Hvordan kan jeg teste PC -spillytelsen min?

Hvordan kan jeg teste min Gaming PC -ytelse?

1: 005: 49Hvise å benchmark din spill -PC gratis! – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp alt du trenger å gjøre er å klikke på Kjør for enten CPU eller GPU. Test jeg virkelig liker at alt du trenger å gjøre er å klikke på Kjør for enten CPU eller GPU. Test jeg virkelig liker cinebench. Fordi det ikke er noe oppsett i begynnelsen, noe som betyr at du ikke trenger å endre noen innstillinger.

Hvordan tester du hvor raskt datamaskinen din er?

Vinduer

  1. Klikk på Start.
  2. Velg kontrollpanelet.
  3. Velg system. Noen brukere må velge system og sikkerhet, og deretter velge system fra neste vindu.
  4. Velg fanen Generelt. Her kan du finne prosessortypen og hastigheten din, dens minne (eller RAM) og operativsystemet ditt.

Hvordan kan jeg benchmark PCen min gratis?

Novabench er en benchmarking -suite med CPU, GPU, RAM og diskhastighets benchmarks. I motsetning til mange alt-i-ett-benchmark-suiter for Windows, er Novabench helt gratis. Det er ikke en prøve, og det er ingen betalt versjon med tilleggsfunksjoner at den prøver å selge deg. Novabench fungerer med Windows 7 til 10.

Hvordan sjekker jeg referanseindeksen min FPS?

Når en benchmark-rute eller benk i spillet er startet, Trykk FRAPS BENCHMARKING hurtigtast for å logge FPS og ramme latens. Konkluder testen, og naviger deretter til mappen som inneholder disse referansedataene. Dra rammetime -filen til Frafs for analyse. Dette presenterer tre viktige beregninger: gjennomsnittlig FPS, 1% lav og 0.1% lav.

Er en 2.10 GHz prosessor god?

Igjen er mer cache og høyere klokkehastigheter bedre, men Eventuell CPU over 2.0ghz er rask nok til å håndtere alle de grunnleggende tingene, Som å spille musikk, surfe på nettet og spille nettspill, vise online video og administrere e-post.

Hvor mye ram er nok?

Hvor mye ram trenger du? Generelt anbefaler vi 8 GB RAM for tilfeldig datamaskinbruk og nettlesing, 16 GB for regneark og andre kontorprogrammer, og minst 32 GB for spillere og multimedia -skapere.

Hvor kan jeg teste PC -ytelsen min?

Windows har et innebygd diagnostikkverktøy som heter Performance Monitor. Den kan gjennomgå datamaskinens aktivitet i sanntid eller gjennom loggfilen din. Du kan bruke rapporteringsfunksjonen for å bestemme hva som får PC -en til å redusere farten. For å få tilgang til ressurs- og ytelsesmonitor, Open Run og skriv Perfmon.

Hvordan sjekker jeg referanseindeksen min FPS?

Når en benchmark-rute eller benk i spillet er startet, Trykk FRAPS BENCHMARKING hurtigtast for å logge FPS og ramme latens. Konkluder testen, og naviger deretter til mappen som inneholder disse referansedataene. Dra rammetime -filen til Frafs for analyse. Dette presenterer tre viktige beregninger: gjennomsnittlig FPS, 1% lav og 0.1% lav.

Hva er den gjennomsnittlige FPS for en spill -PC?

30-45 fps: spillbar. De fleste er ok å spille med denne bildefrekvensen, selv om det ikke er perfekt. 45-60 fps: Glatt. De fleste PC -spillere har som mål å oppnå bildefrekvens i dette området.

Hvordan sjekker jeg gjennomsnittlig fps i spill?

I fanen Overvåkning må du sjekke noen innstillingsalternativer. Slik kan du gjøre endringene i overvåkningsfanen: Start etterbrenner og gå til innstillingene. Naviger til overvåkningsfanen og sjekk innrammen AVG og vis i skjermen på skjermen.

Er 4.20 GHz bra?

Fornem. Ja er bra Som du kan se få FPS -en når du går fra 3.5GHz til 4.2GHz og I7-7700K kan skyves til 4.8-5 GHz bruker lett god nok kjøligere.

Hvor mye ram er bra for spill?

16 GB
16 GB er den anbefalte mengden RAM for å spille de fleste spill og vil gi en merkbar økning i ytelsen fra 8 GB. Du vil også kunne kjøre applikasjoner i bakgrunnen uten å påvirke gameplay.

Er 32 GB RAM overkill?

I de fleste situasjoner kan 32 GB RAM betraktes som overkill, men dette er ikke alltid sant. Det er situasjoner der 32 GB er et passende beløp å ha. Det er også en god måte å fremtidige PCen når kravene øker med tiden.

Hva er bra RAM for spill?

16 GB
Spillminneanbefalinger de fleste spill anbefaler 16 GB minne for rask, høy ytelse. Å ha så mye RAM på datamaskinen din vil tillate deg å endre hvilke spill du spiller, og for å unngå problemer med etterslep og stamming. På et absolutt minimum er 8 GB vanligvis et godt utgangspunkt for de fleste spill.

Har Windows 10 en ytelsestest?

Skriv ut ytelse i startmeny -søkelinjen og velg Performance Monitor. Under ytelse, ta turen til Data Collector Sets> System> System Diagnostics. Høyreklikk på systemdiagnostikk og velg Start. Systemdiagnosen vil kjøre, samle informasjon om systemet ditt.

Hvordan kan jeg teste min PC -ytelse på nettet?

Windows har et innebygd diagnostikkverktøy som heter Performance Monitor. Den kan gjennomgå datamaskinens aktivitet i sanntid eller gjennom loggfilen din. Du kan bruke rapporteringsfunksjonen for å bestemme hva som får PC -en til å redusere farten. For å få tilgang til ressurs- og ytelsesmonitor, Åpen løp og skriv Perfmon.

Hvor mye FPS kan det menneskelige øyet?

mellom 30 og 60 rammer per sekund
Med andre ord, når du ser deg rundt, ser øynene dine på visuelle signaler som beveger seg med en viss hastighet, og den hastigheten kalles rammer per sekund. Hvor mange rammer per sekund tror du du kan se? Noen eksperter vil fortelle deg at det menneskelige øyet kan se mellom 30 og 60 rammer per sekund.

Er 30 fps bra for spill?

Den gamle standarden på 30 fps er fremdeles nok til å gjøre et spill spillbart. Alt nedenfor som ofte kan virke ustabile, og de fleste spillere vil ha det vanskelig å glede seg over spillene sine med lavere bildefrekvens. I moderne kinematografi og animasjon er standarden 24 fps.

Hvordan sjekker jeg FPS -en på Windows 10?

Start et spill og trykk samtidig på Windows + G -tastene for å åpne Windows 10 Framerate -telleren. Gå til ytelsesdelen for å se den nye framerate -telleren. En liten boks på skjermen vil vise ytelsesdataene.

Hva GHz er best for spill?

3.5 GHz til 4.0 GHz
En klokkehastighet på 3.5 GHz til 4.0 GHz regnes generelt som en god klokkehastighet for spill, men det er viktigere å ha god ytelse.

Er det en 5GHz CPU?

Som en del av deres «en ting til» erter, Begge selskapene demonstrerte stasjonære CPU -er som kjørte på 5GHz eller høyere. AMD’s startet rap-kampen med å demonstrere sin neste generasjon Ryzen 7000-prosessor som kjører spillet Halo Infinite med alle CPU-kjernene angivelig på 5GHz eller over.

Er 2.93 GHz bra for spill?

2.93 GHz er et godt sted for spill. Mange spill vil fungere greit i dem. Midtvektede spill vil fungere best. Ram og CPU betyr også noe, men fortsatt 2.93 GHz er et godt sted.

Er 1 tb ram overkill?

På de fleste systemer er RAM en av de verste begrensende faktorene når du kjører virtuelle maskiner. Med 1 TB RAM er dette ikke lenger en bekymring. Så mye RAM lar deg spinne opp dusinvis av virtuelle systemer uten å påvirke den generelle systemytelsen.

Er 256 GB Ram overkill?

Et 256 GB -sett med RAM er overkill for spill, men g. Ferdighet avduket også flere ultra-lave latenssett med lavere kapasiteter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *