Hvordan kobler jeg astrosene mine til å oppdage?

Hvordan kobler jeg Astro A40 til Discord?

Når du har koblet til USB -kabelen, klikker du og holder strømknappen på Astro Mixamp for til lysene blir helt hvite. Dette signaliserer at du er i PC -modus. Gå nå til Discord, klikk Innstillinger og klikk på Voice. Endre inngangsenheten til mixampen din.

Hvordan får du astro mixamp til å jobbe med uenighet?

6: 2411?. Av en eller annen grunn leser det ikke at PS4 ikke leser at jeg er koblet til Tomoredevice TV eller TV -forsterker. Av en eller annen grunn leser det ikke at PS4 ikke leser at jeg er koblet til den optiske porten, men den gir fortsatt lyden veldig irriterende. Men hvis du bare går TV- eller TV -forsterker.

Hvordan synkroniserer du astros?

Koble til kontrolleren chat -kabelen Koble til Xbox One Chat -kabelen til bunnen av Xbox -kontrolleren til den knipser på plass. Koble deretter den andre enden til kabelporten rett under mikrofonens ørepynt, og du er klar.

Hvorfor vil ikke Astrosene mine koble til?

Løsningen av det løste dette problemet for de fleste brukere var tilbakestille Astro A50 helt. Hvis headsettet ikke slås på, bør du også prøve å tilbakestille det. For å gjøre det, må du holde nede Dolby -knappen sammen med spillmodus -knappen på høyre side av headsettet.

Hvordan kobler jeg Astro A40 til PC?

0: 121: 12A40 TR + Mixamp Pro TR PC Setup Guide || Astro Gaming – YouTubeyOutube

Hvordan bruker jeg en kontroller med uenighet?

0: 001: 46 Hvordan dempe uenighet mens du spiller/streamerer med en …YouTube

Hvordan bruker jeg Xbox -headsettet mitt på Discord?

I Discord Mobile -appen, hadde over til chat -delen. Velg hvem du vil chatte med og koble til dem via taleanrop. Og voila, du bør høre ringen gjennom headsettet. Etter at samtalen har tilkoblet deg, juster du festinnstillinger for fest og spilllydmiks etter din smak.

Hvorfor kan jeg ikke høre ut av Astros?

Forsikre deg om at Astro A50 er satt som standard Høyreklikk ned i nedre høyre hjørne av skjermen, høyreklikk på volumikonet og velg lyder. Gå til kategorien avspilling og sørg for at Astro A50 er standardutgangsenheten og viser sterke signaler. Test lyden.

Hvorfor vil ikke Astro A50 koble til PC -en min?

Fix 1: Feilsøk forbindelsen Forsikre deg om at modusbryteren på basestasjonen er satt til riktig enhet (PC eller PS4). Plasser A50 headset på basestasjonen, og sørg for at den sitter riktig. Når du er synkronisert sammen, vil du se LED -lysene foran på basestasjonen begynner å blinke.

Hvordan kobler jeg Astro A10 til PC?

Plugg den grå enden av A10 -volumkontrollkabelen til 3.5mm jack på headsettet. [2] Plugg den svarte enden av A10 -volumkontrollkabelen fast til PC/Mac -hodetelefonkontakt. Bruk volumblanderen på PCen eller Mac for tale- og spillvolum, og sørg for at standardenheten din er satt til ‘høyttaler. ‘

Hvordan kobler jeg Astro -hodetelefonene mine til PCen min?

0: 121: 12A40 TR + Mixamp Pro TR PC Setup Guide || Astro Gaming – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg Astro A40 -mikrofonen til å jobbe med PC?

Klikk på kategorienivåer, dra deretter glidebryteren til mikrofonen helt til toppen og klikk OK. Klikk OK for å bruke endringene i vinduene. Nå med mikrofon satt som standardenhet og volumet dukket opp, kan du prøve å spille av lyd på A40 -headsettet ditt og se om det fungerer.

Fungerer Astros på PC?

Astro har et par forskjellige versjoner, en rettet mot Xbox One og en for PS4. I begge tilfeller er Mixamp Basic Setup det samme, og Begge konsollversjonene fungerer med PC.

Hvordan får du spilllyd på uenighet?

Start uenighet og klikk på brukerinnstillingsikonet (Grear Icon). Velg Voice & Video fra venstre rute. Klikk på rullegardinmenyen under delen Output Device og velg hodetelefonene som OutputDevice. Velg nå mikrofonen din som inngangsenhet.

Hvordan får jeg konsolllyd på datamaskinen min?

0: 134: 03Hvise å bruke og høre ethvert headset med hvilken som helst konsoll + PC & Discordyoutube

Hvordan bruker jeg xbox headset mic på pc?

For å bruke et chat -headset på PCen din, Koble kontrolleren din ved hjelp av en USB eller en Xbox trådløs adapter for Windows, og koble Xbox One Chat -headsettet direkte inn i kontrolleren. Xbox One Chat -headsettet støttes ikke når den kobles til en PC via Bluetooth.

Har Xbox Discord Voice Chat?

Men annet enn å kunne se hvem andre er på nettet, er funksjonene til uenighet på Xbox begrenset. Hvis du for eksempel bruker Discord på PC -en når du spiller, kan du snakke med venner om stemmechat og meldinger, men Disse funksjonene er ennå ikke tilgjengelige på Xbox.

Hvorfor kommer det ingen lyd fra Astro A50?

Forsikre deg om at Astro A50 er satt som standard Høyreklikk ned i nedre høyre hjørne av skjermen, høyreklikk på volumikonet og velg lyder. Gå til kategorien avspilling og sørg for at Astro A50 er standardutgangsenheten og viser sterke signaler. Test lyden.

Hvordan bruker jeg A50 -mikrofonen min på PC?

0: 331: 59A50 Wireless + Base Station PC/Mac Setup Guide || Astro Gamingyoutube

Hvordan kobler jeg Astro A50 til PC trådløst?

Vinduer

  1. Gå for å starte, gå til kontrollpanelet og velg Sound.
  2. En meny med lydalternativer vises. …
  3. Velg Astro A40/A50 -spill, klikk en gang med høyre museknapp, og sett den som standardenhet.
  4. Velg Astro A40/A50 -stemme, klikk en gang med høyre museknapp, og sett den som standard kommunikasjonsenhet.

Hvordan får jeg astro a10 til å jobbe med uenighet?

0: 011: 24A10 Gaming Headset PC/Mac Setup Guide || Astro Gaming – YouTubeyOutube

Hvorfor fungerer ikke Astro A10 -mikrofonen min på PC?

Dette problemet ofte forårsaket av utdaterte lydkortdrivere På Windows PC. I tillegg må du sjekke om Astro Mic er aktivert i lydinnstillinger. Hvis du ikke har angitt appene dine for å få tilgang til mikrofonen, kan Astro A10 MIC ikke fungerende PC -problem skje med deg.

Hvorfor fungerer ikke Astros -mikrofonen min?

Noen ganger vil mikrofonen på A40 ikke fungere bare fordi Volumet er stum eller satt for lavt. For å sikre at volumet er hørbart: klikk på lydikonet nederst til høyre på skjermen, og flytt volumglideren helt til minst halvveis opp.

Hvorfor fungerer ikke astro -mikrofonen min på PC?

Imidlertid, hvis du ser grønne barer når du snakker inn i mikrofonen, men det fungerer fortsatt ikke i noe program, betyr det det MIC er ikke riktig konfigurert i Windows. Det er mulig at programmet lytter til feil innspillingsenhet. Prøv å endre programmets innstillinger.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *