Hvordan kobler jeg kmplayer til TV -en min?

Hvordan kan jeg spille kmplayer på TV -en min?

Start KMPlayer på mobilen din, og velg deretter KMP Connect fra spillermenyen og legg inn PIN -nummeret og passordet. 3. Velg filmen du har lastet opp til den angitte mappen, og trykk deretter på Chromecast -knappen på telefonen. Det er det!

Hvordan viser jeg en film fra datamaskinen min til TV -en min?

Ganske enkelt Kjør en HDMI til HDMI -kabel mellom HDMI -portene på datamaskinen og TV for å speile innhold på begge skjermene. Bruk en mini HDMI til HDMI for å koble et nettbrett til det større skjermen. iOS -enheter med en Thunderbolt -utgang vil bruke en Mini DisplayPort -adapter for å portere inn i HDMI.

Hvordan bruker jeg kmplayer?

Åpne KMPlayer og trykk F2 for å få tilgang til Preferences -menyen, og klikk deretter på visualiseringer. I høyre rute velger du kategorien lysbildefremvisning. I mappen for å skyve feltet, bruk Legg til -knappen til å velge mappen som inneholder bildene dine. Velg glideeffekten og konfigurer de andre innstillingene.

Hva er den beste versjonen av kmplayer?

KMPlayer 64x Ultra-Avspilling av høy kvalitet er den mest komplette. Du kan nyte video av høy kvalitet som 4K, 8K, UHD, 60 fps.

Kan jeg bruke VLC til å streame til TV -en min?

VLC Media Player er en gratis og brukervennlig mediaspiller og lar deg streame videoene dine fra enheten din til TV. Å bruke en VLC -strøm til TV er tilgjengelig i et lokalt nettverk.

Hvordan kaster jeg Windows Media Player til Chromecast?

Åpne Google Chrome -nettleseren på vertsenheten. Klikk på menyknappen (tre stablede) prikker på øverste høyre hjørne av vinduet. Velg Cast fra rullegardinmenyen fra rullegardinmenyen. Google Chrome vil begynne å søke etter tilgjengelige Chromecast -enheter.

Hvordan kobler jeg trådløst datamaskinen min til TV -en min?

0: 294: 31 Hvordan skjerm speil/ strøm bærbar/ PC til TV – trådløs, ingen adaptere!YouTube

Hvordan strømmer jeg fra datamaskinen min til TV -en min trådløst?

Ganske enkelt Gå inn i skjerminnstillingene og klikk “Koble til en trådløs skjerm.”Velg smart -TV fra enhetslisten og PC -skjermen din kan øyeblikkelig speile på TV -en.

Hvordan gjenopptar jeg en video på mediespiller klassiker?

The Awesome Media Player Classic har en innebygd funksjon som husker den siste visningsposisjonen til alle støttede mediefiler. For å aktivere dette, Gå til Vis -> Alternativer. I historiedelen, sjekk både ‘Husk DVD -posisjon’ og ‘Husk filposisjon’ -alternativer, og lagre endringer.

Hva er snarveien for å endre lydspråket i KMPlayer?

0: 271: 08Hvise å endre lydspråk i KMPlayer (lydstrømmer) – YouTubeyOutube

Er kmplayer bedre enn VLC?

Nok et skinnende punkt hviler med VLC Interior Advanced Tech -støtter som er overlegen KMPlayer uten tvil. Ta systemressursen de trenger for eksempel, det er testet at VLC generelt for Android kan spare opptil 80% systemressurs sammenlignet med KMP når de spiller den samme videofilen.

Er kmplayer kinesisk app?

KMPlayer ble utviklet av Kang Yong-Huee (Korean: 강용희) og ble offisielt utgitt 1. oktober 2002. 5. mars 2008 kunngjorde KMPlayer -forumet at KMPlayer hadde blitt overtatt av Pandora TV, et koreansk streaming -videoselskap, i august 2007.

Hvordan kobler jeg VLC til smart -TV -en min?

Åpne VLC Media Player og starte filen du vil kaste. Åpne Chromecast -appen, trykk deretter på menyknappen og velg Cast Screen/Audio. Følg instruksjonene på skjermen for å kaste enhetens skjerm til Chromecast. Gå tilbake til VLC -spiller og sett videoen til fullskjermmodus, og voila, du er ferdig!

Hvordan kobler jeg trådløst den bærbare datamaskinen til TV -en?

0: 323: 00Hvise å koble til laptop til TV uten kabel – YouTubeyOutube

Hvordan streamer jeg video fra PCen min til TV -en min trådløst?

Ganske enkelt Gå inn i skjerminnstillingene og klikk “Koble til en trådløs skjerm.”Velg smart -TV fra enhetslisten og PC -skjermen din kan øyeblikkelig speile på TV -en.

Hvordan kaster jeg den bærbare mediespilleren min til TV -en min?

Hvordan streame Windows Media Player til Chromecast?

 1. For det første, koble Google Chromecast -enheten til TV -en gjennom HDMI -porten, og koble deretter Chromecast -enheten og datamaskinen til samme WiFi.
 2. Åpne Chrome på PCen din, gå til menyen og velg deretter Cast. …
 3. Velg støpe stasjonær på kilderens meny.

Hvordan kobler jeg datamaskinen min til TV -en min uten HDMI?

Hvordan koble til en datamaskin som ikke har en HDMI -port til en TV

 1. Finn «S-Video» eller «VGA» -porten på datamaskinen din. …
 2. Sett inn S-video- eller VGA-kabelen i riktig port på datamaskinen. …
 3. Fest den andre siden av kabelen til riktig port på baksiden av TV -en.

Hvorfor vil ikke datamaskinen min koble til TV -en min trådløst?

Forsikre deg om at skjermen støtter Miracast og bekreft at den er slått på. Hvis det trådløse skjermen ikke gjør det, trenger du en Miracast -adapter (noen ganger kalt en dongle) som kobles til en HDMI -port. Forsikre deg om at enhetsdriverne er oppdatert og den nyeste firmware er installert for din trådløse skjerm, adapter eller Dock.

Hvordan gjenopptar jeg videoen min på VLC?

Vil du at VLC skal starte på nytt eller fortsette avspillingen der det er slått av?

 1. Gå til verktøy> Innstillinger [Ctrl + P]
 2. På kategorien Standard grensesnitt er det et alternativ som heter Fortsett avspilling?
 3. Velg mellom aldri, spør, alltid; de tre alternativene.
 4. Hit Lagre for å holde innstillingen.

Hvordan spoler jeg frem i mediespilleren klassisk?

Opprinnelig besvart: hvordan kan jeg øke hastigheten på videoen i mediespilleren klassisk? Hvis du ikke har endret standardinnstillingene, kan du gjøre det innen trykke ⬆ /ctrl+⬆ på tastaturet.

Hvordan velger jeg en annen lyd i kmplayer?

0: 271: 08Hvise å endre lydspråk i KMPlayer (lydstrømmer) – YouTubeyOutube

Hvordan legger jeg til et lydspor i kmplayer?

I KMPlayer:

 1. Høyreklikk på skjermen.
 2. Åpne> Last inn ekstern lyd når lyden er lastet høyreklikk igjen, og denne gangen velg filtre og velg KMP Stream Switcher og velg din foretrukne lyd.

Hvor bra er kmplayer?

Gjennomgår spilleren som Et av de beste alternativene til enhver spiller som finnes i markedet Siden det ikke bare er lett, men installasjonen er også veldig enkel og kodekbuntene lar brukeren sørge for at hver enkelt video i noe format spilles uten problemer og problem.

Er kmplayer et virus?

Det offisielle KMPlayer-programmet er trygt, noe som betyr at det er virus og malware-fritt. Flere nettsteder har sjekket appen med forskjellige antivirusapplikasjoner og rapportert at ingen av dem fant noen trusler.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *