Hvordan kobler jeg min Clash of Clans -konto?

Hvordan kobler jeg min gamle Clash of Clans -konto?

Åpne Clash of Clans på begge enhetene dine og følg disse trinnene:

 1. Åpne innstillingsvinduet i spillet på begge enhetene.
 2. Trykk på knappen som passer din nåværende enhet. …
 3. Velg hvilken type enhet du vil koble landsbyen din til. …
 4. Bruk enhetskoden som følger med på den gamle enheten din, og skriv den inn på den nye enheten.

Hvordan kobler jeg min Clash of Clans -konto til Supercell -ID -en min?

0: 333: 27Supercell ID: Komme i gang – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått Clipyou vil motta en sekssifret bekreftelse. Kode i e -posten du bruker for å registrere deg. Nøkkelen i CodemoreOu vil motta en sekssifret bekreftelse. Kode i e -posten du bruker for å registrere deg. Tast inn koden Send inn, og du er klar når du går inn i spillinnstillingene dine. Kontoen din skal lese som tilkoblet.

Kan du slå sammen COC -kontoer?

Alt du trenger å gjøre er å få appen og åpne den. Trykk på “+” -ikonet, finn COC og legg til det. Nå åpent Clash of Clans som du nettopp har lagt til parallellplass, gå til spill «Innstillinger» og deretter signere på den andre kontoen du ønsker å laste inn. Du har nå 2 COC -kontoer som kjører samtidig.

Hvordan kan jeg gjenopprette min tapte landsby i COC?

Følg disse instruksjonene:

 1. Åpne Clash of Clans -applikasjonen.
 2. Gå til i spillinnstillinger.
 3. Forsikre deg om at du er koblet til Google+ -kontoen din, slik at den gamle landsbyen din blir koblet til den.
 4. Trykk på hjelp og støtte.
 5. Trykk på Rapporter et problem.
 6. Trykk på andre problemer.

Hvordan vet jeg hvilken e -post jeg brukte til Clash of Clans?

Du kan ikke kjenne e -post -IDen til en annen COC -spiller….Hvis du ikke har mulighet til å få tilgang til kontoen din.

 1. Åpne spillet fra begynnelsen når du starter spillet.
 2. Gå til Innstillinger.
 3. Gå for å hjelpe og supprts.
 4. Mistet landsbyalternativ.
 5. Nå bør du skrive supercell om at du mistet landsbyen din og gir den nøyaktige grunnen til det.

Hvordan kobler jeg flere kontoer til supercell?

0: 282: 34 Hvordan bruke flere kontoer med Supercell ID i Clash …YouTube

Hvordan kan jeg overføre COC -kontoen min til en annen e -post?

På gammel dvice at du bytter (fra) gå til innstillinger på sammenstøt, ha den nye enheten du overfører til Handy, på den gamle enheten under innstillinger Hit «Link en enhet» og velg «Old Device», så skal den gi deg en kode,..Nå åpent sammenstøt på den nye enheten din, gå til innstillinger og «Koble en enhet» og velg deretter «Ny enhet …

Hvordan kan jeg overføre COC -kontoen min til en annen supercell?

Bare Send Supercell -teamet som du vil endre din nåværende e -post -ID og gi dem riktig informasjon for endringen det er alt. De vil overføre IDen din til en annen Gplay -konto.

Hvordan kan jeg gjenopprette min Clash of Clans -konto uten Gmail?

Hvis du ikke får tilgang til spillet, eller ikke har en e-post satt opp på enheten din, kan du Send dem direkte på [email protected] og støtte vil hjelpe deg så snart som mulig. Hvis du har sendt dem direkte, må du også ta med detaljene i den nye landsbyen!

Hvordan får jeg min gamle Clash of Clans -konto tilbake uten supercell -ID?

Du trenger en gyldig e -postadresse for å gjenopprette kontoen din. Forsikre deg om at du har tilgang til en e -postadresse som du kan bruke til å logge på spillkontoen din. Du må bruke en som ikke allerede er koblet til SuperCell ID*.

Hvordan gjenoppretter jeg min Clash of Clans -konto uten spillerkoden?

Følg disse instruksjonene:

 1. Åpne Clash of Clans -applikasjonen.
 2. Gå til i spillinnstillinger.
 3. Forsikre deg om at du er koblet til Google+ -kontoen din, slik at den gamle landsbyen din blir koblet til den.
 4. Trykk på hjelp og støtte.
 5. Trykk på Rapporter et problem.
 6. Trykk på andre problemer.

Hvordan kan jeg finne min gamle klan i Clash of Clans?

Hvis du har forlatt klanen på egen fri vilje og bokmerket klanen tidligere, kan du åpne klanens bokmerker, og du kan se klanen. Hvis du har forlatt klanen og ikke bokmerket den, kan du trykke på klanslottet ditt, trykk på “Clan” og trykk på “Search Clans” og skriv navnet på den gamle klanen din, og du kan finne den.

Hvordan kobler jeg sammen Clash of Clans -kontoen til 2021?

3: 114: 48 Hvordan overføre Clash of Clans til en ny telefon – YouTubeyOutube

Kan jeg ha flere COC -kontoer på en supercell -ID?

Supercell -ID er den eneste støttede metoden for å spille flere spillkontoer på samme enhet. Når du oppretter en supercell -ID for alle kontoene dine, husk å krysse av i boksen «Husk meg på denne enheten», så kan du bytte mellom kontoene dine sømløst.

Kan vi koble COC -konto til en annen Gmail?

På gammel dvice at du bytter (fra) gå til innstillinger på sammenstøt, ha den nye enheten du overfører til Handy, på den gamle enheten under innstillinger Hit «Link en enhet» og velg «Old Device», så skal den gi deg en kode,..Nå åpent sammenstøt på den nye enheten din, gå til innstillinger og «Koble en enhet» og velg deretter «Ny enhet …

Hvordan overfører jeg data fra en supercellkonto til en annen?

1: 394: 48 Hvordan overføre Clash of Clans til en ny telefon – YouTubeyOutube

Kan du slå sammen supercell -ID -er?

Koble til SuperCell ID -spillene våre. Vi gjorde det enkelt å koble alle Supercells spill til en Supercell -ID. Begynn med å opprette en SuperCell -ID i ett spill og koble deretter resten. Det er så enkelt. Koble dem alle sammen!

Kan jeg overføre supercell -IDen min?

Ja du kan overføre kontoen fra den ene kontoen til den andre. Jeg gjorde det for to dager siden. Du må kontakte Supercell gjennom i spillhjelpen og støtte frykt og forklare hvorfor du overfører din acount.

Hvordan kan jeg gjenopprette min Clash of Clans -konto uten supercell -ID?

Du trenger en gyldig e -postadresse for å gjenopprette kontoen din. Forsikre deg om at du har tilgang til en e -postadresse som du kan bruke til å logge på spillkontoen din. Du må bruke en som ikke allerede er koblet til SuperCell ID*.

Hvordan får jeg min gamle Clash of Clans -konto på den nye telefonen min?

0: 264: 48 Hvordan overføre Clash of Clans til en ny telefon – YouTubeyOutube

Hvem er den beste spilleren i COC?

Toppspillere i 2020 for Clash of Clans

Spiller -ID % av totalen
1. Lenaide 58.70%
2. Ast 71.95%
3. Bumm 71.95%
4. Jojo23 71.95%

Hvordan vet jeg hvilken e -post jeg brukte til Clash of Clans?

Du kan ikke kjenne e -post -IDen til en annen COC -spiller….Hvis du ikke har mulighet til å få tilgang til kontoen din.

 1. Åpne spillet fra begynnelsen når du starter spillet.
 2. Gå til Innstillinger.
 3. Gå for å hjelpe og supprts.
 4. Mistet landsbyalternativ.
 5. Nå bør du skrive supercell om at du mistet landsbyen din og gir den nøyaktige grunnen til det.

Hvordan kobler jeg flere kontoer til supercell?

0: 282: 34 Hvordan bruke flere kontoer med Supercell ID i Clash …YouTube

Hvordan overfører jeg sammenstøtet mitt til klanekonto til noen andre?

Det er ingen måte å gi din Clash of Clans (COC) -konto til vennen din uten å dele e -post -ID, Ved hjelp av Google Play kan man håndtere mange kontoer om COC, men det krever å legge til e -post -ID i telefonen. Så hvis du legger til en konto i vennens telefon, kan vennen din få tilgang til e -post -ID -en din.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *