Hvordan kobler jeg min sky til datamaskinen min?

Hvordan kobler jeg til skyen min direkte til datamaskinen min?

Du vil koble skyen min til datamaskinen Bruke en Ethernet -kabel. Datamaskinen din må ha en Ethernet -port. Hvis det ikke gjør det, må du enten kjøpe et Ethernet PCI -kort (for stasjonære datamaskiner) eller en USB til eterent adapter.

Hvordan legger jeg til med skyen min til Windows 10?

Hvordan du konfigurerer min sky via datamaskin

 1. Slå opp min skyenhet.
 2. Koble skyenheten min til en ruter.
 3. Gå til www.Mycloud.com/oppsett.
 4. Klikk «Kom i gang»
 5. Skriv inn informasjonen du vil bruke til MyCloud.com -konto. …
 6. Sjekk e -posten din for bekreftelses -e -posten.
 7. Lag en MyCloud.com konto passord.

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan kobler jeg min skytur?

0: 083: 47Hvise å konf inkludert i boksen og koble den til baksiden av skyen min. Og koble deretter den andre enden til hjemmenettverket ditt til den trådløse ruteren.

Må min sky være koblet til ruteren?

Koble min sky hjem fordi mitt skyhjem fungerer over nettverket, du kobler ikke stasjonen til datamaskinen din med en USB -kabel, men med en nettverkskabel til ruteren eller modemet. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.

Kan ikke koble til med skyen min?

Hvordan du fikser wd mine sky windows 10 kan ikke få tilgang til

 1. Løsning 1: Legg til Windows -legitimasjon for WD min sky.
 2. Løsning 2: Endre registerinnstillingen.
 3. Løsning 3: Aktiver SMB 1.0.
 4. Løsning 4: Kontroller SMB -innstillinger og deaktiver SMB 2.0 & 3.0.
 5. Løsning 5: Last ned og installer Windows 10 KB3124263 -oppdatering.
 6. Løsning 6: Tilbakestill nettverk.

Kan ikke koble meg til min sky?

Hvordan du fikser wd mine sky windows 10 kan ikke få tilgang til

 1. Løsning 1: Legg til Windows -legitimasjon for WD min sky.
 2. Løsning 2: Endre registerinnstillingen.
 3. Løsning 3: Aktiver SMB 1.0.
 4. Løsning 4: Kontroller SMB -innstillinger og deaktiver SMB 2.0 & 3.0.
 5. Løsning 5: Last ned og installer Windows 10 KB3124263 -oppdatering.
 6. Løsning 6: Tilbakestill nettverk.

Fungerer skyen min med Windows 10?

Den enkleste og mest effektive løsningen for dette problemet er å ganske enkelt Legg til en Windows -legitimasjon for din WD min sky -konto i legitimasjonslisten på Windows 10 -datamaskinen. For å gjøre det, må du: høyreklikk på Start-menyen for å åpne Winx-menyen. Klikk på kontrollpanelet i Winx -menyen for å åpne det.

Kan jeg bruke wd skyen min som ekstern harddisk?

Det første du trenger å vite om WD MyCloud er det Det er ikke en tradisjonell ekstern harddisk. Dette er ikke en enhet du kobler til en PC eller en bærbar PC og overfører filer til. Du bærer ikke dette med deg når du går fra sted til sted. MyCloud -enhetsvariantene tilbyr opptil 8 TB lagring.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky?

Den enkleste og mest effektive løsningen for dette problemet er å ganske enkelt Legg til en Windows -legitimasjon for din WD min sky -konto i legitimasjonslisten på Windows 10 -datamaskinen. For å gjøre det, må du: høyreklikk på Start-menyen for å åpne Winx-menyen. Klikk på kontrollpanelet i Winx -menyen for å åpne det.

Fungerer jeg skyen min på wifi?

Du kan ikke lage wifi -sikkerhetskopier til MyCloud. Det har ikke et wifi -grensesnitt. Du kan bare koble til den ved hjelp av kablet Ethernet.

Hvordan kobler jeg min sky til en ny wifi?

Koble min sky hjem

 1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
 2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
 3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
 4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvordan kobler jeg skyen min til nettverket mitt?

Koble min sky hjem

 1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
 2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
 3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
 4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvorfor kan jeg ikke koble meg til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Er min sky avviklet?

Etter januar. 15, 2022, ekstern tilgang, sikkerhetsoppdateringer og teknisk support vil ikke lenger være tilgjengelig for skyen min 3 3. For kunder med bare mine sky OS 3-kompatible enheter, planlegger Western Digital å avslutte all støtte for tidligere generasjoner 15. april 2022.

Hva er USB -porten for på mitt sky hjem?

USB -sikkerhetskopier
A: Hei, USB -portene på WD mitt skyhjem er gitt for USB -sikkerhetskopier. Du kan også få tilgang til den eksterne stasjonen som en del. For å vite mer, vennligst se følgende lenke: https: // support-en.wd.com/app/svar/detalj/a_id/6140 -ikke hjelp?

Hvordan åpner jeg med skyen min?

0: 303: 45Hvise å åpne en wd min skyveske uten å bryte fanene – YouTubeyOutube

Må skyen min kobles til ruteren?

Koble min sky hjem fordi mitt skyhjem fungerer over nettverket, du kobler ikke stasjonen til datamaskinen din med en USB -kabel, men med en nettverkskabel til ruteren eller modemet. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.

Kan du få tilgang til med skyen min uten internett?

Enheten må være koblet til Internett for å fungere. Det kan høres rimelig ut – men Det er ingen måte å bruke det lokalt uten internettilgang. Jeg forstår at det er en «sky» enhet.

Hvordan kobler jeg skyen min til internett?

Koble min sky hjem

 1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
 2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
 3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
 4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvordan finner jeg min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hva er IP -adressen til min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hva erstatter WD -synkronisering?

Goodsync er alt du trenger for å enkelt sikkerhetskopiere, synkronisere eller få tilgang til dataene som er lagret på WD NAS -enheten. Last ned gratis prøveperiode. Kjøp nå.

Kan jeg koble skyen min hjem med USB?

På min skyhjem -enhet er det en USB -port tilgjengelig. Men at USB -port bare er for importdata til min skyhjem -enhet. Det er veldig rart at eksport ved å bruke USB -porten ikke er tilgjengelig! Brukere vil alltid lage en sikkerhetskopi av dataene på min skyhjem til en annen ekstern enhet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *