Hvordan kobler jeg smart armbånd til telefonen min?

Hvordan setter jeg det smarte armbåndet mitt på telefonen min?

0: 241: 38Hvise å sette tiden på M4 smart armbånd | Tutorialyoutubestart av foreslått utklipp av foreslåtte Clipso i vårt tilfelle gutta, så vi må klikke på LT 716. Ok, og som du kan se gutta vår tid det er moreso i vårt tilfelle gutta, så vi må klikke på LT 716. Ok, og som du kan se gutta vår tid er det allerede 12 59 på vårt smarte armbånd. Og også 1259 på smarttelefonen vår.

Hvorfor kobler ikke det smarte armbåndet mitt til telefonen min?

Hvis du har problemer med å koble klokken og telefonen, kan du begynne med Forsikre deg om at telefonens OS -versjon er kompatibel (Android 6.0+ og iOS 10.0+) og at Wear OS av Google-appen er oppdatert. Sjekk deretter om du har aktivert Bluetooth på telefonen, deaktiverer og aktiverer den på nytt.

Hvordan parer jeg smart armbåndklokken min?

Par et Android -slitasje smartwatch med en Android -telefon Installer appen «Wear OS av Google SmartWatch» på telefonen din, tilgjengelig i Google Play Store. På klokken din, slå på Bluetooth. Åpne Wear OS -appen på telefonen din og følg det første oppsettet. Trykk på «Jeg er enig».

Hvordan kobler jeg treningsbandet mitt til telefonen min?

Hvordan kobler jeg Android -telefonen min som min fitness tracker?

 1. Trinn 1: Last ned Google Fit. …
 2. Trinn 2: Sett opp Google Fit -kontoen din. …
 3. Trinn 3: Gå tilbake til Movespring og koble til Google Fit. …
 4. Trinn 4: Bekreft trinn synkroniseres i Movespring.

Hvordan slår jeg på Bluetooth på det smarte armbåndet mitt?

Klikk på innstillingsappen på telefonen. Klikk på Bluetooth og slå den på. Under den, merk av i ruten for å slå på den oppdagbare modusen på.

Hvilken app laster du ned for smart armbånd?

Smart armbånd for Android «SmartWristband» App er et program som automatisk kan synkronisere smartbånddata til telefoner og nettverk. Dette gir brukerens sanntids tilgang til sportsstatistikk på smartbandet dashbord gjennom dagen.

Hvordan kobler jeg smartklokken til min iPhone?

Ta med iPhone i nærheten. Eller åpne Apple Watch -appen på iPhone, og trykk deretter på PAP. Trykk opp for meg selv.

Hvordan slår du på et smart armbånd for første gang?

Enhetstilkobling

 1. Åpne telefonappen → Klikk for å begynne å skanne → Klikk på enhetstilkoblingen.
 2. Etter at sammenkoblingen er vellykket, vil appen automatisk lagre Bluetooth -adressen til armbåndet, og når appen åpnes eller kjører i bakgrunnen, vil den automatisk søke og koble til armbåndet;

Hvordan slår jeg på oppdagbar modus?

For å gjøre det synlig for andre enheter, Åpne de viktigste Bluetooth -innstillingene. På Android forblir telefoner oppdagbare så lenge du holder deg på den skjermen. På en iPhone vil telefonen din kunne oppdages når Bluetooth er slått på. Den vil søke etter Bluetooth -enheter tilgjengelig for sammenkobling når du går til innstillinger> Bluetooth.

Hvordan setter jeg opp treningsvakt?

3: 1411: 23 -review og hvordan du setter opp en generisk treningsspor med veldig fitpropro appyoutube

Hvordan slår jeg på Bluetooth på treningssporeren min?

0: 361: 36pairing Fitness Tracker med telefonen din – YouTubeyOutube

Hvordan tilbakestiller du et smart armbånd?

Hvordan tilbakestiller jeg smartklokken min til fabrikkinnstillinger?

 1. Trykk på midtknappen eller sveip ned fra toppen av skjermen.
 2. Bla og trykk på innstillinger.
 3. Trykk på systemet.
 4. Trykk på frakobling og tilbakestilling.
 5. Trykk på merket for å bekrefte.
 6. Fjern smartklokken fra telefonens Bluetooth -innstillinger.

Hvordan starter du en smart klokke for første gang?

Hvordan sette opp et smartwatch

 1. Koble enheten til den medfølgende laderen slik at du starter med et fullt batteri.
 2. Last ned riktig app for å koble smartklokken din til telefonen. For eksempel på Android -klokker, last ned Wear -appen fra Google Play Store. …
 3. Koble smartklokken til telefonen din via Bluetooth.

25. mai 2021

Hvilken app som er best for smartband?

Så i dag tar vi en titt på de 10 beste helse- og treningsappene for Android Wear:

 1. Endomondo. …
 2. Google passform. …
 3. Runtastic Running Pro. …
 4. Strava løping og sykling. …
 5. Medisafe medisiner og piller påminnelse. …
 6. Kardiograf. …
 7. Bruk kondisjons personlig trener. …
 8. Trening for Android Wear.

Hvorfor er klokken min ikke koblet til iPhone?

Hvis Apple Watch ikke sammenkobles med iPhone, er det flere måter du kan fikse tilkoblingen. Først, Forsikre deg om at begge enhetene har Wi-Fi og Bluetooth-aktivert og er i rekkevidden av hverandre. Prøv deretter å starte Apple Watch og iPhone på nytt, samt tilbakestille iPhone -nettverksinnstillingene.

Hvordan konfigurerer jeg det smarte armbåndet mitt på iPhone?

0: 121: 36ID115 pluss-smarte armbånd-hvordan for å koble det til Apple IphoneyOutube

Hvordan slår jeg på smartklokken min?

Trykk og hold nede den midterste trykknappen i minst tre sekunder. Forsikre deg om at smartwatch er belastet før du prøver å slå på det. Smartwatch vil også slå på når den er koblet til laderen. Bruk den trådløse laderen som var inkludert i smartwatch -emballasjen.

Hvorfor er ikke Bluetooth min sammenkobling?

For Android -telefoner, Gå til Innstillinger> System> Avansert> Tilbakestillingsalternativer> Tilbakestill Wi-Fi, Mobile & Bluetooth. For iOS- og iPados -enheter må du fjerne alle enhetene dine (gå til Setting> Bluetooth, velg Info -ikonet og velg Glem denne enheten for hver enhet), og start deretter telefonen eller nettbrettet på nytt.

Hva du skal gjøre når Bluetooth ikke kobler til?

Hvis Bluetooth -enhetene dine ikke vil koble seg til, er det sannsynlig fordi enhetene er utenfor rekkevidde, eller ikke er i sammenkoblingsmodus. Hvis du har vedvarende Bluetooth -tilkoblingsproblemer, Prøv å tilbakestille enhetene dine, eller ha telefonen eller nettbrettet «Glem» tilkoblingen. Besøk Business Insiders hjemmeside for flere historier.

Hvordan kobler jeg smartklokken min til Android -telefonen min?

For å parre de to enhetene, må du følge prosedyren nedenfor:

 1. Gå til telefonen og fortsett til Bluetooth -skjermen.
 2. Mens Bluetooth er slått på, klikker du på Søk etter enheter eller skannenheter nederst på skjermen.
 3. Velg smartwatch under listen over enheter.
 4. Deretter dukker det opp en ny skjerm som viser en kode.

Hvordan aktiverer jeg fitness trackeren min?

3: 4011: 23 -review og hvordan du setter opp en generisk treningsspor med veldig fitpropro appyoutube

Hvordan starter jeg smartwatch på nytt?

Du kan også starte enheten på nytt ved å gjøre følgende:

 1. trykk. Strøm / hjemmeknapp. .
 2. Naviger: Innstillinger. System. .
 3. Trykk. Omstart. .
 4. Er du sikker på omstart?’Skjerm, trykk på. Gjort ikon. å bekrefte. For å avbryte, trykk på. Avbryt ikonet. .

Hvordan låser jeg opp smartwatch?

Følg disse instruksjonene:

 1. Skriv inn en ugyldig passord 3 ganger på rad. …
 2. Skriv inn en ugyldig passord igjen, ytterligere 3 ganger på rad. …
 3. Skriv inn en ugyldig passord for siste gang, ytterligere 3 ganger på rad. …
 4. Klokken vil produsere et popup-kort som ber om tilbakestilling av fabrikken.

Hvordan jobber du en smart klokke?

0: 264: 19SmartWatch Introduksjon for nybegynnere – YouTuyeyoutube

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *