Hvordan løser du at det var et problem som signerte deg i YouTube?

Hvordan fikser du YouTube Det var et problem som signerte på kontoen din?

Sjekk Google Play for å forsikre deg om at du har oppdatert YouTube -appen din til den nyeste versjonen. Avinstaller og installer appen på enheten din på nytt (selv om du har den nyeste versjonen). Forsikre deg om at du bruker en Google -konto for å logge på. Prøv å legge til Google -kontoen din til mobilenheten din ved å bruke instruksjonene for Android -enheter.

Hvorfor kan jeg ikke koble til YouTube?

Operativsystemet ditt kan være utdatert Og dermed klarer YouTube ikke å kjøre riktig. På Android, åpne innstillinger og se etter programvareoppdatering (eller systemoppdatering.) Det kan være innenfor en om telefondelen. Hvis det er en ny versjon tilgjengelig, last ned og installer den.

Hvorfor fortsetter YouTube -TV -en min?

Hvis du fortsetter å bli signert ut av YouTube -kontoen din, er det mulig det Noen har tilgang til kontoen din, og de fjerner enheten din fra slutten. For å sikre at ingen har tilgang til YouTube -kontoen din, endre passordet ditt og prøv å logge inn igjen.

Hva om YouTube ikke fungerer?

Forsikre deg om at du kjører den nyeste versjonen av appen. Det kan også hjelpe å se om alt annet blir oppdatert. Sjekk om noen oppdateringer er tilgjengelige for nettleseren din (hvis du bruker den). Hvis du bruker en Android -enhet, kan du sjekke om det er tilgjengelige oppdateringer for den.

Hvorfor sier YouTube at du ikke får tilgang til YouTube for mobilnett med kontoen din?

Hvis du har sett følgende melding, betyr det det Google Workspace Domain Administrator har ennå ikke aktivert YouTube: Beklager, du har ikke tilgang til YouTube med Google -kontoen din.

Hvordan tilbakestiller jeg YouTube?

Følg disse trinnene på Android -telefonen din for å tilbakestille YouTube -anbefalingene dine.

 1. Start YouTube -appen.
 2. Trykk på profilbildet ditt som ligger øverst til høyre.
 3. Velg “Innstillinger.”
 4. Se etter “Historie og personvern.”
 5. Velg “Fjern søkehistorikk.”

13. mars 2022

Hvordan logger jeg på YouTube -kontoen min?

Skriv ut YouTube.com i adressefeltet og trykk ↵ Enter tastaturtasten. Klikk på Logg inn øverst til høyre hjørne. Skriv inn e -postadressen og passordet ditt. Klikk på Logg på.

Er YouTube for øyeblikket nede?

YouTube.com er oppe og tilgjengelig av oss.

Hvordan logger jeg på YouTube på TV -en min?

Å logge på:

 1. Åpne YouTube TV -appen på TV -en.
 2. Gå til TV på en datamaskin eller en mobil enhet.YouTube.com/start.
 3. Skriv inn aktiveringskoden som vises på TV -en på TV.YouTube.com/start.
 4. Velg kontoen som er tilknyttet YouTube TV -baseplanen din.
 5. Klikk Tillat. Du kan nå begynne å se på TV -en din.

Hvordan fikser du YouTube Beklager at du ikke får tilgang til YouTube med Google -kontoen din. Tilgangen din er begrenset av administratoren din?

Administrer innhold når du ikke får tilgang til YouTube

 1. Gå til innstillinger for Google -konto.
 2. Forsikre deg om at du logger deg på YouTube -kanalens Google -konto.
 3. Velg Administrer dine data og personalisering.
 4. Under «Last ned eller slett dataene dine», klikk på Slett en tjeneste.
 5. Klikk på Slett en tjeneste.
 6. Klikk på YouTube fra listen.

Hvordan tilbakestiller du YouTube på iPhone?

Fra innstillingssiden Trykk på «Historikk» -panelet for å åpne YouTube -historien din. Herfra kan du trykke på søppelbøtelikonet og velge «Clear History» fra pop -up -boksen for å tømme alle videoene du har sett på. Dette vil også fjerne historien fra alle enhetene dine hvis du er logget inn på YouTube -kontoen din.

Hvordan starter jeg YouTube -appen på min iPhone på nytt?

Hvis iPhone -skjermen din blir sittende fast når YouTube krasjer, kan du gjøre en styrke på nytt i stedet. Å gjøre slik, Trykk og hold på strømknappen og hjemmeknappen samtidig i omtrent 10 til 20 sekunder, og slipp deretter begge knappene når Apple -logoen vises.

Kan du ha en YouTube -konto uten Gmail?

Gå på besøk https: // www.YouTube.com/ i nettleseren din og klikk på Logg inn -knappen som er i øverste høyre hjørne. Skriv deretter inn e -post og passord. Etter disse trinnene, Du kan bruke YouTube uten Gmail.

Er YouTube forbudt i Kina?

Selv om YouTube er blokkert under den store brannmuren, Mange kinesiske medier, inkludert China Central Television (CCTV), har offisielle YouTube -kontoer. Til tross for forbudet, rangerer Alexa YouTube som det 5. mest besøkte nettstedet i Kina.

Hvordan oppdaterer du YouTube?

Oppdater YouTube -appen

 1. Åpne Google Play Store -appen .
 2. Trykk på menyen. Mine apper og spill.
 3. Apper med en tilgjengelig oppdatering er merket ‘oppdatering’.
 4. Trykk på OPPDATERING ALLE for å oppdatere alle appene. For individuelle apper, finn den spesifikke appen du vil oppdatere og trykke på oppdatering.

Krever YouTube TV Google -konto?

Og så å registrere deg for YouTube TV er like enkelt som å ha en Google -konto. Og det er viktig, egentlig, fordi Du trenger en Google -konto hvis du vil bruke YouTube TV. Så hvis du ikke allerede har en, kan du registrere deg på en Google -konto her.

Hvor mange enheter kan du ha på YouTube på en TV?

Tre enheter
Du kan bruke YouTube TV på opptil tre enheter samtidig. Merk at å se YouTube -TV på en datamaskin og en mobil enhet samtidig teller som to av de tre tilgjengelige enhetene.

Hvorfor sier YouTube min Beklager at du ikke får tilgang til YouTube for mobilnett med kontoen din?

Løsning 1: Logg ut og logg inn Trinn 1: Logg ut Google -kontoen din på enheten at du får denne feilmeldingen. Trinn 2: Logg inn igjen og sjekk om du kan gå til YouTube.com akkurat nå. Trinn 3: Du kan også logge inn gjennom forskjellige kontoer for å se om problemet fremdeles eksisterer.

Hvorfor fungerer ikke YouTube på min iPhone?

Hvis YouTube ikke fungerer etter at du har avsluttet appen, Sjekk at du har oppdatert YouTube -appen din til den siste versjonen. Utviklere oppdaterer appene sine hele tiden for å legge til nye funksjoner og oppdatere programvarefeil. For å se om det er en oppdatering tilgjengelig for YouTube -appen din, må du åpne App Store.

Hvordan fikser jeg at YouTube ikke fungerer på iPhone?

Så for å løse YouTube -appen som ikke fungerer på iPhone -problemet, Prøv å oppdatere dem begge. For å oppdatere YouTube -appen, følg trinnene: Åpne App Store og trykk på kategorien Oppdatering i butikken> Den vil vises alle tilgjengelige oppdateringer for appene. Velg YouTube -appen og oppdater den umiddelbart.

Hvordan fikser jeg YouTube på iPhone?

Så for å løse YouTube -appen som ikke fungerer på iPhone -problemet, Prøv å oppdatere dem begge. For å oppdatere YouTube -appen, følg trinnene: Åpne App Store og trykk på kategorien Oppdatering i butikken> Den vil vises alle tilgjengelige oppdateringer for appene. Velg YouTube -appen og oppdater den umiddelbart.

Som eier YouTube nå?

GoogleyOutube / Parent Organization (2006–)

Hvordan abonnerer jeg på en YouTube -kanal uten å logge på?

1: 175: 07SubScribe til YouTube -kanaler uten Google -konto!YouTube

Er zoom blokkert i Kina 2021?

Zoom er delvis blokkert i Kina Den internasjonale versjonen er blokkert. Individuelle brukere kan bli med på møter, men kan ikke organisere dem. Premium -brukere må abonnere gjennom den lokale partneren for å kunne lage møter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *