Hvordan parer jeg XR15 -fjernkontrollen min til mottakeren min?

Kan min Xfinity fjernkontroll mottakeren min?

Oversikt. Du kan programmere Xfinity Voice Remote for å fungere med TV- og Audio/Video (AV) -mottakeren, som en lydstang og andre lydutstyr. Hvis du har Xfinity X1 eller Xfinity Flex, følg disse trinnene for å koble fjernkontrollen med TV -boksen din – du kan til og med kontrollere den når den er ute av syne.

Hvordan parer jeg XR15 -fjernkontrollen min til Yamaha -mottakeren min?

0: 223: 12Hvise å programmere X1-fjernkontrollen din til TV- og lydenheten din. Til riktig inndata for set-top-boksen på XFINITY fjernkontroll, trykk og hold oppsett-knappen til LED øverst på fjernkontrollen. Endringer fra rød til grønt.

Hvordan parer jeg manuelt XR15 -fjernkontrollen min?

Passer XR15 fjernkontrollen til en TV Mens TV -en er på, trykker du og holder Xfinity og Mute -knappene på fjernkontrollen sammen i fem sekunder til fjernlyset øverst endres fra rødt til grønn. Skriv inn den første femsifrede koden som er oppført for TV-produsenten.

Hvordan får jeg Xfinity -fjernkontrollen min til å kontrollere lydstangen min?

Hvordan programmere en Xfinity -fjernkontroll til en lydbar

 1. Gjør lydbaren til standardutgangsmottakeren.
 2. Trykk på «Setup» -knappen på fjernkontrollen.
 3. Vent til LED -lyset blir grønt.
 4. Skriv inn Soundbar -produsentens kode.
 5. Vent på LED -lys til å blinke grønt to ganger.
 6. Test fjernkontrollene.

2. juni 2022

Hvordan programmerer jeg XFinity XR15 -fjernkontrollen min uten kode?

Hvis du ikke har produsentens kode hvis du ikke har en installasjonsknapp, kan du Trykk og hold på Xfinity og Info (i) -knappene sammen. Ledet øverst på fjernkontrollen vil endre seg fra rød til grønt. Skriv inn 9-9-1.

Hvordan parer jeg X15 -fjernkontrollen min til lydbaren min?

Programmering av en XFinity XR-15-fjernkontroll til lydbaren din

 1. Gjør lydfeltet til mottakerutgangen. …
 2. Trykk på A- og D -knappene på fjernkontrollen. …
 3. Vent til LED -lyset øverst blir grønt. …
 4. Skriv inn lydbarens produsentkode. …
 5. Vent til LED -lyset blinker to ganger (i grønt) …
 6. Test fjernkontrollen.

Hvordan parer jeg XR15 -fjernkontrollen min uten koden?

Hvis du ikke har produsentens kode på fjernkontrollen, Trykk og hold opp installasjonsknappen. Hvis du ikke har en installasjonsknapp, kan du trykke på og holde Xfinity og Info (i) -knappene sammen. Skriv inn 9-9-1. Trykk på ch^ (kanal opp) flere ganger til TV -en slår seg av.

Hvordan tilbakestiller jeg XFinity XR15 -fjernkontrollen min?

Fabrikk tilbakestill Xfinity Voice Remote Without a Setup -knappen (XR15)

 1. Trykk og hold A (trekanten) og D (diamant) -knappene samtidig i tre sekunder til statuslyset endres fra rødt til grønn.
 2. Trykk 9-8-1.
 3. LED -en vil blinke blått tre ganger for å indikere at fjernkontrollen ble tilbakestilt.

Hvordan programmerer jeg XFinity XR15 -fjernkontrollen min uten kode?

Hvis du ikke har produsentens kode hvis du ikke har en installasjonsknapp, kan du Trykk og hold på Xfinity og Info (i) -knappene sammen. Ledet øverst på fjernkontrollen vil endre seg fra rød til grønt. Skriv inn 9-9-1.

Hvordan synkroniserer jeg Xfinity -fjernkontrollen min?

Trykk og hold Xfinity og Info -knappene i fem sekunder. Vent til stemmen fjernlyset skal skifte fra rødt til grønt. Følg instruksjonene ved å legge inn den tresifrede parringskoden på skjermen på skjermen. Når parringskoden på skjermen er riktig angitt, er stemmen Remote sammen med TV-boksen.

Hvordan synkker jeg min Xfinity -fjernkontrollen?

Trykk og hold Xfinity og Info -knappene i fem sekunder. Vent til stemmen fjernlyset skal skifte fra rødt til grønt. Følg instruksjonene ved å legge inn den tresifrede parringskoden på skjermen på skjermen. Når parringskoden på skjermen er riktig angitt, er stemmen Remote sammen med TV-boksen.

Hva er kodene for Xfinity Remote?

Populære Xfinity eksterne koder

 • LG 10178, 11265.
 • Panasonic 10051, 10250.
 • Samsung 10812, 10060.
 • Sanyo 10154, 10159.
 • Sony 10000, 11100.
 • Sharp 10093, 10165.
 • Toshiba 10156, 11156.
 • Vizio 11758, 11756.

Hvordan tilbakestiller jeg XR15 -fjernkontrollen min?

Fabrikk tilbakestill Xfinity Voice Remote Without a Setup -knappen (XR15)

 1. Trykk og hold A (trekanten) og D (diamant) -knappene samtidig i tre sekunder til statuslyset endres fra rødt til grønn.
 2. Trykk 9-8-1.
 3. LED -en vil blinke blått tre ganger for å indikere at fjernkontrollen ble tilbakestilt.

Hvorfor fungerer ikke volumet mitt på Xfinity Remote?

Hvis Xfinity Remote -volumet ditt ikke fungerer, Kontroller at batteriene dine fungerer. Hvis de gjør det, kan du prøve å fjerne og reparere fjernkontrollen eller tilbakestille både fjernkontrollen og TV -boksen. Hva er dette? Hvis du er sikker på at det ikke er noen maskinvarefekter på Xfinity -fjernkontrollen, kan du kontakte Xfinity Customer Care eller erstatte enheten.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *