Hvordan setter jeg belastningsordre i mod?

Hvordan sorterer du en lastordre i mod?

Fra Loot, klikk på «Sorter -plugins» -knappen i øverste høyre hjørne – Dette skal automatisk sortere mod -listen din basert på hva Loot mener er den beste praktiske belastningsrekkefølgen, men det er ikke en god idé å følge Loots lastordre nøyaktig. Vi vil bare bruke det som en slags retningslinje.

Hvordan organiserer jeg min mod lastordre skyrim?

3: 2816: 49 Differente kategorier For å holde dem organisert i den første kategorien er Master Files og Moredifferente kategorier for å holde dem organisert i den første kategorien er Master Files and Patches.

Hvordan endrer jeg rekkefølgen på modsene mine i Skyrim?

1: 264: 20 Først moden med et større omfang enn moden med et mindre omfang. Og sist lappen som gjør det første gang med et større omfang enn moden med et mindre omfang. Og sist lappen som får den mindre moden til å fungere sammen med den første en praktisk.

Bør en mod last før eller etter?

Hvis du har mods som krever at andre mods skal kjøre, bør moden som kreves for å kjøre lastes Før moden som krever at MOD skal løpe.

Hvordan fungerer Skyrim Mod Load Order?

Hvor er CBBE i belastningsrekkefølge?

Hvordan sjekker jeg Skyrim Load -bestillingen min?

Hvordan endrer jeg belastningsrekkefølgen i mod arrangør 2?

Hvor er Skyrim Load Order -fil?

Hvilken bestilling skal jeg installere Fallout 4 Mods?

Som er bedre CBBE eller UNP?

Hva er en ui mod skyrim?

Hvordan får jeg Dawnguard -belastningsordren?

Hvordan endrer jeg min prioriterte mod -arrangør?

Hvordan prioriterer du mods i MO?

Hvordan bruker du tyvegods i Skyrim?

Hvordan bruker jeg tyvegods i mo2?

Hvordan fikser jeg min Fallout 4 Load -ordre?

Hvordan organiserer du Load Order Fallout 4?

Kan du blande UNP og CBBE?

Kan jeg bruke både UNP og CBBE?

Hva er Skyui?

Hvordan får jeg Skyui?

Hvordan sjekker jeg DLC -belastningsordren min?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *