Hvordan slår jeg av fuktdeteksjon?

Hvordan blir jeg kvitt fuktighetsdetektert varsel?

10 svar

  1. Kjøp en trådløs lader og få nok lading på den til at det i det minste kan komme inn i innstillinger (2-3% ville være nok)
  2. Gå inn i innstillinger og i batteribruk.
  3. Bla ned til ‘Nylig batteribruk’ og finn appen ‘Android System’
  4. Trykk på det og trykk deretter på ‘Force Stop’.

27. august 2018

Hvorfor fortsetter telefonen min å si fuktighet oppdaget?

Hvis enheten din viser et vannfallikon som betyr fuktdeteksjon, bør du Slå av enheten og la den tørke helt. Hvis ikonet ikke forsvinner og du fortsetter å oppleve problemer med lading, kan du prøve å tømme USB -cachen din.

Hvor lang tid tar det for fuktighet som detekteres å forsvinne?

Vanligvis løser denne typen problemer etter 30 minutter eller noe. Fuktvarsel er ikke alltid koblet til å få telefonen i fysisk kontakt med vann, men kan også skyldes temperaturendringer.

Hvordan slår jeg av Samsung fuktighetsdetektor?

Deaktiver hurtiglading: Deaktivering av hurtiglading kan gjøre fuktighetsdetektert advarsel på Samsung Galaxy-enheten din til å gå bort. Trinnene for å nå innstillingen er forskjellig avhengig av programvareversjonen. Gå til Innstillinger> Vedlikehold av enheter> Batteri> 3-punkts ikon> Avanserte innstillinger> Rask lading og slå det av.

Hvorfor vil ikke fuktigheten som oppdages ikke forsvinne?

Saltvann: Meldingen kan noen ganger være vedvarende hvis telefonen var nedsenket i saltvann. Dette er fordi IP68 -rangeringen ikke gjelder saltvann. Våt port: Hvis ladeporten på mobiltelefonen er våt eller har beholdt litt fuktighet, vil ikke «fuktighetsdetektert» -meldingen ikke forsvinne med mindre du blir kvitt den.

Hvordan blir jeg kvitt fuktsler på Android?

Hvis du får fuktdetektert feil på Samsung-enheten, Stikk telefonen i en pose med tørr ris og la den være der i en times tid. Risekornene vil suge all fuktighet fra enheten, og du vil bli kvitt de irriterende ladeproblemene på grunn av fuktdeteksjon.

Hvordan tilbakestiller jeg min samsung fuktighetsvarsel?

Slå av enheten. Trykk og hold opp volumet opp og Bixby / Power -tasten. Når Android -logoen vises, slipp begge nøklene.

Hvorfor fortsetter Samsung -telefonen min at fuktighet oppdaget?

Poenget er, Den oppdagelsesdetekterte meldingen er faktisk ikke en feil, men et sikkerhetstiltak for å beskytte Samsung -telefonen din. Fuktdeteksjonssensoren stopper intelligent enhet lading automatisk så snart den oppdager fuktighet i ladeporten eller USB -kabelen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *