Hvordan slutter jeg å søke etter Exe fra å bruke GPU -en min?

Hvordan stopper jeg gpu searchapp exe?

Hvordan deaktivere SearchApp.EXE på Windows

 1. Skriv oppgaveleder i søkeområdet til oppgavelinjen og trykk enter.
 2. Inne i vinduet Task Manager, naviger til kategorien Prosesser og finn SearchApp.exe/søk.
 3. Høyreklikk på den og velg sluttoppgave fra hurtigmenyen.

Hvordan forhindrer jeg et program fra å bruke GPU -en min?

Åpne Windows Task Manager med tastaturets hurtigkontroll + skift + flukt. Alternativt kan du høyreklikke på et hvilket som helst tomt rom på oppgavelinjen og velge Task Manager fra listen over tilgjengelige alternativer. Vise GPU -bruk er deaktivert som standard. For å aktivere det, klikker du på flere detaljer nederst i oppgavelederen.

Er SearchApp Exe nødvendig?

Du skal ikke bare med en gang deaktivere SearchApp.exe, Det er en integrert del av systemet ditt. Noen ganger kan deaktivere funksjonen også systemkrasj, det er derfor det er viktig å lage et systemgjenopprettingspunkt hvis du bestemmer deg for å gå den ruten.

Hvordan stopper jeg NVIDIA GPU -aktivitet?

C) Klikk/trykk på NVIDIA -kontrollpanelets varslingsikon på oppgavelinjen. Du kan også Trykk på Alt + K -tastene og trykk D -tasten for å veksle Display GPU -aktivitetsikonet i varslingsområdet som sjekket (legg til) eller ukontrollert (fjern – standard). 3 Du kan nå lukke NVIDIA -kontrollpanelet hvis du vil.

Er searchapp exe et virus?

Er SearchApp.exe et virus? Nei det er ikke. Den sanne SearchApp.EXE File er en sikker Microsoft Windows -systemprosess, kalt «Search Application».

Er Xbox Game Bar et virus?

Gamebar.EXE er trygt. Det er et legitimt program opprettet og levert av Microsoft som håndterer de nødvendige bakgrunnsprosessene for å få Xbox Game Bar til å fungere. Faktisk kommer det som et standardapplikasjon på alle Windows 10 -datamaskiner.

Hvordan får jeg Windows 10 til å bruke mindre GPU?

Sjekk dette problemet i Clean Boot State.

 1. Trykk på Windows -tasten + x -tasten. …
 2. Skriv inn msconfig i løpsboksen og trykk enter.
 3. I dialogboksen Tjenester i dialogboksen Systemkonfigurasjon kan du trykke på eller klikke for å velge ALL Microsoft Services -avkrysningsruten, og trykk deretter på eller klikk på Deaktiver alt.

Hvordan finner jeg ut hva som bruker GPU -en min?

Høyreklikk på skrivebordet og velg [NVIDIA Control Panel]. Velg [Vis] eller [Desktop] (Alternativet varierer etter driverversjon) i verktøylinjen og sjekk [vis GPU -aktivitetsikonet i varslingsområdet]. I Windows oppgavelinje, mus over «GPU -aktivitet» -ikonet for å sjekke listen.

Hvordan slår jeg av søk ui?

Bare pakke begge kommandoene i en .flaggermusfil:

 1. Åpne notisblokk.
 2. lim inn som den er: taskkill /f /im searchui.exe. …
 3. Spar som hva som helst.Bat bare sørg for at du velger «alle filer» i rullegardinmenyen, så det er faktisk en .flaggermus, ikke .tekst.
 4. Kjør det som administrator.

14. april 2020

Hvordan hindrer jeg Nvidia fra å løpe i bakgrunnen?

#1 Deaktiver Nvidia GeForce -opplevelse fra oppstartsinnstillinger

 1. Høyreklikk på oppgavelinjen.
 2. Velg Task Manager.
 3. Gå til Startup -fanen.
 4. Finn Nvidia GeForce -opplevelsen.
 5. Klikk på Deaktiver og start datamaskinen på nytt.

Hvordan slår jeg av Cortana?

Åpne start> Innstillinger> Personvern. Så fra venstre side, klikk på mikrofon og slå av Cortanas tilgang til den.

Hvordan slår jeg av spillbar exe?

Deaktiver gjennom innstillingsappen.

 1. Trykk på WIN + jeg eller bruk andre måter å åpne Windows -innstillinger på.
 2. Finn og velg Gaming.
 3. Forsikre deg om at spilllinjen er valgt i venstre panel.
 4. Finn platespillklipp, skjermbilder og send ved hjelp av spillbar i høyre panel.
 5. Klikk på bryteren under den for å slå den av.

Hvordan fjerner jeg Gamebar Exe?

Trykk på Windows -tasten eller klikk på Start -menyen. Begynn å skrive Xbox eller Game Bar, til du får Xbox Game Bar -appen. Bla ned og klikk avinstaller .

Er 100% GPU -bruk normal?

Det er normalt at en GPU fungerer på 100%. Bare sørg for at temperaturene er normale.

Hvorfor er GPU -bruken min så høy?

Deaktiver bakgrunnsapper for å senke GPU -bruken Noen ganger er den høye GPU -bruken forårsaket av disse Windows -baserte bakgrunnsappene som kjører i bakgrunnen. Du skulle tro at de ville være smarte nok til å vite når PC -en ikke blir brukt og slutte å bruke opp all denne prosessorkraften, men tilsynelatende ikke!

Hvilke programmer bruker GPU?

Fordelene med GPUer mange kjente redigeringsprogrammer drar nytte av den ekstra oomfen til en GPU, inkludert Adobe Photoshop (for seriøs fotoredigering), Lightroom (for mer lett fotoredigering samt fotobibliotekstyring), og Premiere Pro (for redigering og gjengivelse av video).

Hvorfor bruker Windows Manager så mye GPU?

Hvis sjåførene er utdaterte eller ødelagte, kan de forårsake den høye CPU -bruken. I dette tilfellet kan du oppdatere, rulle tilbake eller installere GPU -driveren på nytt for å løse problemet. Her er opplæringen: Trinn 1: Trykk på «Windows + X» -tastene og velg deretter Enhetsbehandling fra popup-menyen.

Er det trygt å deaktivere SearchApp Exe?

Deaktiverende eller slette SearchApp permanent.EXE kan gi systemproblemer, spesielt med søkefunksjoner. Selv om du går etter de ovennevnte metodene, bør du opprette et systemgjenopprettingspunkt for å gjenopprette en tidligere versjon i tilfelle en nødsituasjon.

Kan jeg avslutte oppgavesøket?

Hvis du vil stoppe SearchApp.exe eller searchui.exe fra å løpe, må du gjøre det Bruk Windows PowerShell til å ta eierskap til og deretter gi nytt navn til den kjørbare filen for å stoppe den i gang.

Hvordan lukker jeg nvidia share exe?

Klikk på Del-ikonet (trekantformet) som ligger mot venstre for innstillingsikonet (girformet). Når appen åpnes, klikker du på innstillingsikonet. Deretter klikker du på varsler. Fra den generelle delen, slå av vekslingen for Open/Close Share Overlay.

Er det trygt å deaktivere NVIDIA -grafikkort?

Med mindre dere har begge deler, Deaktivering av grafikkortet ditt vil føre til at du mister skrivebordet, uten enkel måte å få det tilbake på. Hvis du har omskiftbar grafikk (integrert og diskret), fortsett og deaktiver NVIDIA -kortet. Du mister ytelsen, men den bærbare datamaskinen din vil bli kjøligere, og du får bedre batterilevetid.

Er det ok å deaktivere Cortana?

Cortana er tett integrert i Windows 10 og Windows -søk, så Du mister noen Windows -funksjonalitet hvis du deaktiverer Cortana: Personlige nyheter, påminnelser og naturlig språksøk gjennom filene dine. Men standard filsøk vil fortsatt fungere helt fint.

Hvordan hindrer jeg Cortana fra å løpe i bakgrunnen?

Du kan enkelt deaktivere Cortana fra å løpe i bakgrunnen og frigjøre ressurser. Klikk på Start> Innstillinger> Personvern. Bla ned og klikk på bakgrunnsapper til venstre. Fjern merket for boksen ved siden av Cortana.

Er gamebar exe et virus?

Gamebar.EXE er trygt. Det er et legitimt program opprettet og levert av Microsoft som håndterer de nødvendige bakgrunnsprosessene for å få Xbox Game Bar til å fungere. Faktisk kommer det som et standardapplikasjon på alle Windows 10 -datamaskiner.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *