Hvordan starter jeg en YouTube -video fra begynnelsen?

Hvorfor starter ikke YouTube -videoen min fra begynnelsen?

Hvorfor skjer dette? Den sannsynlige forklaringen på dette er det Du er logget inn på YouTube i nettleseren din, og YouTube tar deg tilbake til stedet du slapp i videoen fra forrige gang du besøkte og så på videoen.

Hvordan tilbakestiller jeg YouTube -begynnelsen min?

Fjern YouTube -klokkehistorikk Trinn 1: Åpne YouTube på mobil og gå til profilen din. Trinn 2: Naviger til innstillinger> Historikk og personvern. Trinn 3: Trykk på Clear Watch History og tilbakestill den over alle tilkoblede enheter.

Hvordan starter du og avslutter en YouTube -video på et bestemt tidspunkt?

Du burde Kopier URL YouTube gjør tilgjengelig i innebygde koden for videoen og legg til et spørsmålstegn etterfulgt av en start- og stoppetid, Som det: https: // www.YouTube.com/embed/bspouwctxro?Start = 76 & slutt = 120 Denne URLen er kopiert fra innebygd kode og endret.

Hvordan hindrer du YouTube -videoer fra å spille i midten?

Det er ganske enkelt å gjøre dette. En metode er å Slett & t = *** s delen fra adressefeltet og trykk Enter for å laste opp YouTube -videoen på nytt. Da vil YouTube begynne å spille av videoen fra begynnelsen.

Hvordan starter du en YouTube -video for barn på nytt?

Du skal kunne Dra tidsstempelet tilbake til 0:00 for å komme tilbake til starten av en video.

Hvorfor husker YouTube ikke hvor jeg slapp?

YouTube indikerer delvis sett videoer og gjenopptar avspillingen der du slapp. YouTube -nettgrensesnittet og mobilappene er oppdatert med en CV -se -funksjon. Når du ser en YouTube -video, men ikke er ferdig med å se den helt til slutten, husker YouTube hvor du slapp.

Hvordan spiller du en viss del av en YouTube -video?

0: 423: 48 Hvordan dele en bestemt del av en YouTube Videoyoutube

Hvordan starter du en YouTube -video i midten?

Klikk på det lille delikonet som er under abonnementsknappen, og en liten del vil utvide seg nedenfor. Delfanen skal allerede velges, og du vil se shortlink til YouTube -videoen. Under det vil du se en liten avkrysningsrute som heter Start At, som du kan redigere.

Hvorfor starter YouTube -videoer automatisk?

YouTube oppdaterte nylig hjemmefôret i sin mobilapplikasjon, slik at videoer nå automatisk begynner å spille (uten lyd) når brukerne blar gjennom. Hvis du vil stoppe videoer fra automatisk å spille på hjemmefôret, vil guiden vår vise deg hvordan.

Hvordan angir du timingen på YouTube?

Sett en tidtaker

 1. Trykk på låsen i det nederste hjørnet av en hvilken som helst side i appen.
 2. Les og skriv inn tallene som vises eller skriv inn din tilpassede passord.
 3. Velg Timer .
 4. Bruk glidebokstangen eller ikonene for å sette en tidsbegrensning.
 5. Trykk på Start Timer.

Hvordan starter du en film på YouTube TV på nytt?

0: 150: 39 Hvordan starte live TV – YouTubeyOutube

Er YouTube -barn upassende?

YouTube -barn er det stort sett trygt, Men det er en liten sjanse for at barna kan se nakenhet, vold, eller bare rare ting, i tillegg til annonser for ting som søppelmat. Studien vår fant at 27% av videoene som er sett av barn 8 og under er beregnet på eldre målgrupper, med vold som den mest sannsynlige negative innholdstypen.

Hva gjør caring youtube cache?

Når du bruker en nettleser, som Chrome, lagrer den litt informasjon fra nettsteder i hurtigbufferen og informasjonskapslene. Rydde dem løser visse problemer, som lasting eller formatering av problemer på nettsteder.

Hvorfor vises videoer jeg ikke dukket opp i historien min?

Hvis det er få ukjente videoer i klokkehistorikken din relatert til ditt valg, og noen er få sekunders sett, kan slike videoer være der på grunn av Auto -spill eller avspilling i Feeds -funksjonen. Deretter kan du be vennene dine eller familiemedlemmer om å bekrefte, hvis de så på slike videoer på enheten din eller med påloggingen din.

Kan du begynne på nytt på YouTube TV?

Du kan også starte innspillinger alle spillene fra ethvert lag eller liga mens du ser på noe sportsbegivenhet. For å gjøre dette, paus spillet og velg Plus -ikonet under navnet på arrangementet. Velg deretter hva du vil at YouTube TV skal begynne å spille inn.

Hva skjedde med autospillknappen på YouTube?

Tidligere kan du finne AutoPlay -knappen fra to steder: Den ene er fra Innstillinger i YouTube -kontroller -linjen, den andre er på toppen av videolisten ved siden av YouTube -videospilleren. Men Google har endret plasseringen av autospillknappen. Nå, Det er innebygd i YouTube -kontrolllinjen.

Hvorfor spiller ikke YouTube -videoene mine automatisk?

Autoplay fungerer kanskje ikke på YouTube på grunn av korrupt cache/data fra nettleseren eller korrupt installasjon av YouTube -mobilapplikasjonen. Dessuten en utdatert nettleser eller feilkonfigurasjon av nettleseren din som DRM -innstillinger, etc. kan også forårsake feilen som diskuteres.

Er det en tidsbegrensning på YouTube -videoer?

Som standard kan du laste opp videoer som er opptil 15 minutter lange. Bekreftede kontoer kan laste opp videoer lenger enn 15 minutter. For å bekrefte Google -kontoen din: Åpne YouTube -mobilappen.

Hvordan reduserer jeg tiden på YouTube -videoen min?

Trinn 1: Trykk på profilbildet ditt og trykk deretter på Innstillinger. Trinn 2: Trykk nå på varsler. Trinn 3: Trykk på Deaktiveringsalternativet Deaktiver lyder og vibrasjoner. Trinn 4: Velg nå ønsket start- og sluttider, så er du god til å gå.

Kan du starte programmer på YouTube -TV på nytt?

Lukk & åpner YouTube TV -appen på nytt Gå ut av YouTube TV -appen, og åpner den deretter på nytt. Prøv å se videoen din igjen etter å ha åpnet appen på nytt.

Hvordan teller jeg YouTube -cachen min?

I Chrome -appen

 1. Åpne Chrome -appen på Android -telefonen din eller nettbrettet .
 2. Øverst til høyre, trykk på mer .
 3. Trykk på historien. Fjern nettlesing av data.
 4. Velg øverst, velg et tidsrom. For å slette alt, velg hele tiden.
 5. Ved siden av «informasjonskapsler og nettsteddata» og «hurtigbufrede bilder og filer», sjekk boksene.
 6. Trykk på klare data.

Hvem er den mest barnevennlige YouTuber?

10 youtubere som har god innflytelse på barna

 1. 1 Coyote Peterson.
 2. 2 Tiffany Herrera. …
 3. 3 Rosanna Pansino. …
 4. 4 Ryan Kaji. …
 5. 5 Colleen Ballinger. …
 6. 6 Rafi & Benny Fine. …
 7. 7 Daniel Robert Middleton. …
 8. 8 Cookieswirlc. …

Hva gjør YouTube med hjernen din?

Nå advarer psykiske helseeksperter om at YouTube er en voksende kilde til angst og upassende seksuell atferd blant barn under 13 år, og foreldre og lærere trenger å bli involvert. Å se «fryktinduserende videoer får hjernen til å få en liten mengde dopamin,»Sa Dr. Volpitta.

Skal du fjerne hurtigbuffer?

Du bør tømme hurtigbufret data om Android med jevne mellomrom, avhengig av hvor tungt du bruker Android -enheten din. Obsessivt å tømme Android -cachen din ville være kontraproduktiv, siden poenget med å lagre midlertidige filer er å gjøre din vanlige app -opplevelse jevnere.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *