Hvordan stopper jeg Microsoft Office -konfigurasjon hver gang jeg starter?

Hvorfor er Microsoft Word konfigurert hver gang jeg åpner det?

Hvis du har Word 2003 og 2007 installert på samme maskin, Nyere oppdateringer kan ha forårsaket en tilstand der 07 den kjører konfigurasjonsdialogen hver gang du åpner et dokument. En rask løsning er: Åpen regedit. Naviger til hkey_current_user \ programvare \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Word \ Alternativer.

Hvordan fikser jeg Microsoft Office 2016 Konfigurasjonsfremgang hver gang det starter?

Hvis problemet vedvarer når du starter kontoret i sikker modus, vær så snill Gå til kontrollpanel> Programmer og funksjoner, velg Office Professional 2016, klikk på endring> Reparasjon (online reparasjon for klikk-til-kjørt versjon).

Hvordan stopper jeg Microsoft Office fra å åpne ved oppstart?

  1. Åpne kontorprogrammet du vil deaktivere startskjermen for. …
  2. Klikk på Fil -fanen og klikk Alternativer.
  3. Fjern merket for boksen ved siden av «Vis startskjermen når denne applikasjonen starter.»»
  4. Klikk OK.

9. desember 2015

Hvorfor konfigurerer Excel 2007 hver gang jeg åpner den?

Kan være et tillatelsesproblem. Prøv å kjøre Excel eller Access som administrator og se om du fremdeles møter dette problemet. Klikk Start – Type Excel.EXE – Høyreklikk på Excel og velg ‘Kjør som administrator’. Hvis det ikke hjelper, kan du reparere Office 2007 fra kontrollpanelet.

Hvordan fikser jeg Microsoft Office 2010 konfigurasjonsprosess hver gang?

Hva er MS Office -konfigurasjon?

Hvordan fikser jeg Microsoft Office Professional pluss 2013 -konfigurasjonen ikke fullførte vellykket?

Hvordan deaktiverer jeg oppstartsprogrammer i Windows 10?

Hvorfor åpner Microsoft Office når jeg slår på Mac -en min?

Hvordan fikser jeg stdole32 TLB Excel 2007 -feil i Windows 10?

Hva er fil stdole32 tlb?

Hvordan slutter jeg å utmerke meg?

Hva er konfigurasjonsprosessen?

Hvordan fikser jeg Microsoft Office Professional pluss 2016 oppstått en feil under oppsettet?

Er det ok å deaktivere alle oppstartsprogrammer?

Hvordan stopper jeg et program fra å kjøre ved oppstart Windows 11?

Hvordan stopper jeg Microsoft Office fra å åpne ved oppstart på Mac?

Hvordan stopper jeg applikasjoner fra å åpne på oppstart Windows 10?

Hvordan blir jeg kvitt stdole32 tlb i excel?

Hvordan fikser jeg stdole32 tlb i excel?

Hvordan blir jeg kvitt stdole32 tlb?

Hva er konfigurasjonsinnstillinger?

Hvorfor trenger vi konfigurasjonsadministrasjon?

Hvordan fikser jeg Office 2016 installasjonsfeil?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *