Hvordan trekker jeg git uten å miste lokale endringer?

Hvordan henter jeg kode fra git uten å miste lokale endringer?

Så den vanlige strømmen vil gå slik:

  1. Du jobber med en uferdig funksjon, og du må lagre denne (utkast) git stash eller git stash save «-funksjonen x»
  2. Nå trekker du koden Git Pull Origin Master.
  3. Gjenopprett arbeidet du gjorde for Feature X ved å bruke nedenfor kommando git stash gjelder.

24. nov 2020

Trekker git uten å overskrive lokale endringer?

git pull kan endre lokale grener, det lokale treet og indeksen. Det vil ikke overskrive kostnader men kan gjøre en sammenslåing, en rebase eller mislykkes hvis det er motstridende endringer.

Påvirker git -trekk lokale endringer?

Du kan bare git pull . Filene som er berørt av ditt lokale arbeid har null overlapping med filene som er berørt av endringene du trenger for å hente fra fjernkontrollen.

Hvordan henter jeg git -kode fra lokalt?

Gå nå tilbake til den opprinnelige mappen og følg instruksjonene:

  1. Først, kjør git -status. Git vil fortelle deg at depotet er rent, ingenting å bekymre deg for.
  2. Kjør deretter git hente.
  3. Neste, kjør git -status igjen. Git vil si at grenen din er en forpliktelse bak.
  4. Til slutt, løp git pull for å oppdatere din lokale filial.

9. jul 2021

Hva er forskjellen mellom git henting og git pull?

Git Fetch er kommandoen som forteller din lokale Git å hente den nyeste metadata-informasjonen fra originalen (men ikke gjør noen filoverføring. Det er mer som bare å sjekke om det er noen tilgjengelige endringer). git pull på den annen hånd gjør det og bringer (kopier) disse endringene fra det eksterne depotet.

Skal jeg trekke før du skyver?

Trekk alltid før et dytt Å gjøre det vil sikre at din lokale kopi er synkronisert med det eksterne depotet. Husk at andre mennesker har presset til den eksterne kopien, og hvis du presser deg før du synkroniseres, kan du ende opp med flere hoder eller slå sammen konflikter når du presser på.

Trekker git overskrivne engasjerte endringer?

Årsaken til feilmeldinger som disse er ganske enkel: du har lokale endringer som vil bli overskrevet av de innkommende nye endringene som et «git pull» ville bringe inn. Av åpenbare sikkerhetsgrunner, Git vil aldri bare overskrive endringene dine.

Hvordan tvinger jeg overskriver lokale endringer?

Akkurat som Git Push -Force tillater overskriving av eksterne grener, git hente -Force (eller git pull –force) tillater overskriver lokale grener.

Hvordan henter jeg endringer fra en fjernkontroll til en lokal gren?

Git Pull Remote Branch For å hente disse endringene fra fjernkontrollen, eller med andre ord, last ned endringene til din lokale gren, vil du utføre et git -trekk. Under dekslene er et git -trekk faktisk en git -henting etterfulgt av en git -sammenslåing. Git pull er bare en snarvei for å utføre begge disse handlingene i ett trinn.

Skal jeg bruke git pull eller hente?

Når du sammenligner git pull vs henter, Git Fetch er et tryggere alternativ Fordi det trekker inn alle forpliktelsene fra fjernkontrollen, men ikke gjør noen endringer i de lokale filene. På den annen side er git pull raskere når du utfører flere handlinger i ett – et bedre smell for pengene dine.

Skal jeg hente før trekk?

Du kan bruke git hent for å vite endringene som er gjort i den eksterne repo/grenen siden forrige trekk. Dette er nyttig for å tillate å sjekke før du gjør et faktisk trekk, noe som kan endre filer i din nåværende gren og arbeidskopi (og potensielt miste endringene osv.).

Hvordan lar jeg Git overskrive lokale filer på Pull?

Akkurat som Git Push -Force tillater overskriving av eksterne grener, git hente -Force (eller git pull –force) tillater overskriver lokale grener.

Hva er forskjell mellom git pull og git pull origin?

Git Pull Origin Master vil trekke endringer fra Origin Remote, Master Branch og slå dem sammen til den lokale innsjekkede grenen. Mens git pull vil hente nye forpliktelser fra alle sporede grener fra standard fjernkontrollen (opprinnelse).

Hvorfor kan du gjøre en git henting i stedet for et git -trekk?

Du kan bruke git hent å vite endringene som er gjort i den eksterne repo/grenen siden forrige trekk. Dette er nyttig for å tillate å sjekke før du gjør et faktisk trekk, noe som kan endre filer i din nåværende gren og arbeidskopi (og potensielt miste endringene osv.).

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *