Hvorfor blir jeg ikke klar til å publisere på Facebook Marketplace?

Hvorfor klarer ikke Marketplace Post å publisere?

Det kan være noen grunner til at noen kan få feilmeldingen “Kunne ikke publisere på Facebook Marketplace.”En grunn kan være det Personens innlegg er ikke i samsvar med Facebooks samfunnsstandarder. For eksempel tillater Facebook ikke innlegg som inneholder nakenhet, vold eller hatefulle ytringer.

Hvorfor kan jeg ikke selge på Facebook Marketplace?

Ikke et ekte element: Alt som ikke er et fysisk produkt til salgs. For eksempel er det ikke tillatt «In Search of» -innlegg, tapt og fant innlegg, vitser og nyheter. Tjenester: Selge tjenester (eksempel: rengjøring av hus) på markedet er ikke tillatt.

Hvorfor avviser Facebook Marketplace oppføringen min?

Hvis du ser at det er problemer med produktet ditt ved siden av oppføringen din, ble det ikke godkjent fordi Det strider mot vår handelspolitikk. Andre mennesker på Marketplace kan ikke se denne oppføringen.

Hvordan publiserer jeg markedsplassen på Facebook?

Å selge en vare på Marketplace:

 1. Trykk øverst til høyre på Facebook.
 2. Trykk . …
 3. Trykk på Selg øverst, og trykk deretter på varene.
 4. Trykk på Legg til bilder for å legge til bilder fra kamerarullen din, eller ta et nytt bilde.
 5. Skriv inn informasjonen om varen din. …
 6. Trykk for å skjule oppføringen din fra Facebook -vennene dine. …
 7. Klikk Neste.

Hvorfor vil ikke Facebook publisere innlegget mitt?

Hvis en melding som «Det var et problem med å oppdatere statusen din» eller «Denne meldingen ikke kunne legges ut på denne tidslinjen» vises når du prøver å legge ut til profilen din, Mer enn sannsynlig opplever Facebook nettverks- eller serverproblemer.

Hvorfor fortsetter facebooken min å si at innlegget mislyktes?

Du kan ikke lastes opp til Facebook på grunn av Motstridende nettleserutvidelser. Dessuten kan utdatert eller korrupt installasjon av Facebook -appen også forårsake feilen som er diskutert. Brukeren møter problemet når han prøver å laste opp innholdet til Facebook.

Hvordan fikser du markedet?

Del 2: 9 Påviste tips for å fikse Facebook Marketplace Slutt å jobbe på iPhone/Android

 1. 2.1. Logg ut og logger på nytt til Facebook.
 2. 2.2. Klar informasjonskapsler og hurtigbuffer.
 3. 2.3. Oppdater Facebook -app.
 4. 2.4. Start telefonen på nytt.
 5. 2.5. Installer Facebook -appen på nytt.
 6. 2.6. Endre region/språk.
 7. 2.7. Endre kontoalder.
 8. 2.8. Endre internett eller ruter.

Kan du bli utestengt fra Facebook Marketplace?

Plattformen har laget en markedsplass hvor du kan oppdage, selge og kjøpe nye varer. I tillegg kan du bla gjennom oppføringen av varer som er gitt eller finne varer tilgjengelig for levering. Facebook Marketplace forbyr deg hvis du utfører virksomhet mot den faste handels- og samfunnsstandardene.

Hvordan legger jeg ut på markedet uten å bli flagget?

Ikke bruk et dollarskilt ($) i innlegget ditt. Bruk hashtags sparsomt. Hvis innlegget ditt fortsetter å bli avvist eller flagget som salgsinnlegg, kan du prøve å endre bildet til noe annet. Noen ganger kan bildet utløse det.

Hvorfor sier Marketplace at noe gikk galt?

Du kan prøve å tømme hurtigbufferen og dataene dine. Dessuten kan du prøve å deaktivere tillegg og utvidelser i nettleseren. «Noe gikk galt facebook» -problemet kan være forårsaket av Kake- og hurtigbufferfeil, feil påloggingsdata, feil utvidelser, problemer med Facebook -server og Facebook -tillatelser.

Hva gjør publiser -knappen på Facebook?

Publiserte sider er synlige for publikum. Upubliserte sider er bare synlige for personene som administrerer siden. Upublisering av siden din vil skjule den for publikum, inkludert menneskene som liker siden din, og siden din vil ikke være synlig for publikum før den er publisert igjen.

Hvordan fikser jeg opplasting mislyktes på facebook?

Løsning 1: Oppdater Facebook -appen

 1. Åpne Play Store og søk etter Facebook.
 2. Trykk nå på oppdateringsknappen for å oppdatere Facebook -appen (hvis en oppdatering er tilgjengelig). Oppdater Facebook -appen.
 3. Start deretter Facebook -appen for å sjekke om det er klart for feilen.

7. mars 2022

Hvorfor laster ikke innlegget mitt opp på Facebook?

Gi oss beskjed hvis du fortsatt har problemer: Forsikre deg om at du har en sterk Wi-Fi eller nettverkstilkobling. Prøv å laste opp originalbildet i stedet for en redigert versjon. Sjekk størrelsen på bildet. Vi anbefaler å laste opp bilder under 15 MB.

Hvor lenge varer et Facebook Marketplace -forbud?

Vilkårene og betingelsene på markedet spesifiserer antall ganger du skal bruke et spesifikt segment. Suspendering av denne typen er ikke permanent og kan ta et par 30 dager for at kontoen din skal være aktiv igjen.

Hvor lang tid tar det for Facebook å gjennomgå et markedsinnlegg?

Facebook sier det De fleste annonser blir gjennomgått innen 24 timer. I virkeligheten er noen annonser godkjent på få minutter, mens noen kan ta dager.

Hvorfor flagger Marketplace innleggene mine?

Facebook ruller ut oppdateringer relatert til å selge produkter i Facebook -grupper, og ofte flagger Facebook innlegg som disse «salgsformat» innlegg feil.

Hva er Facebook Marketplace -regler?

Facebook Marketplace regler

 • Visse varer kan ikke selges. Facebook opprettholder en liste over varer som ikke har lov til å selges på markedet. …
 • Du må selge en fysisk vare. …
 • Beskrivelsen av varen må samsvare med bildet. …
 • Før-og-etter er bilder forbudt.

Hvorfor gir Facebook meg en feilmelding?

Hvis du ser en feilmelding som sier «Du kan ikke svare på denne samtalen», kan det være fordi: En melding eller noe du delte går mot samfunnsstandardene våre. Du har nylig sendt et uvanlig antall meldinger, som kan virke som spam for sikkerhetssystemet vårt. Meldinger du sendte ble merket som uvelkomne.

Hvorfor fortsetter Facebook å si at noe gikk galt, dette kan være på grunn av en teknisk feil at vi jobber for å få faste, prøv å laste opp denne siden?

Du kan prøve å tømme hurtigbufferen og dataene dine. Dessuten kan du prøve å deaktivere tillegg og utvidelser i nettleseren. «Noe gikk galt facebook» -problemet kan være forårsaket av Kake- og hurtigbufferfeil, feil påloggingsdata, feil utvidelser, problemer med Facebook -server og Facebook -tillatelser.

Hvorfor kan jeg ikke publisere siden min?

1: Siden din er for øyeblikket upublisert. Den første og mest vanlige grunnen til at siden din ikke er synlig, er fordi den er upublisert. Når du oppretter en ny side, er den ikke publisert for publikum, fordi Facebook gir deg tid til å sette den opp og få den til å se slik du vil ha det før du avslører den.

Hvordan publiserer du på Facebook?

Å publisere Facebook -siden din: Klikk innstillinger øverst på siden din. Fra generell, klikk på sider synlighet. Klikk for å merke av i boksen ved siden av å publisere side. Klikk på Lagre endring.

Hvorfor fortsetter Facebook å si at opplasting mislyktes?

For Android -versjon: Du kan møte feilen som diskuteres hvis du er Bruke en utdatert versjon av Facebook -appen. Åpne Play Store og søk etter Facebook. Start deretter Facebook -appen for å sjekke om det er klart for feilen.

Hvorfor sier Facebook ikke å legge ut?

Meldingen din kunne ikke sendes fordi den inkluderer innhold som andre på Facebook har rapportert som voldelig. Innholdet ditt kunne ikke deles, fordi denne lenken strider mot samfunnsstandardene våre.

Hvordan fikser jeg mislykkede opplastinger på facebook?

For Android -versjon:

 1. Åpne Play Store og søk etter Facebook.
 2. Trykk nå på oppdateringsknappen for å oppdatere Facebook -appen (hvis en oppdatering er tilgjengelig). Oppdater Facebook -appen.
 3. Start deretter Facebook -appen for å sjekke om det er klart for feilen.

7. mars 2022

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *