Hvorfor dukker det ikke opp noen subreddits på søket?

Hvorfor ikke NSFW subreddits dukker opp når jeg søker etter dem?

Besøk innstillingene dine og bla ned for å se alternativer. Veksle viser NSFW -innhold (jeg er over 18 år).

Er det en måte å søke på spesifikke subreddits?

Hvordan søke etter en bestemt subreddit. For å finne et spesifikt samfunn på Reddit: Besøk Reddit og skriv inn legitimasjonen din for å logge på. Skriv inn navnet på subreddit i søkeboksen øverst.

Hvorfor fungerer ikke Reddit -søk?

Hvorfor fungerer ikke Reddit App -søk? Ikke oppdaterer til den nyeste versjonen, strømbrudd av servere, cache -data kan være de viktigste årsakene “Reddit App Search fungerer ikke.”

Hva er karma på Reddit?

Reddit karma er Som en brukers poengsum, totalt deres mengde upvotes mot nedvotene. Det har noen få praktiske fordeler – nemlig, slik at du kan starte din egen subreddit og bli med i noen eksklusive samfunn – men stort sett handler det om rykte.

Hvordan slår jeg av sikkert søk på Reddit?

Gå ned til «Innholdsalternativer» Merk av i boksen ved siden av «Jeg er over atten år og villig til å se voksne innhold» hvis det ikke er sjekket. Merk av i ruten ved siden av «Inkluder ikke SØK -resultater for arbeid (NSFW) i søk» Klikk på Lagre alternativer -knappen under preferansene nederst til venstre.

Hvordan søker jeg på en subreddit på ny Reddit?

Hvis du bruker den nye Reddit -designen, er det helt øverst i midten. Skriv inn det du vil se her og trykk Enter for å søke. Når du bruker søkefeltet, vil Reddit trekke opp subreddits, brukere og innlegg som inneholder søkeordet ditt.

Hvordan får jeg flere subreddits?

Subreddit Search Reddit har en subreddit søkefunksjon på Reddit.com/subreddits. For å bruke subreddit -søket, se etter boksen som sier: “Hva er du interessert i?”Og skriv inn nøkkelord som er relatert til din nisje.

Hvordan slår jeg av NSFW -filter på Reddit?

0: 202: 50Hvise å aktivere eller deaktivere NSFW -filter på Reddit – YouTubeyOutube

Får du 1 karma per upvote?

Karma viser til poeng mottatt fra upvotes, som er Reddit -ekvivalenter til «likes» på Facebook. Du mottar omtrent ett poeng av karma for hver upvote, Og du mister omtrent ett poeng av karma for hver nedtur. Forstå de forskjellige typene karma.

Som har den høyeste karma på Reddit?

Apostolat
#1 Apostolat. Kongen. Apostolate hevder å være jusstudent i New York. En Redditor siden januar 2012, han har 1 374 900 kommentar Karma.

Har Reddit trygt søk?

I løpet av de siste dagene, hver gang jeg utfører et søk, viser resultatsiden (som ofte er tom) det sikre søket som blir aktivert. Jeg må slå den av hver gang og gå inn i søket mitt på nytt.

Hvordan får jeg reddit karma?

Du får reddit post karma Når folk oppstår noe du legger ut; du mister det når du blir nedventet. Hvordan får du kommentarkarma på Reddit? Det er det samme prinsippet – du får kommentarkarma når Reddit -brukere oppstår kommentarene dine, og du mister karma når de nedtar kommentarene dine. Det er så enkelt.

Hva er de mest populære subreddits?

De 31 største subreddits (2022 -oppdateringen)

Rang Subreddit navn Antall abonnenter
1 /r/kunngjøringer 153.972.327
2 /r/morsom 40.442.903
3 /r/Askreddit 35.787.366
4 /r/gaming 32.799.784

• 4. mai 2022

Hva anses som en liten subreddit?

Hvem som helst kan lage en subreddit (gratis) og gjøre den offentlig eller privat. Subreddits som poster eller mottar minst 5 kommentarer per dag regnes som ‘aktive’ mens de som ikke er utelatt fra Reddits fellesskapstall. For øyeblikket er det 7 157 subreddits.

Hvordan aktiverer jeg NSFW?

1: 162: 49Hvise å aktivere eller deaktivere NSFW -filter på Reddit – YouTubeyOutube

Hvordan blir jeg kvitt uskarpheten på Reddit?

For å se de uskarpe innleggene, bildene eller videoene, må du ganske enkelt Trykk på dem. Dette vil fjerne uskarpheten, og du vil kunne se innlegget uten noen begrensning.

Mister du karma når du sletter et innlegg?

Nei. Å slette innlegg eller kommentarer mister verken deg noen positiv karma som er oppnådd eller gjenoppretter deg noen negativ karma som er tapt. Noen subs vil imidlertid ikke se for vennlig ut hvis du sletter for ofte, så vær fornuftig med det. Takk!

Som har den høyeste Reddit Karma?

Apostolat
#1 Apostolat Kongen. Apostolate hevder å være jusstudent i New York. En Redditor siden januar 2012, han har 1 374 900 kommentar Karma.

Hva er den mest likt kommentar til Reddit?

Liste over kommentarer

Score* Kommentar Subreddit
98596 Lenke /r/iama
62857 Lenke /r/Askreddit
48357 Lenke /r/TodayLearned
38593 Lenke /r/gameofthrones

Hvor mye karma har den gjennomsnittlige Reddit -brukeren?

Rundt 980
Hva er gjennomsnittlig Reddit Karma? Den gjennomsnittlige karma -poengsummen på Reddit er Rundt 980. Det er umulig å identifisere det nøyaktige antallet fordi Karma -score stadig endres, og nye medlemmer registrerer. Hvis du er en ny bruker, kan 980 virke som mye.

Hvordan slår jeg av 18+ på Reddit?

1: 162: 50Hvise å aktivere eller deaktivere NSFW -filter på Reddit – YouTubeyOutube

Hva er noen mørke subreddits?

Forbudte subreddits

  • Beatingwomen.
  • Hjernecels.
  • Chapotraphouse.
  • «Chimpire»
  • Chodi.
  • Krypshots.
  • Cringeanarki.
  • DarkNetMarkets.

Hva var den første noensinne subreddit?

/r/nsfw
Så overraskende overraskelse, den første noensinne subreddit var /r/nsfw (ikke trygt for arbeid), som fjernet nakenhet og rasende innlegg fra hjemmesiden. Neste, Reddit -administratorer opprettet /r /vitenskap og /r /programmering, to emner som til denne dag rangerer som de mest populære på plattformen.

Hva betyr R i Reddit?

siden. Ytterligere kommentarhandlinger. u/ er et brukernavn. r/ er for en subreddit.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *