Hvorfor er det en svart torg på skrivebordet mitt?

Hvorfor er det en svart torg på skrivebordsikonene mine?

Sannsynligvis er ikonbufferen din ødelagt.

Hvorfor er det en svart boks på skjermen min?

Svart boks på skjermen dette er vanligvis forårsaket av en innstilling aktivert på TV -en, Som: lukket bildetekst (CC) bilde-i-bilde-feed.

Hvordan blir jeg kvitt den svarte torget på dataskjermen min?

Fix 5. Deaktiver grafikken ombord

 1. Start datamaskinen din i sikker modus. …
 2. I Safe Mode, Open Device Manager ved å høyreklikke på Start-menyen og velge Enhetsbehandling.
 3. Utvid kategorien Display Adapters, og høyreklikk deretter på grafikkortdriveren ombord og velg Disable-enhet.

24. desember 2021

Hvordan blir du kvitt svarte firkanter?

Hvordan bli kvitt svarte firkanter eller bokser i ord

 1. Sett formateringsstilen på nytt.
 2. Gjenskape listen over flere nivåer.
 3. Endre formateringsstilen til ingen, og legg deretter nummereringsformatet på nytt.
 4. Kjør en makro i orddokumentet ditt.

31. januar 2022

Hvordan blir jeg kvitt svarte firkanter?

For å bli kvitt den svarte boksen nummerering i Word, kan du Sett formateringsstilen på nytt eller gjenskape listen over flere nivåer. Hvis disse løsningene ikke fungerer for deg, kan du prøve å kjøre en makro i ord. Denne løsningen har løst problemet for mange brukere.

Hvorfor er det en boks på skjerm -PC -en min?

Deaktiver oppgavevisning fra oppgavelinjen den gjennomsiktige boksen på skjermen kan være et resultat av den fastlåste oppføringen av søkemenyen; Når brukeren svever musen over søkeikonet. Her deaktivering av ‘Nyere søk når jeg svever over søkeikonet’ eller fjerner søkeikonet fra oppgavelinjen kan løse problemet.

Hvordan blir jeg kvitt det svarte firkantikonet på skrivebordet mitt?

0: 062: 39 Type løp etter å ha vist løpeklikk på det etter å ha åpnet dialogboksen Kjør. Boks Skriv kommandoen.Moretypekjøring etter å ha vist løpeklikk på den etter å ha åpnet dialogboksen Run. Boks Skriv kommandoen. Prosent lokale appdata prosent. Klikk på OK.

Hvordan blir jeg kvitt det svarte rektangelet i Windows 10?

1: 583: 07Find Voice Control Engine Høyreklikk på den og velg sluttoppgave Se om den svarte boksen forsvinner da.Morefind stemmekontrollmotor høyreklikk på den og velg sluttoppgaven se om den svarte boksen forsvinner da. Hvis ikke kan vi deaktivere appen gjennom Services Manager Finn MSI Voice Control Dobbeltklikk på

Hvordan blir jeg kvitt den svarte torget på Windows Desktop -ikonene mine?

0: 062: 39 Type løp etter å ha vist løpeklikk på det etter å ha åpnet dialogboksen Kjør. Boks Skriv kommandoen.Moretypekjøring etter å ha vist løpeklikk på den etter å ha åpnet dialogboksen Run. Boks Skriv kommandoen. Prosent lokale appdata prosent. Klikk på OK.

Hvordan blir jeg kvitt den svarte boksen på den bærbare skjermbildet mitt?

I dette tilfellet må du deaktivere grafikkortet ombord.

 1. Start datamaskinen din i sikker modus. …
 2. I Safe Mode, Open Device Manager ved å høyreklikke på Start-menyen og velge Enhetsbehandling.
 3. Utvid kategorien Display Adapters, og høyreklikk deretter på grafikkortdriveren ombord og velg Disable-enhet.

24. desember 2021

Hvordan blir jeg kvitt det svarte rektangelet på dataskjermen min?

1: 268: 14 Så grunnen til at vi åpner for en ledetekst her er at vi skal lansere maskinvaren.Moreso grunnen til at vi åpner for en ledetekst her er at vi skal lansere maskinvaren. Og reparasjonsverktøy for enheter i de fleste nyere versjoner av Windows 10 som er ærlig flere år på dette

Hvordan blir jeg kvitt boksen på dataskjermen min?

Gå til visningsappletten i kontrollpanelet og se på skrivebordet. Klikk på Tilpass skrivebordet, og klikk deretter på fanen Web. Du vil se at det er hake ved siden av «min nåværende hjemmeside» og sannsynligvis «Lock Desktop -elementer». Fjern merket for disse.

Hvordan blir jeg kvitt det svarte firkantikonet på skrivebordet mitt?

0: 062: 39 Type løp etter å ha vist løpeklikk på det etter å ha åpnet dialogboksen Kjør. Boks Skriv kommandoen.Moretypekjøring etter å ha vist løpeklikk på den etter å ha åpnet dialogboksen Run. Boks Skriv kommandoen. Prosent lokale appdata prosent. Klikk på OK.

Hvordan blir jeg kvitt det svarte boksikonet?

Lag nøkkel «Skallikoner», legg til strengverdi og navngir den «29», legg til denne teksten til strengverdien: %Windir %\ System32 \ Shell32. dll, -50 og start på nytt. Hvis snarveispilboksen er svart da Slett teksten i strengverdien som heter 29 og deretter starte på nytt. Pilen og den svarte boksen vil være borte.

Hvordan blir jeg kvitt usynlig firkant på skrivebordet mitt?

Fjern oppgavevisningsikonet fra oppgavelinjen

 1. Høyreklikk på Windows og velg Oppgavelinjeinnstillinger.
 2. Nå, i seksjonen for oppgavelinjen, deaktiver oppgavevisningen ved å slå over bryteren til OFF -posisjonen, og sjekk deretter om skjermen er unna den gjennomsiktige boksen. Deaktiver oppgavevisning i oppgavelinjens elementer.

26. februar 2022

Hvordan blir jeg kvitt de svarte rutene på skrivebordsikonene mine?

0: 062: 39 Type løp etter å ha vist løpeklikk på det etter å ha åpnet dialogboksen Kjør. Boks Skriv kommandoen.Moretypekjøring etter å ha vist løpeklikk på den etter å ha åpnet dialogboksen Run. Boks Skriv kommandoen. Prosent lokale appdata prosent. Klikk på OK.

Hvorfor er det en tilfeldig usynlig boks på skjermen min?

Den gjennomsiktige boksen på skjermen Kan være et resultat av en feil i systemets gjennomsiktighetseffekter, da effektene ikke gjelder en meny på riktig måte. Her kan du bli kvitt den gjennomsiktige boksen på skrivebordet ditt ved å deaktivere gjennomsiktighetseffektene av systemet. Høyreklikk på Windows og åpne innstillinger.

Hvordan blir jeg kvitt rektangelet på skrivebordet mitt?

Det gjennomsiktige utvalget rektangel er boksen du ser når du dro Klikk og hold, og dra deretter pekeren over elementer for å velge dem når du slipper venstre klikk. Hvis du vil, kan du slå av å vise det gjennomskinnelige utvalget rektangel på skrivebordet ditt.

Hvordan blir jeg kvitt det gjennomsiktige torget på skrivebordet mitt?

Her kan du bli kvitt den gjennomsiktige boksen på skrivebordet ditt ved å deaktivere gjennomsiktighetseffektene av systemet.

 1. Høyreklikk på Windows og åpne innstillinger.
 2. Nå, i venstre rute av vinduet, kan du gå til Personaliseringsfanen, og deretter i høyre rute, åpne farger.

Hvordan blir jeg kvitt det gjennomsiktige firkanten på skjermen min?

0: 502: 21 Så kan du gjøre en kontrollskiftflukt, eller du kan gjøre et høyreklikk på starten. Knapp og åpen oppgavemoreso Du kan gjøre en kontrollskiftflukt, eller du kan gjøre et høyreklikk på starten. Knapp og åpen oppgavebehandler. Så når du har oppgavesjefen åpen, hva du kan gjøre er som en første ting du kan gå

Hvordan blir jeg kvitt den lille boksen på skjermen min?

0: 111: 07og velg Innstillingsutstyrsikonet på venstre side av SIST -menyen Søkeresultater som sier at Morand Velg Innstillingsutstyrsikonet på venstre side av SIST -menyen Søkeresultater som sier innstillinger. Så fortsett og venstre klikk på det. Velg systemflisen. Og velg deretter varsler.

Hvordan blir jeg kvitt den svarte boksen på dataskjermen min?

Hvordan blir jeg kvitt den svarte boksen i Windows 10?

 1. Bruk DISM -kommandoverktøyet. Høyreklikk på Start-meny-knappen og velg ledetekst. …
 2. Sjekk videoadapterdrivere. …
 3. Kjør en SFC -skanning. …
 4. Kjør feilsøkeren. …
 5. Deaktiver grafikken ombord. …
 6. Endre lysstyrkeinnstillinger.

17. juni 2021

Hvorfor er det et lite rektangel på skjermen min?

Det kalles «zoom» og brukes til å forstørre visse deler av skjermen. Hvis det er aktivt, vil rektangelet vises hvis du dobbeltkapper på skjermen med tre fingre. Det er ikke umiddelbart åpenbart hvordan du kan bli kvitt det. Den enkleste måten er å trykke på skjermen to ganger med tre fingre igjen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *