Hvorfor er det et grått rektangel på skjermen min?

Hvordan blir jeg kvitt den grå boksen på skjermen min?

0: 281: 07Hvise å fjerne grå boks øverst til høyre av Windows 10 …YouTubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp Velg innstillingsgirikonet på venstre side av START -menyen Søkeresultater som sier at Morand velger innstillingsutstyrsikonet på venstre side av START -menyen Søkeresultater som sier innstillinger. Så fortsett og venstre klikk på det. Velg systemflisen. Og velg deretter varsler.

Hvorfor er det et lite rektangel på skjermen min?

Det kalles «zoom» og brukes til å forstørre visse deler av skjermen. Hvis det er aktivt, vil rektangelet vises hvis du dobbeltkapper på skjermen med tre fingre. Det er ikke umiddelbart åpenbart hvordan du kan bli kvitt det. Den enkleste måten er å trykke på skjermen to ganger med tre fingre igjen.

Hvordan blir jeg kvitt det hvite rektangelet på skjermen min?

Hvis du Hold Ctrl -tast + Alt -tast + Slett Det vil åpne oppgavelederen, se om noe vises. Det er mest sannsynlig skjermbildet «Velkommen til Windows 11». Prøv å starte PCen på nytt for å se om den dukker opp igjen.

Hvordan blir jeg kvitt torget på dataskjermen min?

Gå til visningsappletten i kontrollpanelet og se på skrivebordet. Klikk på Tilpass skrivebordet, og klikk deretter på fanen Web. Du vil se at det er hake ved siden av «min nåværende hjemmeside» og sannsynligvis «Lock Desktop -elementer». Fjern merket for disse.

Hvorfor er det en boks på skjerm -PC -en min?

Det er en Nettleser tilgjengelighetsfunksjonsproblem som kan slås av! Tg!

Hvorfor er det en grå boks på den bærbare skjermbildet mitt?

Du kan se den grå boksen på skjermen Hvis grafikkdriveren til systemet ditt er korrupt. I dette scenariet kan du installere den (standard/siste) grafikkdriveren å løse problemet. Hva er dette? Velg deretter avinstaller og sjekk alternativet for å slette driverprogramvaren for denne enheten.

Hvorfor er det en tilfeldig usynlig boks på skjermen min?

Den gjennomsiktige boksen på skjermen Kan være et resultat av en feil i systemets gjennomsiktighetseffekter, da effektene ikke gjelder en meny på riktig måte. Her kan du bli kvitt den gjennomsiktige boksen på skrivebordet ditt ved å deaktivere gjennomsiktighetseffektene av systemet. Høyreklikk på Windows og åpne innstillinger.

Hvorfor er det en grå firkant på Mac -skjermen min?

Spørsmål: Q: Gray Square på MacBook -skjermen Klikk på alternativknappen ved siden av Zoom Style. Hvis «vis forhåndsvisningstrekanten når du er zoomet ut» er aktivert, må du deaktivere det ved å klikke i boksen ved siden av. Klikk «OK».

Hvorfor er det en hvit boks i hjørnet av skjermen min?

Windows 7 -maskinen viser en hvit boks i øverste venstre hjørne. Den kan ikke flyttes eller minimeres og forhindrer tilgang til ikoner under den. Dette er forårsaket av Dell Backup & Recovery Manager (DBRM -prosess i Task Manager).

Hvorfor er det et hvitt rektangel på skjermen Mac?

Når du bruker skjermbildeverktøyene på en Mac, vises en hvit boks i det fangede bildet. Oppdater Smart Notebook Collaborative Learning Software til den nyeste versjonen. Hvis du ikke kan oppdatere programvaren din, kan du laste ned skjermbilde.

Hva er den lille firkanten på den bærbare skjermen min?

Den lille grå torget er en fingeravtrykksleser, Du kan programmere fingeravtrykket ditt slik at du bare kan sveipe det i stedet for å skrive inn et passord for å logge inn på datamaskinen.

Hvordan fjerner jeg den usynlige boksen i Windows 11?

Dette er for øyeblikket et kjent problem i Windows 11 når musemarkøren svever over søk og det har vært flere rapporter fra andre brukere som opplever det samme problemet. ** Vennligst prøv å klikke på søkeikonet, og merker deretter om den usynlige boksen forsvinner. Trykk CTRL + SHIFT + ESC for å åpne oppgaveleder.

Hvordan slår jeg av oppgavevisningen?

Hvis du ikke har bruk for denne funksjonen, kan du enkelt deaktivere og fjerne oppgavevisningsikonet eller knappen fra oppgavelinjen. Ganske enkelt Høyreklikk hvor som helst på oppgavelinjen og fjerne merket for utstillingsoppgaveknappen. Det er så enkelt!

Hvordan blir jeg kvitt boksene på den bærbare datamaskinen min?

0: 241: 34 Hvordan fjerne avmerkingsbokser i Windows i Windows 10 – YouTubeyOutube

Hvorfor er det en gjennomsiktig boks på iPhone -skjermen min?

En av de vanligste årsakene til en gjennomsiktig kvadratboks på iPhone -skjermen er Zoomfunksjonen. Uansett hva du gjør, kan du ikke bli kvitt det. Når du klikker på boksen, står det zoom ut, zoom i full skjerm osv. Denne boksen vises når du ved et uhell aktiverer zoom tilgjengelighetsfunksjonen.

Hvordan blir jeg kvitt det grå rektangelet på Mac -en min?

Spørsmål: Q: Gray Square på MacBook -skjermen Klikk på alternativknappen ved siden av Zoom Style. Hvis «vis forhåndsvisningstrekanten når du er zoomet ut» er aktivert, må du deaktivere det ved å klikke i boksen ved siden av. Klikk «OK». Vis et rektangel på skjermen som viser midtpunktet for zoom.

Hvordan blir jeg kvitt rektangelet på Mac -en min?

Løsning

  1. Lanseringssystemets preferanser.
  2. Velg Universal Access.
  3. Velg kategorien Seeing.
  4. Hvis zoom er på, og du ikke bruker zoomfunksjonen, velger du av.
  5. Klikk på alternativene….
  6. I det resulterende arket, hvis alternativet for forhåndsvisning av alternativet når du er zoomet ut ikke er valgt, velg det. …
  7. Fjern markering av forhåndsvisning av rektangel når du er zoomet ut.

Hvorfor har jeg en boks på dataskjermen min?

Oppdater PC -ene til den siste bygningen En inkompatibilitet mellom de forskjellige OS -modulene eller en feil i Windows 11 kan ha forårsaket en gjennomskinnelig boks på skjermen. Her kan det å oppdatere PCs vinduer til den siste bygningen løse problemet.

Hvorfor er det en gjennomsiktig firkant på den bærbare datamaskinen min?

Deaktiver oppgavevisning fra oppgavelinjen den gjennomsiktige boksen på skjermen kan være et resultat av den fastlåste oppføringen av søkemenyen; Når brukeren svever musen over søkeikonet. Her deaktivering av ‘Nyere søk når jeg svever over søkeikonet’ eller fjerner søkeikonet fra oppgavelinjen kan løse problemet.

Hvordan blir jeg kvitt usynlig firkant?

0: 112: 16Fix Transparent rektangelboks vises over oppgavelinjen i …YouTube

Hvorfor dukker det opp oppgavevisning?

For Windows 10-brukere med en berøringsaktivert enhet, Det er mulig å oppgi oppgavevisning ved et uhell ved å sveipe venstre fra kanten av skjermen. For å hindre dette i å skje, bør du deaktivere denne sveipefunksjonen.

Hvordan får jeg skrivebordet mitt tilbake til normal på Windows 10?

1: 102: 09Hvise å gå tilbake til det «normale» skrivebordet og bli kvitt “fliser – Windows 10youtube

Hvordan fjerner jeg avmerkingsboksen i Windows 10?

For å aktivere eller deaktivere avmerkingsfunksjonen, utfør følgende trinn: Høyreklikk på Windows-ikonet og gå til File Explorer> Vis. Aktiver varebokser. Deaktiver avmerkingsbokser for varen for å deaktivere avmerkingsboksen.

Hvordan blir jeg kvitt det grå torget på iPhone?

Gå til innstillingsappen på iPhone -skjermen. Trykk på tilgjengelighet og gå til visning og tekststørrelse. Nå, trykk på større tekst. Hvis denne funksjonen er aktivert, trykk på de større tilgjengelighetsstørrelsene for å slå den av.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *