Hvorfor er det ingen lyd når du støper?

Hvorfor fungerer ikke lyden min når jeg støper?

Hvis Chromecast har lydproblemer, Sjekk TV -ene, og start appen du spiller på nytt fra. Google tilbyr også et interaktivt verktøy for å hjelpe med å diagnostisere og feilsøke Chromecast lydproblemer.

Hvorfor har jeg ikke lyd når jeg kastet til TV -en min?

Forsikre deg om at lydproblemet ikke kommer fra TV -en din innen Kontrollere volumnivået ditt og teste en annen enhet for lydutgang (for eksempel en spillkonsoll eller en kabelboks). Forsikre deg om at du har aktivert høyttalerne i TV -en og ikke ekstern lyd. Forsikre deg om at du har satt lydutgangen til ‘Fikset.

Hvordan får jeg lyd når du støper på skjermstekningen?

Kast lyden din fra Android -enheten din

 1. Forsikre deg om at mobiltelefonen eller nettbrettet ditt er på samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-lyd eller høyttaler med Chromecast innebygd.
 2. Åpne Google Home -appen .
 3. Berør og hold enhetens flis.
 4. Trykk på cast lyden min. Cast Audio.

Hvordan fikser jeg ingen lyd på Chromecast?

Enten det er Netflix eller YouTube på telefonen eller Chrome på datamaskinen din, kan lydproblemet være en midlertidig feil som er løst med en omstart. Tving den til å legge ned, vent noen sekunder, og start den opp igjen og forsøk å kaste den igjen. Trenger hjelp? Hvordan lukke apper på Android.

Hvordan endrer jeg lydutgang på Chromecast?

Foredragsholdere og Chromecast

 1. Forsikre deg om at mobilenheten eller nettbrettet ditt er koblet til samme konto som Chromecast eller Speaker.
 2. Åpne Google Home -appen .
 3. Berør og hold enhetens flis.
 4. Øverst til høyre, trykk på Innstillinger. Audio, da: For å velge TV eller høyttaler du vil bruke når du spiller musikk, trykk på standard musikkhøyttaler.

Hvordan kaster jeg telefonen min til TV -en min med lyd?

Speil din Android -telefon eller nettbrettmusikk Hør noe som spiller på Android -enheten din på høyttalerne dine. Fra din Android -telefon eller nettbrett, Åpne Google Home -appen. Trykk på venstre navigasjon for å åpne menyen. Trykk på “Cast Screen / Audio” og velg høyttalerne dine.

Hvordan får jeg lyd på TV -en min med Chromecast?

Foredragsholdere og Chromecast

 1. Forsikre deg om at mobilenheten eller nettbrettet ditt er koblet til samme konto som Chromecast eller Speaker.
 2. Åpne Google Home -appen .
 3. Berør og hold enhetens flis.
 4. Øverst til høyre, trykk på Innstillinger. Audio, da: For å velge TV eller høyttaler du vil bruke når du spiller musikk, trykk på standard musikkhøyttaler.

Hvorfor kan jeg ikke høre når jeg skjermer speil?

For å få lyd når du speiler skjerm med Android eller iPhone, må du Sjekk enheten du vil kaste videoen på. Når lydinnstillingene fungerer bra, vil du kunne høre alt du speiler på den større skjermen.

Hvorfor er det ingen lyd når jeg speiler iPhone til TV -en min?

Hvis du ikke hører lyd når du streamer video fra iOS -enheten din eller Mac til Apple TV, Forsikre deg om at volumet er dukket opp og ikke dempet på både iOS -enheten og TV eller mottaker. Hvis du strømmer video fra en iPhone eller iPad, kan du sjekke Ring/Silent Switch.

Kan du kaste video til Chromecast og lyd til høyttaler?

Etter å ha installert Localcast på iPhone eller Android, må du åpne den. Trykk på alternativet «Cast» i nedre venstre hjørne av appen, så kobles den til Chromecast. Velg videoen du vil spille, og klikk på “Rute Audio to Device” i spilleren. Til slutt, synkroniser videoen og lyden ved hjelp av appen.

Hvordan kan jeg få TV -en min til å spille lyd fra telefonen min?

0: 312: 26 Hvordan spille TV -lyd på telefonen (over telefon) – YouTubeyOutube

Har skjermspeilet lyd?

Når du begynner å speile når iPhone eller iPad er på startskjermen, er det ingen lyd. Når du starter speilingen når du er i appen du vil speile, vil det være lyd. Bruke Safari Browser: Oppdater iPhone eller iPad til iOS 13 for å ha lyd fra Safari -nettleseren under speiling.

Hvordan får jeg til at jeg høres ut når jeg speiler TV -en min?

Hvis du ikke hører lyd når du streamer video fra iOS -enheten din eller Mac til Apple TV, Forsikre deg om at volumet er dukket opp og ikke dempet på både iOS -enheten og TV eller mottaker. Hvis du strømmer video fra en iPhone eller iPad, kan du sjekke Ring/Silent Switch.

Hvordan kan jeg kaste og holde lyd på telefonen min?

Bare koble til en Chromecast eller en annen DLNA-aktivert enhet ved å trykke på «Cast» -knappen i nedre venstre hjørne av appen. Velg videoen du vil støpe, og trykk på “Rute Audio to Device” på spilleren og sjekk alternativet.

Inkluderer skjermspeiling lyd?

Det er ingen lyd fra TV -en mens du streamer eller støper apper.

Hvordan kan jeg kaste Android -skjermen min med lyd?

0: 002: 22Mirror/Cast Android -skjerm til Windows 10 PC [med intern lyd] YouTube

Hvordan får jeg lyd på TV -en min med Chromecast?

Foredragsholdere og Chromecast

 1. Forsikre deg om at mobilenheten eller nettbrettet ditt er koblet til samme konto som Chromecast eller Speaker.
 2. Åpne Google Home -appen .
 3. Berør og hold enhetens flis.
 4. Øverst til høyre, trykk på Innstillinger. Audio, da: For å velge TV eller høyttaler du vil bruke når du spiller musikk, trykk på standard musikkhøyttaler.

Hvordan kaster jeg lyd til Chromecast?

Forsikre deg om at mobiltelefonen eller nettbrettet ditt er på samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-lyd eller høyttaler med Chromecast innebygd. Åpne Google Home -appen. Trykk på enheten du vil kaste lyden din til. Bare trykk på støpe -knappen for å begynne å spille musikk på høyttalerne dine.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *