Hvorfor er Facebook -annonsen min i anmeldelse så lenge?

Hva skjer hvis en Facebook -annonse sitter fast i gjennomgangen?

Feilsøking av en Facebook -annonse som sitter fast i gjennomgangen noen ganger å løse problemet er så enkelt som slå den av og på igjen. I dette tilfellet vil du gå inn i Facebook -annonsebehandler, velge alle annonsene i annonsesettet ditt og klikk på pause. Etterpå klikker du dem igjen og klikker på CV.

Hvor lenge er Facebook -annonser i gjennomgang?

innen 24 timer
Oversikt. Før annonser dukker opp på Facebook, blir de gjennomgått for å sikre at de oppfyller reklamepolitikken vår. Vanligvis blir de fleste annonser gjennomgått innen 24 timer, Selv om det i noen tilfeller kan ta lengre tid.

Hvor lenge vil annonsen min være under gjennomgang?

De fleste annonser blir gjennomgått innen 1 virkedag. Noen anmeldelser tar imidlertid lengre tid hvis annonsen krever en mer kompleks gjennomgang. Hvis annonsen din er under gjennomgang for mer enn 2 hele virkedager, kan du kontakte oss for informasjon.

Hvorfor annonser gjennomgår så lang tid?

Enorm annonseetterspørsel Så mange annonser blir sendt ut for gjennomgang på en dag. Selv om det meste av gjennomgangsprosessen kan være automatisert, kan det være noen få annonsespesialister som manuelt sjekker annonser hvis bot utløser noen advarsel. Dette kan forsinke annonsegjennomgangstiden i noen tilfeller, og du kan forvente lengre perioder med gjennomgang.

Hvorfor sitter oppføringen min i gjennomgangen?

Det kan ta opptil en dag å fullføre gjennomgangen. Hvis du ser at det er problemer med produktet ditt ved siden av oppføringen din, Det ble ikke godkjent fordi det strider mot vår handelspolitikk. Andre mennesker på Marketplace kan ikke se denne oppføringen.

Hvordan vet jeg om Facebook -annonsen min fungerer?

Facebook har en «sjekkmotor» -lys på kampanjene dine, og gir deg en advarsel hvis ting ikke er helt riktig – varslelys. De kaller denne indikatorens relevanspoeng, og det er omtrent som Googles kvalitetspoeng. Alle Facebook -annonsene dine blir scoret fra en til 10, med en som er helt fryktelig og 10 er kjempebra.

Hva betyr det i påvente av gjennomgang?

I påvente av gjennomgang innebærer ganske enkelt det Gjennomgangen er ikke fullført. Noe kan være både å avvente gjennomgang og ventende gjennomgang, men når noe er i ferd med å bli gjennomgått, venter det ikke lenger på gjennomgang, men det er fremdeles i påvente av gjennomgang.

Hvordan kansellerer jeg en Facebook -annonseanmeldelse?

Facebook

  1. Gå til Ads Manager.
  2. Klikk på kampanjer, annonsesett eller annonser for å finne kampanjen, annonsesettet eller annonsen du vil slette.
  3. Klikk for å merke av i boksen ved siden av kampanjen, annonsesettet eller annonsen du vil slette.
  4. Velg fra Handlingslinjen. Kampanjen, annonsesettet eller annonsen din blir slettet.

Hvordan kan jeg få fart på Facebook -annonseanmeldelsen min?

Det er ingen offisiell Expedite -funksjon innen Facebook -annonsevurderingspolitikken; Imidlertid er det noen ting du kan gjøre som kan hjelpe deg med å fremskynde ting. Publiser mellom 8 a.m. og 8 s.m., mandag til fredag. Fra dataene våre ser vi annonser lagt ut i løpet av disse tider får ofte en raskere gjennomgang. Være konsekvent.

Hva blir denne oppføringen gjennomgått en?

Hva betyr dette? Nye oppføringer kan automatisk gjennomgås av Reverb for å sikre sikkerheten til butikken din og andre på plattformen. Hvis oppføringen blir gjennomgått, vil du se denne utropet etter å ha klikket på «Publiser oppføring».

Hvor lang tid tar det før Facebook -annonsen fungerer?

innen 24 timer
Facebook sier at de fleste annonser blir gjennomgått innen 24 timer. I virkeligheten, Noen annonser er godkjent på få minutter, mens noen kan ta dager. Det er ingen offisiell Expedite -funksjon innen Facebook -annonsevurderingspolitikken; Imidlertid er det noen ting du kan gjøre som kan hjelpe deg med å fremskynde ting.

Hvorfor utfører ikke Facebook -annonsene mine?

I de fleste tilfeller, hvis Facebook -annonsene dine har lav rekkevidde, er det mest sannsynlig på grunn av en (eller en kombinasjon) av disse fem grunnene: Annonsettbudsjettet ditt er for lavt. Publikum er for lite. Du savnet merket for målgruppen din.

Venter i påvente av å vente på?

I påvente av definisjon Ennå ikke bestemt eller avgjort; Venter på konklusjon eller bekreftelse. Forestående; nært forestående.

Hva betyr ventende gjennomgang på ekte ekte?

I påvente av gjennomgang er En midlertidig status som bestillinger er plassert i når de har en rekke attributter som krever at de skal frigjøres manuelt av et spesialisert team.

Kan du avslutte en Facebook -annonse tidlig?

Facebook -annonser kan stoppes når som helst. Du kan snu kampanjer, annonsesett eller annonser av eller på når som helst for å kontrollere leveringen.

Hva skjer hvis du sletter et økt innlegg på Facebook?

2: 183: 25Delete Boosted Post på Facebook (bare bruk denne knappen…) – YouTubeyOutube

Hvorfor blir oppføringen min fortsatt gjennomgått?

Hva betyr dette? Nye oppføringer kan automatisk gjennomgås av Reverb for å sikre sikkerheten til butikken din og andre på plattformen. Hvis oppføringen blir gjennomgått, vil du se denne utropet etter å ha klikket på «Publiser oppføring».

Hvorfor er min Facebook under gjennomgang?

For eksempel, Hvis en konto anses å utgjøre noen sikkerhetstrussel, vil Facebook automatisk flagge den for gjennomgang. Kontoer kan også blokkeres hvis kontoen ble opprettet ved hjelp av en falsk identitet, legge ut spam -meldinger, og på grunn av aldersbegrensninger, blant andre grunner.

Hvorfor konvertering av annonser?

Hvis folk klikker på annonsene dine og ikke konverterer, kan det være Problemer med nettstedet ditt eller destinasjonssiden som kjører dypere enn annonsekopien din. Problemer kan oppstå fra: Inkonsekvent meldinger. Dårlig UX og lastetider.

Hva er en ventende gjennomgang?

Dette betyr at Kundeserviceteamet vårt vurderer noe på søknaden din, og de vil være i kontakt.

Hva menes med ventende gjennomgang?

I påvente av gjennomgang innebærer ganske enkelt det Gjennomgangen er ikke fullført. Noe kan være både å avvente gjennomgang og ventende gjennomgang, men når noe er i ferd med å bli gjennomgått, venter det ikke lenger på gjennomgang, men det er fremdeles i påvente av gjennomgang.

Det som venter på gjennomgangssøknad?

Dette betyr at Du kan motta meldingen om at søknaden din er «i påvente av» eller «under gjennomgang.” Mange ventende kredittkortsøknader løses i løpet av noen dager, selv om det kan ta to uker eller mer for noen långivere å fullføre gjennomgangsprosessen.

Hva betyr ventende gjennomgang på ordrenstatus?

I påvente av gjennomgang er En midlertidig status som bestillinger er plassert i når de har en rekke attributter som krever at de skal frigjøres manuelt av et spesialisert team. For å sikre at ordrene dine unngår å bli holdt til gjennomgang, må du huske følgende: 1.

Hvordan kansellerer jeg en økt anmeldelse på Facebook?

Du må pause ditt boostede innlegg først, og følg deretter trinnene nedenfor for å slette:

  1. Gå til Facebook -siden din.
  2. Velg nær toppen av siden din.
  3. Velg Administrer.
  4. Finn annonsen din og trykk på den.
  5. I OVERSIKT -delen velger du Slett Boost.
  6. Velg Slett for å bekrefte.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *