Hvorfor er Facebook Marketplace utilgjengelig akkurat nå?

Hvorfor fortsetter Facebook Marketplace å si utilgjengelig?

Facebook Marketplace klarer ikke å fungere Når det er problemer med Facebook -kontoen din, er smarttelefonapplikasjonen (hvis du bruker den), inkompatible enheter eller problemer med geografisk beliggenhet der du får tilgang til den.

Hvordan fikser du markedsplassen er ikke tilgjengelig for deg på Facebook?

0: 072: 31Hvise å fikse Facebook Marketplace er ikke tilgjengelig for deg – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått clipso på iPhone Jeg skal bare holde og velge Fjern app og velg Delete -appen. Og slett andmoreso på iPhone Jeg skal bare holde og velge Fjern app og velg Delete -appen. Og slett og så det jeg skal gjøre er å installere appen på nytt, så gå til appbutikken din.

Hvordan får jeg Facebook -markedet tilbake?

Min tilgang til markedsplass ble fjernet.

 1. Gå til Facebook.com/markedsplass.
 2. Trykk på Request Review.
 3. Vi vil gjennomgå appellen din og svare på deg innen 24 timer. Se etter oppdateringer i din støtteinnboks eller e -posten tilknyttet Facebook -kontoen din.

Hvordan tømmer jeg markedsplassen Cache?

1: 062: 40Hvise å slette Facebook -søkehistorikk, informasjonskapsler og hurtigbuffer på …YouTube

Hvordan fikser du markedet?

Del 2: 9 Påviste tips for å fikse Facebook Marketplace Slutt å jobbe på iPhone/Android

 1. 2.1. Logg ut og logger på nytt til Facebook.
 2. 2.2. Klar informasjonskapsler og hurtigbuffer.
 3. 2.3. Oppdater Facebook -app.
 4. 2.4. Start telefonen på nytt.
 5. 2.5. Installer Facebook -appen på nytt.
 6. 2.6. Endre region/språk.
 7. 2.7. Endre kontoalder.
 8. 2.8. Endre internett eller ruter.

Hvor lenge er Facebook suspendert fra Marketplace?

Vilkårene og betingelsene på markedet spesifiserer antall ganger du skal bruke et spesifikt segment. Suspendering av denne typen er ikke permanent og kan ta et par 30 dager for at kontoen din skal være aktiv igjen.

Hvordan fikser jeg markedet på Facebook på iPhone?

Logg ut av Facebook, og logg deretter inn igjen. Avinstaller Facebook -appen, og installer den deretter på nytt. Endre Facebook -profilregionen din til et land som støtter Marketplace. For å gjøre dette, rediger profilen din og endre din nåværende by.

Hvordan tømmer jeg markedsplassen på min iPhone?

I menyen, bla ned og velg “Innstillinger og personvern.”Trykk deretter på“ Innstillinger.”I innstillinger, bla ned til» Tillatelser «-valget og trykk på» nettleseren.I henhold til «surfedata» -delen, trykk på «klart» -knappen for å fjerne alle nettsteder som er samlet inn med Facebook Mobile Browser.

Hvorfor har jeg blitt sparket av markedet?

Kontoen din kan bli utestengt hvis du har lagt ut mange meldinger nylig, Og de fleste av dem har vært uvelkomne. Alle meldingene du legger ut mens du prøver å markedsføre varene dine, må være ufølsomme, med tanke på at de når et annet publikum. Promotere virksomheten din på andre sider eller grupper.

Hvordan blir jeg uankket fra Facebook Marketplace?

Selskapet ga ut et støtteform for å hjelpe brukere å appellere til markedsplassforbud, blokkering eller hva navnet er. Send inn dette Facebook Marketplace Appeal -skjemaet, Og støtteteamet vil svare innen 24 timer.

Kan du fjerne cache på Facebook?

Bare følg disse fem trinnene. Finn Facebook i applisten og velg den. Det kan være i de nylige appene, eller brukeren kan trenge å velge «Vis alle» for å finne det. Trykk på “lagring” eller “lagring og cache”, avhengig av Android -versjonen. Bare velg “Fjern cache.”

Hva gjør det å rydde Facebook -cache?

Hva skjer når du tømmer appbufferen? Rydde hurtigbufferen tilbakestiller appen slik at den fjerner påloggingsinformasjonen din og andre midlertidige filer. Du må logge på Facebook -kontoen din igjen.

Hva gjør cache Cache?

Når du bruker en nettleser, som Chrome, lagrer den litt informasjon fra nettsteder i hurtigbufferen og informasjonskapslene. Rydde dem løser visse problemer, som lasting eller formatering av problemer på nettsteder.

Hvordan vet du om du er utestengt fra Facebook?

Hvis kontoen din er utestengt fra Facebook, Du vil se et varsel når du prøver å logge inn. Hvis du ikke kan se et forbud eller «konto deaktivert» varsel, kan det hende du opplever tekniske påloggingsproblemer.

Hvor lenge varer en Facebook Marketplace -blokkering?

Vilkårene og betingelsene på markedet spesifiserer antall ganger du skal bruke et spesifikt segment. Suspendering av denne typen er ikke permanent og kan ta et par 30 dager for at kontoen din skal være aktiv igjen.

Hvor lenge varer FB markedsplasser?

30 dager
Noen brukere rapporterte å bli avskåret fra bedriftskunder og tilknyttede selskaper. Andre har rapportert å føle seg isolert fra venner og familie. Forbud kan vare opptil 30 dager for gjentatte lovbrudd.

Hvordan teller jeg hurtigbufferen og informasjonskapslene mine på Facebook?

1: 112: 40Hvise å slette Facebook -søkehistorikk, informasjonskapsler og hurtigbuffer på …YouTube

Er det ok å fjerne hurtigbufrede data?

Fjern alle hurtigbufrede appdata Disse dataene med data er egentlig bare søppelfiler, og De kan trygt slettes for å frigjøre lagringsplass. Velg appen du vil ha, deretter lagringsfanen og til slutt den klare cache -knappen for å ta ut søpla.

Hvordan rengjør jeg hurtigbufferen min?

Android:

 1. Åpne Chrome -appen på Android -telefonen din eller nettbrettet .
 2. Øverst til høyre, trykk på mer .
 3. Trykk på History tøm nettlesing av data.
 4. Velg øverst, velg et tidsrom. For å slette alt, velg hele tiden.
 5. Ved siden av «informasjonskapsler og nettsteddata» og «hurtigbufrede bilder og filer», sjekk boksene.
 6. Trykk på klare data.

Skal du fjerne hurtigbuffer?

Å rydde cachen din på Android kan frigjøre verdifull plass og løse problemer med telefonens batteri, hastighet og sikkerhet. Gamle hurtigbufrede data kan ødelegge og forårsake større ytelsesproblemer. Hvis en bestemt app mottar en oppdatering, kan hurtigbufrede data fra en tidligere versjon forårsake konflikt.

Hvor ofte skal jeg fjerne hurtigbufferen min?

De fleste trenger bare å tømme hurtigbuffer en gang hver måned eller to. Det er generelt poenget der nettleseren din vil bygge opp en hurtigbuffer som er stor nok til å begynne å bremse ting. Hvis du hyppig et stort antall nettsteder, bør du feile på siden av å tømme hurtigbufferen din oftere.

Hvordan vet jeg om jeg er i Facebook fengsel?

Slik vet du at du har landet i Facebook fengsel:

 1. Du mistet kontoens evne til å legge ut på tidslinjen eller på sider eller grupper.
 2. Du kan ikke like andres innlegg eller bilder.
 3. Du kan ikke kommentere noe sted på den sosiale plattformen.
 4. Du er blokkert fra å få tilgang til siden eller kontoen din.

Hva er det lengste Facebook -forbudet?

Hvor lenge et Facebook -forbud kan vare avhenger av hva du krenket og hvor ofte. For gjentatte lovbrudd kan blokken vare opp til 30 dager. Men det er ikke den verste delen. Under visse omstendigheter kan en konto forbys permanent uten å fjerne blokkering av den.

Hvordan får jeg Facebook -forbud løftet?

0: 182: 44Hvise å bli uankt på Facebook – YouTuyeyoutube

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *