Hvorfor er Google News -feeden min tom?

Hvordan gjenoppretter jeg Google News -feeden min?

Android: Aktiver eller deaktiver Google Feed

 1. Fra startskjermen, trykk på “Apps”.
 2. Velg “Google”.
 3. Trykk på «Menu» -knappen i øvre venstre hjørne.
 4. Velg “Innstillinger”.
 5. Velg “Feedet ditt”.
 6. Angi innstillingene på skjermen som deisred: «Varsler» -innstillingen kontrollerer om oppdateringer vises i varslingsområdet eller ikke eller ikke i varslingsområdet eller ikke.

Hvordan får jeg nyhetene mine tilbake på Google hjemmeside?

0: 021: 24Hvise for å aktivere Google News på startskjerm. Og under innstillinger klikk på General og 1 2 3 tredje alternativet Discover. Somoreso Klikk på Innstillinger. Og under innstillinger klikk på General og 1 2 3 tredje alternativet Discover. Så dette er deaktivert se som standard at dette vil være nok for hvis.

Hvorfor kan jeg ikke se nyheter på Google hjemmeside?

Administratoren din kan ha slått av tilgangen til Google News. For mer info, kontakt kontoadministratoren din. Nyheter.Google.com vil ikke være tilgjengelig med mindre du logger ut av kontoen. For å få tilgang til Google News, logger du på kontoen eller bytter til en personlig Gmail -konto.

Hvorfor fungerer ikke Google -feeden min?

Forsikre deg om at Google Discover er aktivert Google -appen på telefonen din lar deg aktivere og deaktivere Discover Feed. Hvis du eller noen andre har deaktivert det alternativet, er det derfor at strømmen din ikke vises eller oppdateres. Aktiver fôret, så blir du klar. Åpne Google -appen på telefonen din.

Hvorfor fungerer ikke nyhetsfeeden min?

Oppdater Facebook -appen. Hvis du har problemer med nyhetsfeeden i Facebook -appen for enheten din, kan det være lurt å sjekke om en oppdatering for appen din er tilgjengelig. De fleste nyere oppdateringer løser problemene i appen på enheten din og lar deg få en feilfri opplevelse på plattformen.

Hvordan får jeg Google News -feed på iPhone?

Hvis du ikke har abonnement, gir Google News -appen for iPhone ikke en måte å abonnere i appen. I stedet må du Besøk en kildes offisielle nettsted eller abonner fra en relatert offisiell iPhone -app og bruk påloggingsinformasjon for å logge på Google News -appen.

Hvordan får jeg nyhetsfeed på iPhone?

For å legge til Google News Briefing -widgeten på iPhone eller iPad:

 1. Berør og hold startskjermen.
 2. Øverst til venstre, trykk på Legg til .
 3. Søk etter Google News -appen og trykk på den.
 4. For å velge widgetstørrelse, sveip høyre eller venstre.
 5. Trykk på Legg til widget.
 6. Plasser widgeten på startskjermen.
 7. Øverst til høyre, trykk ferdig.

Hvorfor lastes ikke nyhetsfeeden min?

En av de vanligste grunnene til at Facebook -nyhetsfeeden din ikke oppdaterer er en ustabil internettforbindelse. Det første trinnet du bør gjøre er å sjekke og sikre en stabil internettforbindelse. Start modemet eller ruteren på nytt. Prøv å koble fra internettforbindelsen fra enheten din og koble den igjen.

Hvorfor er Google News blokkert?

Russlands kommunikasjonsregulator har blokkert Google News, anklager nyhetsaggregatetjenesten for å spre falsk informasjon om Moskvas krig i Ukraina, Russisk nyhetsbyrå Interfax sa onsdag.

Hvordan får jeg Google News -feed på iPhone?

Hvis du ikke har abonnement, gir Google News -appen for iPhone ikke en måte å abonnere i appen. I stedet må du Besøk en kildes offisielle nettsted eller abonner fra en relatert offisiell iPhone -app og bruk påloggingsinformasjon for å logge på Google News -appen.

Hvorfor oppdaterer ikke nyhetsfeeden min på iPhone?

Hvis det er en oppdatering, laster skjermen den, og du kan velge alternativet for å installere oppdateringen. Hvis telefonen din ikke har blitt oppdatert på en stund, Det kan hende du må kjøre denne prosessen til oppdateringene er installert. Start telefonen på nytt når alle oppdateringer er installert. Trykk på nyhetsappen igjen og se om den er forfriskende.

Hvorfor fungerer ikke Google News -feeden min iPhone?

Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis appen din lukkes eller spesifikt innhold er tom, må du fjerne appen og få den igjen fra App Store. Merk: Du må lagre noe lagret innhold igjen.

Hvordan oppdaterer jeg Google -nyhetene mine?

Åpne Google News -appen på din mobile enhet . Øverst til høyre, trykk på profilbildet eller innledende. Trykk på nyhetsinnstillinger . For å få din daglige orientering, under «Varsler», slå på daglige orienterings -e -postmeldinger.

Hvorfor fungerer ikke nyhetsfeeden min på iPhone?

Hvis nyhetswidget fortsatt ikke klarer å laste, Prøv å fjerne og installere Apple News på nytt. Den beste måten å gjøre det på er ved å bruke avlastingsalternativet som er tilgjengelig i: Innstillinger -> Generelt -> iPhone Storage -> Nyheter -> Offload App. Bruk alternativet Reinstall som dukker opp, etter at appen er blitt lastet ut!

Hvorfor lastes ikke nyhetene mine?

App oppdaterer ikke for å få nye historier, åpne appen din og sveipe ned på skjermen. Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis appen lukkes eller spesifikt innhold er tomt, kan du lære hvordan du teller appens cache og data.

Hvorfor oppdaterer ikke nyhetsfeeden min?

Siden tid og dato, Innstillinger kan bli feilkonfigurert Og dette kan føre til at Facebook -nyhetsfeeden ikke oppdateres på systemet ditt. Den eneste måten du kan stille den riktig på er å angi dato- og klokkeslettinnstillingene i synkronisering med tidssonen. Åpne telefoninnstillingene. Gå inn i innstillingsalternativet for systemtiden.

Hvordan fikser du nyhetsfeeden er ikke tilgjengelig akkurat nå?

Først kan du prøve tømme hurtigbufferdata og etter å ha startet telefonen på nytt, Sjekk om problemet er løst. Hvis det ikke er det, kan du også fjerne applikasjonsdataene og se om det fungerer for deg. Datakorrupsjon er veldig vanlig på Android -plattformen, så det er ingenting å bekymre seg for.

Hva skjedde med nyhetsfeeden min på iPhone?

Hvis du har mistet nyhetswidgeten og iOS -språket ditt ikke er engelsk, gjør du det. Gå til innstillinger -> Generelt -> Språk og region -> Velg engelsk som språk -> Velg Storbritannia eller oss som region. Gå til App Store og skriv nyhetswidget i søkeboksen. Se etter den store røde “N” i Newsie – Trending News.

Hvorfor oppdaterer ikke Google -nyhetene mine?

App oppdaterer ikke for å få nye historier, åpne appen din og sveipe ned på skjermen. Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis appen lukkes eller spesifikt innhold er tomt, kan du lære hvordan du teller appens cache og data.

Hvorfor oppdaterer ikke nyhetsfeeden min?

En av de vanligste grunnene til at Facebook -nyhetsfeeden og kommentarene dine ikke lastes inn, skyldes en ustabil internettforbindelse. Sjekk andre apper og nettsteder hvis du kan bla gjennom vellykket. Du kan prøve å koble fra internettforbindelsen din fra enheten din og koble den til den igjen.

Hvordan gjenoppretter jeg Google News Feed iPhone?

App oppdaterer ikke

 1. For å få nye historier, åpne appen din og sveip ned på skjermen.
 2. Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata.
 3. Hvis appen din lukkes eller spesifikt innhold er tom, må du fjerne appen og få den igjen fra App Store. Merk: Du må lagre noe lagret innhold igjen.

Hvorfor slutter Google News å fungere?

Hvis Google News ikke lastes inn eller ikke jobber med Android, må du sørge for å Sjekk nettverket, tillatelsene og hold appen oppdatert. Hvis det ikke hjelper, kan du installere appen på nytt og logge ut av Google -kontoen. Det er viktig å legge merke til at mange brukere forvirrer Google Discover (startskjerm Google Feed) og Google News.

Hvordan oppdaterer jeg telefonens nyheter?

Øverst til høyre, trykk på profilbildet eller innledende. Trykk på nyhetsinnstillinger . Under “Varsler”, trykk varsler. For å få varsler, slå på få varsler.

Hvordan får jeg nyheter?

Alle disse nyhetsappene er gratis å laste ned på Android- og Apple -enheter, selv om noen har premium, betalte versjoner tilgjengelige.

 1. Apple News.
 2. Google Nyheter.
 3. Uken.
 4. Flipboard.
 5. SmartNews.
 6. News360.
 7. 8. Nyhetsbrudd.
 8. Ground News.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *