Hvorfor er PES 2013 den beste?

Er PES 2013 et godt spill?

Det er ikke bakken og det er på ingen måte perfekt, men PES 2013 – mer enn de nylige forgjengerne – føles som et spill med en følelse av identitet og retning. Det beste av alt er at det tilbyr et unikt og utfordrende å ta på seg det vakre spillet som er tydelig forskjellig fra konkurransen.

Som er tidenes beste PES?

Apropos de beste, her er noen av de beste PES -spillene som noen gang er utgitt av Konami som PS Rental Kids Love.

 • Pro Evolution Soccer 2013. …
 • Pro Evolution Soccer 6. …
 • Pro Evolution Soccer 2017. …
 • Pro Evolution Soccer 5. …
 • Pro Evolution Soccer 2016. …
 • Pro Evolution Soccer 2018. …
 • Pro Evolution Soccer 4. …
 • Pro Evolution Soccer 2010.

Hvilket lag er det beste i PES 2013?

Topp PES 2013 -lag

Navn OVR FWD
Manchester United 81 76
FC Barcelona 81 77
Inter 80 79
Ac Milan 80 84

Hvorfor er PES så bra?

Det kritiske aspektet ved PES er det Spillet er så mye mer dynamisk enn FIFA er. Fordi lagformene er mye mer organisert og realistiske, krever det at spilleren finner eller kommer inn i flyets strømning.

Har PES 2013 karrieremodus?

Jepp, og takk.

Som er bedre FIFA eller PES?

Hvis noen bruker vil kjøpe spillet basert på bedre grafikk, PES er det riktige valget. PES og FIFA har begge fantastiske spillmodus, og gir en rekke valg til spillerne. FIFA har flere spillmodus enn PES og har slike som Volta (Street Football) og Ultimate Team.

Hva er den beste FIFA?

FIFA: Rangeringsspill fra verste til best av sin metakritiske poengsum

 • FIFA 07 – 85. …
 • FIFA 09 – 87. …
 • FIFA 14 – 88. …
 • FIFA 2003 – 88. …
 • FIFA 11 – 89. …
 • FIFA 13 – 90. …
 • FIFA 12 – 90. På felles sekund er FIFA 12. …
 • FIFA 10 – 91. På topplassen er FIFA 10.

Hvorfor er PES 13 så populær?

Grafikk og animasjon. Fra en avstand er PES 2013 ganske attraktiv. Belysningseffektene skildrer dystre dager på banen så vel som lyse og solfylte. Siden de mest praktiske kameravisningene er satt bort fra handlingen, tilbyr World Football den mest TV-stilen til enhver sport i et videospill.

Er PES mer realistisk?

I spillvilkår, PES blir generelt sett på som det mer realistiske spillet å spille.

Er PES eller DLS bedre?

Hvis du vil ha bedre spill og bedre tilpasning, gå med PES. Hvis du er blakk, kan du gå med Dream League -fotball. Dette forutsetter at du har spurt om konsollversjonene av FIFA og PES.

Hvilket land spiller PES mest?

Toppland for Pro Evolution Soccer 5

1. Frankrike 2 spillere
2. Belgia 1 spiller
3. Kina 1 spiller

Hva er den beste gamle FIFA?

10 beste FIFA -spill noensinne

 • 8 FIFA 2001. …
 • 7 FIFA 14. …
 • 6 FIFA 13. Utgivelsesdato: 25. september 2012. …
 • 5 FIFA Football 2003. Utgivelsesdato: 25. oktober 2002. …
 • 4 FIFA 22. Utgivelsesdato: 1. oktober 2021. …
 • 3 FIFA 11. Utgivelsesdato: 28. september 2010. …
 • 2 FIFA 12. Utgivelsesdato: 27. september 2011. …
 • 1 FIFA 10. Utgivelsesdato: 1. oktober 2009.

Er pes grafikk bedre enn fifa?

PES har utvilsomt bedre grafikk, Noe som hjelper brukerne mye å identifisere hvilke spillere som er hvem. Det er ganske tydelig når det blir gjort en sammenligning mellom en bestemt spiller i begge spillene. Det kan sees at spilleren vil ha en bedre oppløsning av ansiktet, kroppen og identiteten på PES og ikke på FIFA.

Som er bedre FIFA eller PES Mobile?

Jeg vil si, når det gjelder mobilplattform da PES er bedre enn FIFA. Jeg hadde spilt begge spillene på mobilen min, og jeg elsker begge spillet. Men når det gjelder en sammenligning, vil jeg gå med PES fordi PES har bedre grafikk og kontroll sammenlignet med FIFA. Ikke bare dette når det kommer til gameplay igjen PES slår FIFA.

Hva er pro evo kalt nå?

Efootball
Først ertet via en gratis online test av slags, har Konami siden bekreftet at den elskede ‘Pro Evolution Soccer’ (eller ‘Winning Eleven’ i Japan) -serien endrer navn og vil bli kalt ‘Efootball‘. Det går gratis å spille med premiuminnhold tilgjengelig som Addons, og det kommer ut om høsten i år.

Vinner elleve og pes det samme?

Efootball, tidligere kjent som Pro Evolution Soccer (PES) internasjonalt og vinner elleve i Japan og Nord -Amerika, er en serie assosiasjonsfotballsimulering videospill utviklet og utgitt av Konami siden 1995.

Hvorfor er FIFA 14 den beste?

Gjør ingen feil, FIFA 14 er det beste fotballspillet som noen gang er laget, Å bringe flere tiår med erfaring sammen for å skape en av de mest underholdende og direkte vanedannende sportstitlene penger kan kjøpe. Vi elsker det. Imidlertid er ingen spill helt perfekt – dette er de svake som driver oss opp veggen når vi spiller FIFA.

Er PES mer realistisk enn FIFA?

I spillvilkår, PES blir generelt sett på som det mer realistiske spillet å spille. FIFA blir sett på som å ha en litt mer arkadefølelse for det.

Som er best pes eller dls?

Hvis du vil ha bedre spill og bedre tilpasning, gå med PES. Hvis du er blakk, kan du gå med Dream League -fotball.

Er PES bedre enn FIFA?

FIFA har hatt en tendens til å være mer vellykket når det gjelder salg, med lisensiering av lag- og spillernavn som gjør det mer realistisk. Men PES har noen ganger blitt sett på som det bedre spillet, Selv om du måtte spille med sminke navn.

Er FIFA 14 eller 12 bedre?

FIFA12 kom med realistisk gameplay, og det hadde taktisk forsvarsalternativ. Da føltes det også kjedelig da gameplayet var for tregt. FIFA13 var bedre med tanke på spill og hadde bedre grafikk- og gameplay -alternativer. FIFA14 har første berøringsfunksjon som har gjort det til den mest realistiske FIFA du noen gang vil se til nå.

Hvorfor er FIFA 07 den beste?

Sammenlignet med tidligere FIFA -avdrag Dette spiller et mer avrundet, autentisk fotballspill uten å tømme realismen så mye at det ikke lenger er morsomt. Resultatet er et spill som er like morsomt og så tilgjengelig som noen av forgjengerne, men med spill som er mer Premier League enn mesterskapet.

Er FIFA eller DLS bedre?

DLS har en komplett spill-for-spill-opplevelse. Sammenlignet med noen deler av FIFA, går det gjennom hele spillet. Sammenlignet med FIFA er overføringsprosessen i DLS mye enklere. Men FIFA har mer realistisk grafisk innhold enn DLS.

Hvorfor er FIFA 14 så populær?

Ikke gjør feil, FIFA 14 er det beste fotballkampen som noen gang. Vi elsker det. Imidlertid er ingen spill helt perfekt – dette er de svake som driver oss opp veggen når vi spiller FIFA.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *