Hvorfor fortsetter plexen min?

Hvordan hindrer jeg Plex fra å fryse?

Fixer til Plex Buffering & Stutsing -problemer

 1. Aktiver maskinvareakselerasjon. …
 2. Sjekk internett. …
 3. Få en bedre Plex -klient. …
 4. Sjekk om NAS eller annen enhet har nok kodingskraft. …
 5. Sjekk undertekstene og lyden. …
 6. Uegnet streamingenhet. …
 7. MKV -bufferforsinkelsesproblemer.

28. mai 2021

Hvordan fikser jeg plex buffering?

Riktig ting å gjøre er Senk strømkvaliteten til en som kan støttes av systemet ditt, som vil bidra til å stoppe bufferen. Å sørge for at streaming -enheten fungerer riktig, er også en løsning for å stoppe Plex fra å buffere.

Hvordan forbedrer jeg Plex -ytelsen?

Slik kommer du i gang:

 1. Oppdater Plex Media Server til den nyeste utgivelsen av Plex Media Server (V1. …
 2. Forsikre deg om at den støttede klientappen din kjører den siste utgivelsen.
 3. Logg på kontoen din i klientappen.
 4. Åpne appinnstillingene og aktiver den automatisk endring av kvalitetsinnstillingen under kvalitetsdelen.

5. jan 2022

Hvorfor har Plex sluttet å fungere?

Forsikre deg om at du har den nåværende versjonen av Plex Media Server installert. Forsikre deg om at Plex Media Server faktisk kjører aktivt. Kontroller at serveren din er oppført på enhetssiden din. Deaktiver enhver VPN på datamaskinen eller ruteren.

Hvordan gjør jeg plex buffer mer?

Plex transkoderinnstillinger Plex Transcoder Throttle Buffer er satt i sekunder. Generelt er det hvor lang tid Plex skal buffere data før det begynner å streame dem til klientenhetene dine. Hvis Plex fortsetter å buffere, kan du prøve senke transkoder gassbufferen For å la Plex streame dataene nærmere sanntid.

Hvorfor fortsetter Plex å buffere på smart -TV -en min?

Det er to brede årsaker til de aller fleste buffereproblemer når du streamerer innhold i en Plex -app: Nettverkstilkoblingen kan ikke støtte den forespurte strømmen. Innholdet kan ikke kodes raskt nok for strømmen.

Bruker Plex mye båndbredde?

Som du allerede har avklart at du ikke streamer live fra internett, men direkte fra din lokale Plex -server, Det skal ikke ha noen innvirkning på internettbåndbredden din (ved siden av DNS kanskje).

Er det noe bedre enn plex?

Det beste alternativet er Jellyfin, som er både gratis og åpen kildekode. Andre gode apper som Plex er Emby, Stremio, Universal Media Server og Serviio. Plex -alternativer er hovedsakelig medieservere, men kan også være mediesentre eller lydspillere.

Hva er en god Plex -server?

De Nvidia Shield TV er den beste Plex Media -serveren for de fleste brukere. Det er ikke nødvendigvis det kraftigste, men det er absolutt det enkleste å sette opp og den mest allsidige. Mens de fleste Plex nettverksprogrammerte lagringsenheter er tradisjonelle servere eller NAS-bokser, er Shield TV Pro 2019 en streamingenhet.

Hvordan fikser jeg plex på tv -en min?

Hvordan fikse det. Plex sier at hvis serveren din er lokalisert i samme nettverk som TV -en, vil du ikke ha noen problemer. Imidlertid, hvis serveren du kobler til er ekstern Endre Plex -innstillingene på TV -en din for å tillate usikre tilkoblinger. For å gjøre dette, gå til innstillinger og finn «Advanced» -delen.

Hva er den siste Plex -versjonen?

0.

Hvordan endrer jeg streamingkvaliteten på Plex?

Hvordan endrer jeg streamingkvalitet? Åpne innstillingsdialogen fra rullegardinmenyen under avataren din på startskjermen for å endre standard streamingkvalitet. Alternativt kan du endre kvaliteten under avspilling fra menyen i spillingen av innstillinger.

Hvilken internetthastighet trenger jeg for plex?

1) Vi anbefaler virkelig å ha Minst 50 Mbps Hjem Internett for å spille video som er 20 Mbps bitrate. 2) Vi anbefaler også at du unngår WiFi på enheten du spiller videoene ganske enkelt fordi WiFi i mange tilfeller ikke kan oppnå hastigheter som er nødvendige for at videoinnhold skal spille uten avbrudd.

Er Plex Media Player død?

Plex Media Player er ikke død ennå. Plex planlegger å fortsette å oppdatere det, men bare i noen måneder til. Livets slutt er for tiden planlagt til 30. januar 2020. Hvis du er ny på Plex, eller tenker å installere den, kan du sjekke ut vår komplette guide til å bruke den.

Hvilken gratis medieserver er best?

Her er noen av de beste medieserverprogramvaren:

 • Plex.
 • Stremio.
 • Spill videre.
 • OSMC.
 • Kodi.
 • Jellyfin.
 • Medieportal.
 • Serviio.

Hvor kraftig trenger en Plex -server å være?

Enhver maskin laget de siste årene skal passe til Plex -maskinvarekravene, som krever en i3 prosessor og 2 GB RAM. Selvfølgelig vil du glede deg over bedre ytelse på et kraftigere system, og de fleste plex -enthustiaster foreslår å bruke en i5 -prosessor og 4 GB RAM (eller bedre).

Hva er det beste oppsettet for Plex?

 • Den beste NAS for Plex generelt – Synology DS920+
 • Beste Plex -server for de fleste brukere – NVIDIA Shield TV Pro 2019.
 • Beste NAS for Plex 4K-QNAP TVS-872XT.
 • Beste budsjett 4K NAS for Plex – QNAP TSX53D.
 • Beste DIY Plex Server Build – Dell PowerEdge T40.
 • Beste budsjett Plex NAS – Synology Diskstation DS220+

Hvordan oppdaterer jeg Plex?

Nye versjoner av Plex web -app blir alltid utgitt til vår hostede versjon av appen. For å bruke den nyeste versjonen, trenger du ganske enkelt Start den hostede Plex Web -appen. Hvis du allerede har appen åpen i en nettleser, må du bare oppdatere nettlesersiden for å laste den nye versjonen.

Er plex verdt å betale for?

Enten du er en videohoarder med hundrevis av filmer som bare tigger om en medieserver, eller en tilfeldig streamer som leter etter en annen tilnærming, Plex er vel verdt minst noen timer av tiden din. Les videre for å finne ut nøyaktig hva det er, og hvordan du kan få det til å fungere for deg.

Er plex premium verdt?

Så når det gjelder premium -tingene, vil jeg si at du gir Plex et skudd først. Hvis du finner deg selv å bruke det massevis etter noen måneder, så gå til premiumversjonen. Fem dollar i måneden for alle disse funksjonene er ganske bra, men gratisversjonen er allerede ganske søt.

Påvirker internetthastighet Plex?

Nettverksbåndbreddekontroller for de aller fleste mennesker, deres internettforbindelse kan laste ned innhold mye raskere enn det kan laste opp, så Flaskehalsen er vanligvis relatert til opplastingshastigheten som er tilgjengelig på internettforbindelsen din for din Plex Media Server.

Hva som skjer med plex?

Plex, medieserverprogramvaren som driver mange hjemmekinooppsett rundt om i verden, har kunngjort at det avslutter støtten til Plex Media Player -programvaren for skrivebordet, og erstatter den med en ny desktop -app.

Hva er den nåværende versjonen av Plex?

Plex (selskap)

Logo brukt siden 28. april 2022.
Utvikler (er) Plex, inc.
Første utgivelse 2008
Stabil løslatelse Server: 1.26.0.5715 (5. april 2022) [±]

Er det noe bedre enn plex?

Det beste alternativet er Jellyfin, som er både gratis og åpen kildekode. Andre gode apper som Plex er Emby, Stremio, Universal Media Server og Serviio. Plex -alternativer er hovedsakelig medieservere, men kan også være mediesentre eller lydspillere.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *