Hvorfor får jeg en feilmelding på Ticketmaster?

Hvordan blir jeg kvitt feilkode på Ticketmaster?

Metode 2: Logging og rydde informasjonskapsler Flere brukere som møter det samme problemet har rapportert at de klarte å løse problemet ved å logge ut av Ticketmaster -kontoen sin og deretter rydde ut enhver informasjonskapsel tilknyttet Ticketmaster.

Hvorfor blokkerer Ticketmaster?

Hvorfor får jeg en «blokkert», «forbudt» eller «403 feil» -melding «? Beklager, du har blitt midlertidig blokkert fra å kjøpe billetter fordi Du har kanskje oppdatert nettleseren din for ofte. Når det skjer, tror systemet vårt at det er en bot, et ondt automatisert program som prøver å øse opp billetter.

Hvorfor fungerer ikke Ticketmaster på telefonen min?

Vær så snill Forsikre deg om at du har den mest oppdaterte versjonen av appen som er installert på telefonen din For å unngå problemer med strekkoder. Hvis appen din er oppdatert og fremdeles ikke kan se billettene dine, eller du ikke kan laste ned appen av noen grunn, ikke bekymre deg! Bare logg inn på kontoen din på nettstedet vårt for å få tilgang til billettene dine.

Hvorfor fungerer ikke kortet mitt på Ticketmaster?

Kortdetaljene dine (nummer, CVC og/eller utløpsdato) er feil. Kortet ditt er blitt avvist på grunn av utilstrekkelige midler. Banken din har ikke tillatt oss til å behandle transaksjonen din på kortet ditt.

Hva betyr feilkode 0001 på Ticketmaster?

Det er fordi Ticketmaster Error Code 0001 vanligvis vil dukke opp når det er en Avvik i sittefordelingen. Dette betyr at det vil dukke opp når du prøver å bestille flere billetter enn det som er tilgjengelige i en viss sektor eller sted.

Hva er den beste nettleseren å bruke for Ticketmaster?

Ved å bruke flere nettlesere (jeg anbefaler Google Chrome Fordi det er det raskeste; Men Firefox, Safari og Internet Explorer -arbeid også), vil du kunne maksimere alternativene dine.

Hvor lenge blir jeg blokkert fra Ticketmaster?

24HR
Det er en 24 -timers midlertidig blokk.

Hvordan blir jeg blokkert fra Ticketmaster?

Nyttig hint: Hvis du er låst ut av kontoen din, bare Klikk på lenken «Glemt passord» på Logg på siden, og en koblings tilbakestillingslenke blir sendt til e -postadressen din på filen. Du kan deretter klikke på lenken for å opprette et nytt passord, som lar deg få tilgang til kontoen din.

Hvorfor kan jeg ikke logge på Ticketmaster?

23. nov 2020 • Artikkel. Hvis du ikke kan logge deg på kontoen din og se en av feilmeldingene nedenfor, klikker du For å kontakte fanstøtte for hjelp. Hvis du ikke ser en av disse feilene, mest sannsynlig, Du trenger bare å tilbakestille passordet ditt.

Kan du bruke et debetkort på Ticketmaster?

Vi godtar American Express, Visa- eller MasterCard -kreditt- eller debetkort, eller Ticketmaster Frankrike gavekort.

Hvordan fikser jeg feilkode 0011 på Ticketmaster?

Ifølge noen brukere som har mottatt Ticketmaster -feilkoden 0011, kan denne feilen være forårsaket av ødelagte nettleserkaker. I dette tilfellet kan du prøve å gjøre det Fjern nettleserbufferen.

Hva er feilkode u001?

Betydning. Når obdii -skanneren trekker opp en kode U0001, betyr det Det er et problem med buss med høy hastighet for kommunikasjonsområdet (CAN). Moderne kjøretøy bruker et nettverk av interne datamaskiner ombord for å kjøre de forskjellige systemene som fjæring, trekkontroll, bremser, motor, overføring og mer.

Er det bedre å kjøpe billetter på Ticketmaster -appen eller nettstedet?

Ticketmaster prioriterer faktisk mobilsalg siden Scalping Bots ikke fungerer på mobil. Som øker sjansene dine for å få billetter på det første klikket. Mobilappen er raskere. Når du bruker mobilappen, omgår du å legge inn sikkerhetskoden for å sjekke om du er menneske.

Fungerer Ticketmaster ikke på Chrome?

Google Chrome (last ned siste) Microsoft Edge (last ned siste) Mozilla Firefox (last ned siste)

Hvordan blir jeg blokkert på Ticketmaster?

Nyttig hint: Hvis du er låst ut av kontoen din, bare Klikk på lenken «Glemt passord» på Logg på siden, og en koblings tilbakestillingslenke blir sendt til e -postadressen din på filen. Du kan deretter klikke på lenken for å opprette et nytt passord, som lar deg få tilgang til kontoen din.

Gjør Ticketmaster spor IP -adresse?

Vi kan samle inn informasjon om nettleseren og enheten du bruker, din IP -adresse, din plassering, nettstedet du kom fra, nettstedet du besøker når du forlater oss, og hvordan du brukte eller ikke brukte nettstedet eller appen vår. Vi kan samle dette ved hjelp av teknologi som GPS og Wi-Fi. Vi samler inn informasjon på forskjellige måter.

Hvordan logger jeg på Ticketmaster?

Last ned og åpne Ticketmaster -appen. Trykk på kontoen min. Trykk på Logg på.

Kan jeg bruke andres kredittkort på Ticketmaster?

A: Ja, du kan bruke et kredittkort som ikke tilhører deg, men husk å oppgi navnet til personen som skal delta på arrangementet og ikke kortholderen. Husk at adressen du angir må samsvare med adressen tilknyttet kredittkortet som brukes til å gjøre kjøpet.

Hvordan legger jeg til en betalingsmetode på Ticketmaster?

På vårt fulle skrivebordsside

  1. Logg på og klikk deretter på betalingsalternativer.
  2. Du kan legge til, slette eller redigere faktureringsinformasjonen og utløpsdatoen. Du vil ikke kunne redigere kredittkortnummeret til et eksisterende kort.

16. oktober 2019

Hva er feilkode u103?

Det kan være en konflikt med e -posten din. Jeg hadde prøvd å kjøpe billetter til et arrangement og fortsatte å få feilkoden på hvert kjøpsforsøk.

Hvordan fikser jeg feilkode U0001?

Hvilke reparasjoner kan fikse koden?

  1. Reparasjon/erstatt feil/ødelagt ledning kan bussledninger.
  2. Reparere/erstatte feil kan busskontakter.
  3. Erstatte mislykkede eller utbrente kontrollmoduler for det ikke-fungerende systemet.

Hvordan fikser du U0001?

Hvordan diagnostisere og reparere U0001

  1. Utføre en foreløpig inspeksjon. Noen ganger kan U0001 dukke opp periodisk, eller det kan være resultatet av et dødt batteri. …
  2. Sjekk for en feil kontrollmodul. Neste trinn er å se etter en feil kontrollmodul. …
  3. Sjekk nettverket. På dette tidspunktet må selve nettverket inspiseres.

Er billettmesterkøen tilfeldig?

Når billettsalget starter, blir den midlertidige køen oppdatert og Alle som er i kø får tildelt et tilfeldig sted. Da starter den endelige køen for å kjøpe billetter. Det er med andre ord ikke fornuftig å vente på nettstedet vårt allerede timer i forveien. Du er velkommen, men det garanterer ikke deg et sted i første rad.

Er Ticketmaster legit?

Den eneste måten å kjenne billettene dine på er autentiske, er å kjøpe Ticketmaster “bekreftede billetter” direkte fra Ticketmaster eller Live Nation, eller få dem på spillekontoret. Disse billettene vil alltid være 100% autentiske.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *