Hvorfor får jeg ikke messengervarsler før jeg åpner appen?

Hvorfor får jeg ikke messenger -meldingene mine før jeg åpner appen?

Hvis du ikke får varsler når en ny melding kommer, kan du Endre varslingsinnstillingene dine ved å åpne appinnstillingene og sørge for at «meldinger» er valgt under varsler. Når du har Messenger -appen som fungerer igjen, bør Facebook -appen slutte å sende meldingsvarsler automatisk.

Hvorfor kommer varslene mine bare opp når jeg åpner appen?

I tilfelle du bare mottar varsler så snart du låser opp skjermen, er det en sjanse for at Wi-Fi din blir deaktivert når telefonen går i dvale. Det er bra for batterisparing, men dårlig for datasynkronisering. Slik fikser du det: Gå til telefoninnstillinger og trykk på Wi-Fi.

Hvorfor får jeg meldingene mine sent på Messenger?

FB Messenger -appen bruker bakgrunnsdata for å hente de nye meldingene og varslene. Med bakgrunnsdata begrenset, vil alle disse bli forsinket til appen er åpnet eller oppdatert. Disse innstillingene går etter mange navn: strømsparer, batterisparing, datasparer og så videre.

Hvordan får jeg messenger til å dukke opp på skjermen min?

For å begynne å navigere til og åpne innstillinger, og deretter trykke på varsler. Trykk på avanserte innstillinger, trykk på flytende varsler, og velg deretter bobler. Naviger deretter til og åpner Facebook Messenger -appen. Trykk på profilbildet ditt i øverste venstre hjørne, og bla deretter til og trykk på bobler.

Hvorfor får jeg bare varsler når jeg åpner appen på iPhone?

Gå til Innstillinger> iTunes & App Stores og skriv inn Apple -ID og passord. Forsikre deg om at det ikke er forstyrret er slått av. Gå til Innstillinger> Ikke forstyrr og trykk på manualen hvis den er slått på. Hvis du nylig har installert en app eller gjenopprettet fra en sikkerhetskopi, kan du åpne appen for å begynne å få varsler.

Hvorfor mottar jeg bare meldinger når jeg åpner appen Android?

Jeg mottar meldinger når jeg åpner appen, hvorfor? Hvis «bakgrunnsdata begrenset» er slått på, kan denne typen feil oppstå. Gå til applikasjonsinnstillingene dine og slå av ‘bakgrunnsdatabegrensning’. Meldingen din vises når du bare slår på mobildataene dine eller kobler til en aktiv Wi-Fi.

Hvorfor mottar jeg bare meldinger når jeg åpner appen iPhone?

Gå til innstillinger> Varsler, velg appen og Forsikre deg om at varsler er slått på. Hvis du har varslinger slått på for en app, men du ikke mottar varsler, kan varslingstilen være satt til ingen. Gå til Innstillinger> Varsler og sjekk at varslingsstilen din er satt til bannere eller varsler.

Hvorfor vil ikke chathodene mine pop-up?

Gå til Innstillinger -> Varsler -> Avanserte innstillinger -> Flytende varsler -> Og velg Bobler. Håper dette hjelper!

Hvordan får jeg messenger pop-up på iPhone?

1: 152: 29 Hvordan legge til Facebook -chat -hoder til alle iOS – YouTubeyOutube

Hvorfor får jeg ikke varsler før jeg åpner appen iPhone?

Gå til innstillinger> Varsler, velg appen og Forsikre deg om at varsler er slått på. Hvis du har varslinger slått på for en app, men du ikke mottar varsler, kan varslingstilen være satt til ingen. Gå til Innstillinger> Varsler og sjekk at varslingsstilen din er satt til bannere eller varsler.

Hvorfor kommer ikke WhatsApp -meldingene mine gjennom før jeg åpner appen?

Forsikre deg om at ikke forstyrr er slått av, eller at du har tillatt whatsapp -varsler i prioriteringsmodus i telefonens innstillingsapp> lyd> Ikke forstyrr. Forsikre deg om at alle WhatsApps tillatelser er gitt i telefonens innstillinger -app> Apps> WhatsApp> Tillatelser.

Hvorfor WhatsApp -varsel ikke kommer før jeg åpner appen?

Forsikre deg om at ikke forstyrr er slått av, eller at du har tillatt whatsapp -varsler i prioriteringsmodus i telefonens innstillingsapp> lyd> Ikke forstyrr. Forsikre deg om at alle WhatsApps tillatelser er gitt i telefonens innstillinger -app> Apps> WhatsApp> Tillatelser.

Hvorfor mottar jeg bare WhatsApp -meldinger når jeg åpner appen iPhone?

Både Android- og iOS -klienter har en funksjon i telefonene sine for å slå av varsler. Hvis du ikke mottar WhatsApp -varsler, kan det være mulig det Du har slått av varslene slik at du bare får meldinger når du åpner WhatsApp -applikasjonen.

Hvorfor varsler jeg meg ikke om noen tekstmeldinger?

Din «iPhone som ikke varsler meg om tekster» -problemet kan være forårsaket av hvilken Det gir ingen lyd for varslene. For å fikse det, bør du gå til Innstillinger> Meldinger> Lyd og velge den foretrukne varslingslyden. Dessuten, sjekk om du har slått på «Tillat varsler» og de tre alternativene under «Varsler».

Hvordan får jeg messenger til å dukke opp på iPhone?

Chathoder er en iPhone -funksjon som lar deg holde en samtale uten å måtte legge igjen appen du bruker for øyeblikket. For å aktivere chathoder, Åpne innstillingsappen og trykk på varsler. Bla ned og trykk på meldinger, og slå deretter på bryteren for å tillate heads-up varsler.

Hva er chathoder -innstillingen på messenger?

Hver gang du mottar en ny melding i Facebook Messenger Mobile -appen, et lite varsel med kontakts bilde – kalt et chathode – vises på skjermen. Hvis du ikke liker denne funksjonen, vil vi her forklare hvordan du slår den av.

Hvordan får jeg messenger chat hoder på startskjermen min?

Åpne Facebook Messenger -appen> Conversations View. Hold fingeren nede på samtalen og vent i noen sekunder. I menyen som åpnes, velger du Opprett snarvei: Facebook Messenger vil deretter vise en melding som lyder, “Shortcut username create”.

Hvordan slår jeg på chathoder på Messenger iPhone 2019?

0: 202: 09Hvise å aktivere og deaktivere chathoder på Messenger – YouTubeyOutube

Hvorfor mottar jeg bare WhatsApp -meldinger når jeg åpner appen iPhone?

Både Android- og iOS -klienter har en funksjon i telefonene sine for å slå av varsler. Hvis du ikke mottar WhatsApp -varsler, kan det være mulig det Du har slått av varslene slik at du bare får meldinger når du åpner WhatsApp -applikasjonen.

Hvorfor lastes ut whatsapp -meldinger bare etter at jeg manuelt åpnet appen?

I mange mobiltelefoner har Android 11 for det meste denne typen problemer på grunn av Batterisparerprogramvare. Hvis du har dette problemet, sjekk først batterisparingsprogramvaren i den. Denne programvaren tillater ikke varsler å vises på hjemmeskjermen. Du kan sjekke flere detaljer her.

Hvorfor kommer WhatsApp -meldingene mine bare gjennom når jeg åpner appen iPhone?

Både Android- og iOS -klienter har en funksjon i telefonene sine for å slå av varsler. Hvis du ikke mottar WhatsApp -varsler, kan det være mulig det Du har slått av varslene slik at du bare får meldinger når du åpner WhatsApp -applikasjonen.

Hvorfor har WhatsApp -meldinger bare lastet etter at jeg manuelt åpner appen iPhone?

Både Android- og iOS -klienter har en funksjon i telefonene sine for å slå av varsler. Hvis du ikke mottar WhatsApp -varsler, kan det være mulig det Du har slått av varslene slik at du bare får meldinger når du åpner WhatsApp -applikasjonen.

Hvorfor varsler ikke iPhone meg om WhatsApp -meldinger?

Forsikre deg om at varslingsinnstillingene dine er slått på i både WhatsApp- og iPhone -innstillingene. Hvis du har bekreftet at varslingsinnstillingene dine er riktige og fortsatt ikke mottar varsler, er dette sannsynligvis et problem med forbindelsen eller iOS.

Hvorfor varsler ikke meldingene mine?

Sjekk varslingsinnstillinger for meldinger Åpne innstillinger og trykk varsler> Meldinger. Forsikre deg om at varsler er grønt. Neste, merk av i boksene for låseskjerm, varslingssenter og bannere. Trykk på lyder og velg en høy meldingstone.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *