Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky -dashbord?

Hvordan får jeg tilgang til WD Cloud Dashboard?

Å åpne min sky -dashbord:

 1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
 2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Har skyen min hjem et dashbord?

My Cloud Home har ikke dashbordet, og bruker en annen mobilapp enn min sky bruker. Hvis du har en skyenhet, så sjekk først for å se hvilken farge foran LED er.

Hvordan laster jeg ned med sky -dashbordet mitt?

Bruksanvisning

 1. Last ned Western Digital Dashboard til harddisken din.
 2. Kjør det nedlastede installasjonsprogrammet med dobbeltklikking DashboardSetup.exe.
 3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
 4. Når installasjonen er fullført, klikker du på Fullfør -knappen.

Er min sky avviklet?

Etter januar. 15, 2022, ekstern tilgang, sikkerhetsoppdateringer og teknisk support vil ikke lenger være tilgjengelig for skyen min 3 3. For kunder med bare mine sky OS 3-kompatible enheter, planlegger Western Digital å avslutte all støtte for tidligere generasjoner 15. april 2022.

Kan ikke koble til WD MyCloud?

Hvordan du fikser wd mine sky windows 10 kan ikke få tilgang til

 1. Løsning 1: Legg til Windows -legitimasjon for WD min sky.
 2. Løsning 2: Endre registerinnstillingen.
 3. Løsning 3: Aktiver SMB 1.0.
 4. Løsning 4: Kontroller SMB -innstillinger og deaktiver SMB 2.0 & 3.0.
 5. Løsning 5: Last ned og installer Windows 10 KB3124263 -oppdatering.
 6. Løsning 6: Tilbakestill nettverk.

Hvordan kobler jeg min sky til datamaskinen min?

0: 247: 06Hvise å koble WD NAS direkte til en PC – YouTubeyOutube

Hvordan åpner jeg en sky hjem?

1: 119: 38Hvise å rytes Western Digital My Cloud Home Nas Drive – YouTubeyOutube

Hvordan tilbakestiller jeg min sky uten å miste data?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Kan ikke koble til WD MyCloud?

Hvordan du fikser wd mine sky windows 10 kan ikke få tilgang til

 1. Løsning 1: Legg til Windows -legitimasjon for WD min sky.
 2. Løsning 2: Endre registerinnstillingen.
 3. Løsning 3: Aktiver SMB 1.0.
 4. Løsning 4: Kontroller SMB -innstillinger og deaktiver SMB 2.0 & 3.0.
 5. Løsning 5: Last ned og installer Windows 10 KB3124263 -oppdatering.
 6. Løsning 6: Tilbakestill nettverk.

Hva erstatter WD -synkronisering?

Goodsync er alt du trenger for å enkelt sikkerhetskopiere, synkronisere eller få tilgang til dataene som er lagret på WD NAS -enheten. Last ned gratis prøveperiode. Kjøp nå.

Fungerer skyen min med Windows 10?

Den enkleste og mest effektive løsningen for dette problemet er å ganske enkelt Legg til en Windows -legitimasjon for din WD min sky -konto i legitimasjonslisten på Windows 10 -datamaskinen. For å gjøre det, må du: høyreklikk på Start-menyen for å åpne Winx-menyen. Klikk på kontrollpanelet i Winx -menyen for å åpne det.

Hvordan får jeg tilgang til mapper på med skyen min?

0: 502: 21WD MyCloud Quick Direct Access Network Drive -mappe fra PCYOUTUBE

Hvordan kobler jeg min sky til nettverket mitt?

Koble min sky hjem

 1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
 2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
 3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
 4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Kan ikke koble til med skyen min?

Vanligvis når man har problemer med ekstern tilgang til tilknytning til min sky det første feilsøkingstrinnet er å Slå av ekstern tilgang/skytilgang i sky -dashbordet> innstillingene. Vent noen minutter. Aktiver deretter alternativet Remote Access/Cloud Access og se om tilkoblingsstatusen indikerer en tilkobling.

Kan med skyen min kobles direkte til datamaskinen?

Er det mulig å koble skyen min direkte til en PC uten en ruter? Ja, bare koble Ethernet -ledningen fra My Cloud til datamaskinens nettverksport.

Hvordan fikser jeg med skyen min?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvordan gjenoppretter jeg min sky?

Hvordan du kan gjenopprette data fra wd mitt sky hjem

 1. Fjern stasjonene fra din sky hjem. …
 2. Koble den fjerne stasjonen (e) til datamaskinen. …
 3. Installer UFS Explorer profesjonell gjenoppretting på datamaskinen og start programmet. …
 4. Finn WD min skypartisjon som holder dataene dine.

Hva erstattet WD -synkronisering for Windows?

Apropos WD Sync -alternativ for Windows, kan du tenke på Sync Center. Det er et fritt synkroniseringsverktøy innebygd Windows 11/10/8.1/8/7 og kan synkronisere offline filer mellom lokal datamaskin og nettverksserver. Dessuten gjør det at filer eller mapper på nettverksservere alltid er tilgjengelige offline.

Hvordan synkroniserer jeg min sky til datamaskinen min?

Synkroniseringsinnhold

 1. Fra operativsystemet, høyreklikk på en mappe og velg alternativet. …
 2. Dette vil opprette WD Sync -mappen på min skyhjem -enhet. …
 3. Alt innhold som er lagt til eller endret i denne mappen, synkroniseres automatisk med MY. …
 4. For å stoppe Desktop Sync-prosessen, høyreklikk på mappen og velg alternativet.

13. jan 2018

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan finner jeg min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan får jeg tilgang til min sky hjem uten internett?

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min uten internett?

 1. Det er noen få måter å få tilgang til din sky på min sky uten internettforbindelse.
 2. En måte er å lage en nettverksandel på datamaskinen din og koble til WD min sky derfra.
 3. En annen måte er å bruke WD min sky -app på telefonen eller nettbrettet for å få tilgang til filene dine.

Hvordan tilbakestiller du med skyen min?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Hvordan får du tilgang til en sky når du kobles direkte til en datamaskin?

Du vil koble skyen min til datamaskinen Bruke en Ethernet -kabel. Datamaskinen din må ha en Ethernet -port. Hvis det ikke gjør det, må du enten kjøpe et Ethernet PCI -kort (for stasjonære datamaskiner) eller en USB til eterent adapter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *