Hvorfor får jeg tekster på min gamle iPhone og ikke den nye?

Hvorfor går tekstmeldingene mine til min gamle telefon og ikke den nye?

Meldinger blir kanskje ikke umiddelbart levert til den nye telefonen etter å ha deaktivert chattetjenesten på den gamle. Google må bryte lenken før de andre chat-aktiverte telefonene kan sende meldingene sine som en standard tekstmelding og ikke chat-melding.

Hvordan stopper jeg tekstmeldinger til min gamle iPhone?

Hvordan slår jeg av iMessage på min gamle iPhone før jeg bytter til den nye Samsung -enheten?

 1. 1 Trykk på Innstillinger -appen.
 2. 2 Trykk på meldinger.
 3. 3 Trykk på bryteren ved siden av iMessage for å slå den av.

Hvorfor får jeg ikke gamle meldinger på min nye iPhone?

Hvis de gamle meldingene dine ikke vises på den nye Apple -enheten din, først Sjekk at iCloud er slått på for meldinger på den gamle enheten (e). For å sikre at den er slått på: Åpne innstillinger og klikk på Apple -IDen din helt øverst. Velg iCloud -> Du vil se en liste over apper som iCloud er slått av eller slått av.

Hvorfor går samtaler og tekster til min gamle iPhone?

Hvis det virkelig er innkommende «samtaler» og «grønn boble» «tekster» … er det fordi Den har sannsynligvis fortsatt den gamle, fortsatt aktive SIM-en installert. Tenk på en sim nesten som en «super app» fra mobilbæreren din som må fjernes fysisk.

Hvordan får jeg meldingene mine på den nye telefonen min?

Åpne appen på begge telefonene. På hovedskjermen, trykk på «Overfør» -knappen. En ny boks vil åpne med detaljene om hvordan overføring fungerer-i et nøtteskall, sender den informasjonen over Wi-Fi. Velg riktig alternativ på hver telefon: «Send fra denne telefonen» på det gamle håndsettet, «Motta på denne telefonen» på den nye.

Hvorfor kan jeg ikke sende tekst på den nye telefonen min?

Hvis Android ikke sender tekstmeldinger, er det første du bør gjøre Forsikre deg om at du har et anstendig signal -Uten celle- eller Wi-Fi-tilkobling går disse tekstene ingen steder. En myk tilbakestilling av en Android kan vanligvis løse et problem med utgående tekster, eller du kan også tvinge en tilbakestilling av strømsyklusen.

Hvorfor får to iPhones de samme tekstmeldingene?

1. Hvorfor mottar 2 iPhone samme tekstmeldinger? Denne situasjonen oppstår Når de to involverte iPhones bruker samme Apple -ID. I stedet for å bruke bare det individuelle telefonnummeret, bruker meldingsappen Apple ID for å motta meldinger fra andre som bruker iPhone.

Hvorfor mottar telefonen min gamle tekster?

En ødelagt meldingstråd kan forårsake Android -telefonen som sender gamle tekster. Så lenge disse ødelagte teksttrådene holder seg i enhetens system, kan de gamle tekstmeldingene dine fortsette å gå til kontaktene dine. Smarttelefoner er i stand til å samle mange uoverensstemmelser på grunn av hyppig bruk.

Hvordan synkroniserer jeg meldingene mine med min nye iPhone?

Gå til Innstillinger> [Ditt navn]> iCloud, og slå deretter på meldinger (hvis det ikke allerede er slått på). Hver melding du sender og mottar på din iPhone er lagret i iCloud. Og når du logger på med samme Apple -ID på en ny enhet som også har meldinger i iCloud slått på, vises alle samtalene dine der automatisk.

Hvordan synkroniserer jeg iMessage med min nye iPhone?

Her er hva du skal gjøre:

 1. På din nåværende iPhone, trykk på Innstillinger for å åpne den. …
 2. Trykk på navnet ditt.
 3. Trykk på iCloud.
 4. Flytt meldingene glidebryteren til/grønn. …
 5. På den nye telefonen du vil overføre meldingene til, logg inn på samme iCloud -konto og følg de samme trinnene for å aktivere meldinger i iCloud.

23. oktober 2021

Hvorfor mottar jeg fremdeles tekstmeldinger på den gamle telefonen min?

Dette er forårsaket av at «iMessage» fremdeles er aktiv på din gamle iPhone. For å løse dette problemet, gå inn i innstillinger> meldinger og sørg for at «iMessage» er slått av. Som lar alle meldinger komme inn på den nye enheten din.

Hvordan aktiverer jeg min nye iPhone og deaktiverer den gamle?

Gå tilbake til innstillinger og trykk på Generelt> Overfør eller tilbakestill [Enhet]> Slett alt innhold og innstillinger. Hvis du har slått på Finn [enheten min], kan det hende du må oppgi Apple -ID og passord. Hvis enheten din bruker ESIM, velger du alternativet for å slette enheten og ESIM -profilen når du blir spurt.

Hvorfor mottar ikke telefonen min tekster?

Trinn for å følge når Android ikke mottar tekstmeldinger: Fjern hurtigbufferen fra tekstappen din. Forsikre deg om at SIM -kortet ditt er satt inn riktig. Forsikre deg om at telefonen din ikke er i flymodus. Bekreft at transportøren din støtter SMS- og MMS -meldinger.

Hvorfor mottar jeg ikke tekstmeldinger fra et visst tall?

Sjekk de blokkerte tallene. Den vanligste årsaken til de kan ikke motta tekster fra en personfeil er Hvis du har tatt med kontakten i telefonens blokkerte tallliste. Så det første du bør sjekke er listen over blokkerte kontakter.

Hvordan får jeg tekstmeldinger på både iPhone og iPad 2020?

På både iPhone og iPad, vil du gå til Innstillinger> Ditt navn> Logg ut, og gå tilbake til Innstillinger og trykk på Logg inn. Forsikre deg om at iMessages er aktivert. Gå til innstillinger> Meldinger> Imessages på iOS -enhetene dine. Slå «iMessages» på slik at både iPhone og iPad kan sende/motta iMessages.

Hvordan kobler jeg til to iPhones fra samme Apple ID?

Gå til iCloud.com, og gå deretter for å finne iPhone> alle enheter. Bla gjennom listen over alle enhetene dine og klikk på den du vil fjerne. Klikk på Fjern fra konto -knappen. Skriv inn Apple -ID -en din, og klikk deretter på tillitsknappen for å hoppe over bekreftelsesprosessen.

Hvordan hindrer du 2 iPhones fra å få hverandres meldinger?

Trinn 1: Gå til innstillinger. Trykk på meldinger og send deretter og motta. Trinn 2: Fjern merket for iCloud -kontoen eller annet telefonnummer under deg kan nås ved iMessage på. Forsikre deg om at bare alternativet for telefonnummeret ditt er sjekket.

Hvorfor får jeg to meldinger fra samme person?

Brukere av alle typer telefoner mottar til tider dupliserte meldinger. Det er Vanligvis implementerer resultatet av en beskyttelsesbærere når de tror det kan ha vært en tjenesteforstyrrelse. Noen ganger kan duplikatmeldinger også produseres av destinasjonsbæreren når mottakeren streiferer.

Hvorfor får jeg stadig den samme beskjeden om og om igjen på Messenger?

Hvis det slutter å oppstå når du er i «sikker modus», så Du har litt app eller virus på telefonen som forårsaker gjentakelsen. For det tredje, hvis de fortsetter å dukke opp, er det sannsynligvis ikke noe problem med enheten. Din transportør/tjenesteleverandør, og du bør kontakte dem, da det sannsynligvis skjer en feil på enden.

Hvordan overfører jeg tekstmeldingene mine til den nye telefonen min?

Sammendrag

 1. Last ned Droid Transfer 1.34 og overfør følgesvenn 2.
 2. Koble til Android -enheten din (Quick Start Guide).
 3. Åpne fanen «Meldinger».
 4. Lag en sikkerhetskopi av meldingene dine.
 5. Koble fra telefonen, og koble til den nye Android -enheten.
 6. Velg hvilke meldinger du vil overføre fra sikkerhetskopien til telefonen.
 7. Hit «Gjenopprett»!

14. september 2021

Hvorfor mottar jeg ikke SMS -meldinger på iPhone?

Forsikre deg om at meldinger er aktivert Hvis ikke aktivert, vil du ikke motta tekster fra andre iPhones. For å slå på dette, ta turen til innstillinger> Meldinger> iMessage. Under iMessage vil du også se en innstilling for send og motta. Forsikre deg om at du har en adresse aktivert for å motta iMessages.

Hvordan synkroniserer jeg meldingene mine på alle Apple -enheter?

Eventuelle iMessages du sender eller mottar fra iPhone eller iPad vil nå bli synkronisert på alle enhetene dine….Aktivering av iMessage -synkronisering på en Mac

 1. Åpne meldingsapplikasjonen.
 2. Velg innstillinger fra meldingene fra meldingene.
 3. Klikk i iMessage -fanen, som vist nedenfor.
 4. Velg Aktiver -meldingene i iCloud avkrysningsrute.

8. september 2021

Hva gjør jeg hvis iMessage og iCloud er forskjellige?

Forsikre deg om at det er den samme Apple -IDen som brukes til iCloud -kontoen din, den du bekreftet tidligere. Hvis ikke, må du logge ut og signere med samme konto. For å logge ut, trykk på Apple -ID -en din i skjermbildet iMessage Innstillinger. Forsikre deg om at Apple ID blir brukt til iMessage og iCloud er den samme.

Hvorfor er den gamle telefonen min fortsatt koblet til min nye iPhone?

Du kan Logg din gamle iPhone ut av Apple ID / iCloud og lag en egen Apple -ID for den. Dette er det virkelige problemet du står overfor. Begge iPhonene dine bruker samme Apple -ID, og er derfor overlappende data, meldinger og varsler.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *