Hvorfor fungerer ikke bakhøyttalerne mine?

Hvorfor fungerer ikke ryggen min omgivende høyttalere?

Utføre en testtoneoperasjon for å sjekke om høyttalerne fungerer riktig. Øk bakhøyttalervolumet eller omgivende høyttalerinnstillinger til maksimum. Prøv å velge en annen størrelse (liten eller stor) for bakre surroundhøyttalere i menyen. Kontroller at A/V -mottakeren er satt til en surroundlydmodus.

Hvordan tester du bakhøyttalere?

Først, høyreklikk på høyttalerikonet i oppgavelinjen og velg “lyder” fra menyen som dukker opp. (Du kan også åpne kontrollpanelet og klikke på maskinvare og lyd> lyd.) I vinduet som vises, velg fanen «Avspilling», og velg deretter Surround Sound Output -enheten du vil teste fra listen.

Hvorfor jobber bare to av høyttalerne mine?

Sjekk avspillingsmodus. Hvis du ikke har justert modus eller lydfelt for å spille for 5.1, har du kanskje ikke alle høyttalerne som jobber. Avhengig av enheten, kan du for eksempel ha justert den på «direkte» eller «stereo» -modus, som ikke er kompatible med 5.1.

Hvordan fikser jeg omgivende lyden min ikke fungerer?

Gå til kategorien avspilling, velg 5.1 omgivende høyttalere og klikk på egenskaper. I høyttaleregenskaper, gå til Fanen for forbedring og fjerning av boksen ved siden av deaktivering av alle lydeffekter. Bla deretter ned til menyen nedenfor og merk av i ruten ved siden av høyttalerfyllen. Hit Bruk for å lagre konfigurasjonen din.

Hvorfor har ikke surroundlyden min lyd?

Du kan prøve å endre TV -kanalen eller spille av en film på en DVD -spiller. Prøv forskjellige kabler for å bekrefte at dette ikke er et dårlig sett med kabler. Prøv å sette lyd/video (A/V) mottaker til en annen surroundlydmodus. VIKTIG: Kontroller at kilden du spiller er kodet med surround lydlyd.

Hvordan setter du opp bakhøyttalere?

2: 5012: 29where to Place Surround Sound -høyttalere: 5.1 og 7.1 bak …YouTube

Hvor skal du plassere bakhøyttalere?

Bakhøyttalerne går bak setene dine, vinklet inn. Surroundkanalene dine skal i det minste være på øre -nivå, og kan høres enda bedre ut når de er forhøyet med en fot eller to.

Hvordan tilbakestiller jeg mine samsung bakhøyttalere?

Koble lydbaren, subwooferen og bakhøyttalerne i 30 sekunder. Koble dem deretter inn igjen.

Hvorfor kan jeg ikke høre min surroundlyd?

Du kan prøve å endre TV -kanalen eller spille av en film på en DVD -spiller. Prøv forskjellige kabler for å bekrefte at dette ikke er et dårlig sett med kabler. Prøv å sette lyd/video (A/V) mottaker til en annen surroundlydmodus. VIKTIG: Kontroller at kilden du spiller er kodet med surround lydlyd.

Hva vil føre til at høyttalere slutter å jobbe?

Det kan være Høyttalertråden, noen av ledningstilkoblingene eller en dårlig høyttaler. Hvis høyttaleren har en passiv crossover mellom forsterkeren og høyttaleren, kan dette også være problemet. På dette tidspunktet må vi fjerne høyttaleren fra døren og teste den på forsterkeren ved å bruke korte lengder på høyttalertråden.

Hvordan får jeg min surroundlyd til å fungere?

Merk: Dette er et eksempel på hvordan du endrer denne innstillingen på en Android -TV:

 1. På fjernkontrollen, trykk på hjemmeknappen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. De neste trinnene avhenger av TV -menyalternativene dine: Velg Display & Sound → Audio Output → Høyttalere → Lydsystem. Velg lyd → høyttalere → lydsystem.

20. april 2022

Må bakhøyttalere være bak deg?

Det enkleste svaret er ganske enkelt å holde seg til en 5.1 Surround lydsystem og legg omgivelsene ved 90 ° til sittende stilling. Baksiden omgir en 7.1 Oppsett burde virkelig være et avstand bak deg, som du ikke kan gjøre når sofaen er mot veggen.

Bør bakhøyttalere være på ørepålegg?

Bakre surroundkanaler 135 til 150 grader i forhold til hovedlyttingsposisjonen. I begge tilfeller anbefaler vi generelt plassering et par meter over lytteposisjonen for å oppnå et mer diffust lydfelt, men Hvis du ønsker å implementere et Dolby Atmos -system, bør omgivelsene plasseres på øre -nivå. «»

Hvordan setter du opp Samsung bakhøyttalere?

Koble bakhøyttaleren til den trådløse mottakermodulen ved å bruke en høyttalerkabel.

 1. Koble høyttalerkabelen med den trådløse mottakermodulen. …
 2. Koble høyttalerkablene med bakhøyttaleren. …
 3. Kraft på den trådløse mottakermodulen og sjekk om den blå LED på baksiden av den blinker.

Hvordan tilbakestiller jeg min samsung surroundlyd?

1 Trykk på Hjem -knappen på fjernkontrollen. 2 Bruk retningsputen på fjernkontrollen, naviger til og velg Innstillinger. 3 Naviger til og velg lyd> Ekspertinnstillinger. 4 Naviger til og velg Tilbakestill lyd.

Hvordan diagnostiserer du høyttalerproblemer?

Bruk et multimeter for å sjekke ohmene mellom de positive og negative lederne til høyttaleren. Noe mellom 1 og 16 ohm skal være motstanden til en arbeidstaler. Hvis det er 0 eller uendelig, er det sannsynligvis problemer og foredragsholderen kan blåses.

Hvorfor fungerer ikke en av høyttalerne mine i bilen min?

Det kan være høyttalertråden, noen av ledningstilkoblingene eller en dårlig høyttaler. Hvis høyttaleren har en passiv crossover mellom forsterkeren og høyttaleren, kan dette også være problemet. På dette tidspunktet må vi fjerne høyttaleren fra døren og teste den på forsterkeren ved å bruke korte lengder på høyttalertråden.

Hvorfor vil ikke surroundlyden min fungere med TV -en min?

Forsikre deg om at innstillingen for kontroll for HDMI eller Bravia synkroniserer på TV -en og lydenheten er satt til ON. Forsikre deg om at ARC -funksjonen til lydenheten din er satt til på eller Auto. Forsikre deg om at lydenheten din er satt til TV -inngangen. Endre TV -lydutgangsinnstillingen til PCM og sjekk om lyden er utgang.

Hvor nær skal være bakhøyttalere være?

For best resultat når du monterer surroundhøyttalere på en bakvegg, plasser dem slik at de flankerer hovedlyttområdet og peker mot fronten av rommet. De bør heves til en høyde på omtrent seks fot og bør ideelt sett ha en Minimum plass på seks fot mellom dem også.

Hvor høy er for høy for bakhøyttalere?

Surroundhøyttalerne skal være 2-3 fot over lytteren, Og 4-5 fot over ville ikke være så ille heller (så lenge taket ditt ikke er 30 fot høyt (du vil at lyden skal sprette av den og tilbake til lytteren).

Hvor langt bak deg skal bakhøyttalere være?

Forsøk å beholde høyttalerne – spesielt bakluftede modeller –minst to meter Fra overflaten bak, med mindre du bruker en ventilasjonsplugg. For best resultat når du monterer surroundhøyttalere på en bakvegg, plasser dem slik at de flankerer hovedlyttområdet og peker mot fronten av rommet.

Hvordan tester jeg mine samsung surround lydhøyttalere?

1 åpne innstillinger, og velg lyd….Hvis TV -en din har lydproblemer, kan du kjøre en lydtest for å finne ut årsaken til problemet.

 1. På fjernkontrollen, trykk på menyen eller hjemmeknappen.
 2. Velg enhetsomsorg. …
 3. Velg selvdiagnose.
 4. Velg Start lydtest for å sjekke lyden.

Hvordan tilbakestiller jeg min Samsung Sound Bar til fabrikkinnstillinger?

Trinn for å tilbakestille samsung -lydbaren din

 1. Slå på lydfeltet ved å trykke på bryteren på knappen. …
 2. Hold strømknappen enten på fjernkontroll- eller lydbar -kontrollpanelet.
 3. Fortsett å trykke ned strømknappen til du ser meldingen ‘Init OK’ på skjermpanelet.
 4. Vent på omstart av lydbaren, og det er alt.

Hvordan tilbakestiller jeg min Samsung subwoofer?

Bruk et lite spiss objekt for å trykke på ID -settknappen på baksiden av subwooferen. Fortsett å holde til standby slår seg av og koble (blå LED) blinker raskt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *