Hvorfor fungerer ikke McDonald’s -appen på iPhone?

Hvorfor vil ikke McDonalds -appen fungere på telefonen min?

Dårlig internettforbindelse: Dette var det vanligste problemet, og det var grunnen til at applikasjonen ikke fungerte. Problemer på serversiden: Det er flere tilfeller som skjer hver måned der applikasjonen ikke klarer å hente dataene eller utføre en transaksjon fordi det er problemer på serversiden.

Hvorfor fortsetter min McDonalds -appen meg?

Av sikkerhetsmessige årsaker, Appen er satt til å logge brukere etter at en bestemt tid har gått. Dette gjøres med vilje for å beskytte sensitive data, og kan ikke endres.

Hvordan tillater jeg McDonalds -appen?

Gå til enhetsinnstillingene dine, finn McDonald’s -appen i applikasjonslistene dine og velg din «Location» -preferanse. Slå på stedstjenestene dine for å finne ut hvilke tilbud som er i nærheten av deg, og få den komplette McDonalds appopplevelse.

Fungerer McDonalds -appen på iPad?

Nå er iPad App Store fullført – nå det McDonald’s for iPad er utgitt. Velkommen til McDonald’s USAs offisielle mobilapp for iPad, designet for å hjelpe deg med å finne din nærmeste restaurant, få offisiell ernæringsinfo, se etter sysselsettingsmuligheter og få det siste på kampanjene våre.

Er McDonalds -app gratis?

Det er lett: McDonalds nye app er tilgjengelig gratis fra Apple Store og Google Play Store. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen til smarttelefonen din, sette opp kontoen din, aktivere stedet ditt … og du vil være god å gå!

Hvordan tømmer jeg McDonalds -cachen min på iPhone?

Fjern appbufferen på iPhone

 1. Gå over til mappen som inneholder applikasjonens hurtigbuffer ved hjelp av søppelfanen på den nederste menyen.
 2. Bare trykk på Cache Up Cache -knappen.
 3. Les forsiktighetsmeldingen nøye og fortsett ved å velge ren.

18. oktober 2015

Hvorfor er ikke McDonalds -levering tilgjengelig?

En talsperson for McDonald’s svarte på Twitter ved å avklare det Restauranten opplevde en økning i etterspørselen. «Noen av restaurantene våre opplever for tiden veldig høye bestillinger og kan ikke være i stand til å legge til rette for alle leveringsforespørsler, og leveranser kan bli midlertidig utilgjengelige.

Hvordan lar jeg en app bruke sted i iOS?

Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger> Personvern, velg deretter Location Services.
 2. Velg en app, og snu deretter presis plassering av eller på.

16. februar 2021

Hvorfor fungerer ikke stedstjenester på iPhone?

Gå til innstillinger> Personvern> Lokalitetstjenester og Forsikre deg om at lokasjonstjenestene er på, og at kart er satt til mens du bruker appen eller widgets. Forsikre deg om at du angir dato, tid og tidssone riktig på enheten din. Gå til Innstillinger> Generelt> Dato og tid. Bruk om mulig sett automatisk.

Hvordan får jeg McDonald’s -appen på iPhone?

0: 151: 20Hvise å få McDonald’s -appen på en iPhone – YouTubeyOutube

Hvordan tømmer jeg McDonalds -cachen min på iPhone?

Fjern appbufferen på iPhone

 1. Gå over til mappen som inneholder applikasjonens hurtigbuffer ved hjelp av søppelfanen på den nederste menyen.
 2. Bare trykk på Cache Up Cache -knappen.
 3. Les forsiktighetsmeldingen nøye og fortsett ved å velge ren.

18. oktober 2015

Er McDonalds app verdt det?

Er McDonald’s en av de beste restaurantappene for å spare pengene dine? McDonald’s har satt sammen en flott app. Appen ble først introdusert i 2015, med mobilordre, lønn og kuponger lagt til i 2018. Vi liker grensesnittet og hadde ingen problemer med bestillingsprosessen fra start til slutt.

Hva er en fattig manns Big Mac?

Den stakkars mannens Big Mac er en McDouble (et godt kjøp til rundt $ 1.49 består av to burgere og en osteskive) med spesiell saus (det er Big Mac -sausen), ekstra salat og ingen ketchup. Du vil ikke gå glipp av Big Macs tredje bolle og heftige pris på rundt $ 3.99.

Hvordan tilbakestiller jeg en app på iPhone?

Fjern appen du vil tilbakestille Trykk og hold på ikonet til den kontekstuelle menyen vises. Velg deretter Fjern appalternativet fra menyen. Trykk på Slett-appen fra den nye popup-menyen som vises. Til slutt, trykk Delete en gang til.

Hvordan teller jeg cache på McDonalds -appen?

Trinn 2: Gå nå til Apps -delen og søk etter «McDonald’s App» på listen. Trinn 3: Trykk på appen for å starte neste vindu på skjermen. Trinn 4: Fra menyen, klikk på “Lagring.”Trinn 5: Klikk på alternativene“ Clear Cache ”og“ Clear Data ”for å fjerne korrupte filer.

Hvordan bestiller jeg fra McDelivery -appen?

1: 105: 12Hvise å bestille mat fra McDo ved å bruke McDelivery -appen og betale online via …YouTube

Er McDonalds ikke uber spiser lenger?

Forrige måned kom det mest ettertraktede partnerskapet i den britiske takeaway -sektoren til en ubevisst slutt. Uber spiser mistet de eksklusive rettighetene til å levere rundt 15 millioner McDonalds leveranser hvert år i Storbritannia, Etter at fastfood-giganten kunngjorde planer om å åpne opp forholdet for å omfatte en stor rival Justeat.

Hvordan lar jeg en app bruke plasseringen min?

Finn hvilke apper som bruker telefonens plassering

 1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
 2. Berør og hold plassering . …
 3. Trykk på Tillatelser.
 4. Under ”tillatt hele tiden,” “tillatt bare mens du er i bruk” og “ikke tillatt”, finn appene som kan bruke telefonens beliggenhet.
 5. For å endre appens tillatelser, trykk på den.

Hvordan tilbakestiller du plasseringstjenester på iPhone?

Hvis du ønsker å tilbakestille alle plasseringsinnstillingene dine til fabrikkens standard, Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Reset Location & Privacy. Når plasseringen og personverninnstillingene dine tilbakestilles, vil apper slutte å bruke stedet ditt til du gir dem tillatelse. Innstillinger> Personvern> Plasseringstjenester.

Hvordan tømmer jeg hurtigbufferen på iPhone?

Hvordan tømme hurtigbufferen, historien og informasjonskapslene i Safari

 1. Åpne innstillingsappen og trykk på Safari.
 2. Bla nedover og trykk på Clear History og nettsteddata. Trykk på «Clear History and nettsteddata» for å tømme safari -cache, historie og informasjonskapsler. …
 3. Enheten din vil spørre om du virkelig vil fjerne Safaris data. Bekreft valget ditt.

7. jan 2022

Hva er den beste appen for McDonalds?

McDonald’s -appen tilbyr en Punchcard, gratis mat, kuponger og ernæringsinformasjon. McDonald’s -appen er en gratis app for iPhone og Android som lar brukere få gratis mat, avtaler og belønninger. Det kan også hjelpe brukere med å finne den nærmeste McDonalds beliggenhet og sette favoritter.

Gjør McDonalds noe for bursdagen din?

Du kan hente et gratis lykkelig måltid på bursdagen din hvis du registrerer deg for McDonalds e -postnyhetsbrev.

Hva er en McGangbang?

En «McGangbang» er En McChicken klemt inne i en dobbel cheeseburger. McDonald’s er ikke den eneste burgerkjeden med en hemmelig meny. In-n-out og Shake Shack er på handlingen i mer offisielle kapasiteter, og Wendy’s kan også sammenkoble underjordiske gjenstander.

Har McDonald’s en hemmelig meny?

De fleste steder, enten du er klar over det eller ikke, tilbyr hemmelige menyelementer. Forbered dere: McDonald’s (ja, det elskede hjemmet til Big Mac) tilbyr en hemmelig meny Det vil spare deg for et par dollar og dempe de hurtigmatrangene.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *