Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min med Discord Android?

Hvorfor kan jeg ikke bruke mikrofonen min på Discord Mobile?

🔲 Sørg for å sjekke og bytte inngangs-/utgangsenhet i taleinnstillingsdelen til den spesifikke enheten du bruker! 🔲 Kontroller voluminnstillingene for inngangs- og utgangsmodus! 🔲 Prøv å tilbakestille stemmen og lydinnstillingene dine ved å trykke på «Tilbakestill stemmeinnstillinger» når du blar nedover.

Hvordan aktiverer jeg mikrofon på Discord Android?

Hvordan gi uenighet tilgang til mikrofon?

 1. Gå til ‘brukerinnstillinger’ nær bunnen av appen.
 2. Nå, klikk på ‘Voice & Video’ -knappen som finner du under «App Settings ‘-overskriften.
 3. Så øverst vil du se en boks med ‘Input Device’ der du finner en rullegardinmeny for å velge enheten.

Hvordan fikser jeg stemmen på min uenighet Android?

3: 104: 57Now En annen ting vi kan prøve å gjøre er at vi går tilbake og går i lagring i cache. Nå er cachemorenow en annen ting vi kan prøve å gjøre er at vi går tilbake og går i lagring i cache. Nå blir hurtigbufferen noen ganger ødelagt, eller den er søppel der du ikke nødvendigvis trenger. Og jeg kan heller ikke få

Hvorfor fungerer mikrofonen min plutselig ikke med uenighet?

Fix 2: Tilbakestill stemmeinnstillingene på uenighet 1) Klikk på Innstillinger -ikonet på hjemmesiden til Discord. 2) Klikk på Voice & Video, og tilbakestill deretter stemmeinnstillinger. 3) Klikk ok. 4) Koble til mikrofonen på nytt og prøv å sende en lydmelding på Discord for å se om mikrofonen din fungerer.

Hvorfor kan ingen høre meg på Discord Mobile?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen.

Hvordan bruker du en mikrofon på Discord Mobile?

Prøv det og la oss få vite hva du synes.

 1. Koble til en talekanal. Å trykke på en stemmekanal vil få en ledetekst som spør om du vil koble til. …
 2. Trykk for å snakke. Du kan til og med bruke push-to-talk! …
 3. Stemmeinnstillinger.

18. juni 2015

Hvorfor kan ikke vennene mine høre meg på Discord Mobile?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen. De fleste av disse grunnene kan elimineres i løpet av få minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Fungerer uenighet på Android?

Å begynne å bruke appen, Last ned uenighet fra Play Store hvis du er på en Android -enhet eller App Store hvis du bruker iOS! Når appen er fullstendig installert, trykker du på appikonet for å starte appen! Hvis dette er første gang du bruker Discord, trykk Register for å opprette kontoen din!

Hvorfor kan ingen høre meg på uenighet?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen.

Hvordan fikser jeg Discord Audio?

Hvordan fikse lydproblemer i uenighet på Android

 1. Gå til telefonens appinnstillinger og avinstaller uenighet.
 2. Gå deretter til Google Play Store og installere Discord på nytt.

25. september 2021

Hvordan tester jeg mikrofonen min på Discord Mobile?

Gå til brukerinnstillinger> Voice & Video. Under inngangs- og utgangsvolumglidebryterne ser du denne nye mikrofonstestfunksjonen. Klikk på La oss sjekke og begynne å snakke. Lyden blir deretter spilt rett tilbake til deg gjennom den valgte utgangsenheten.

Hvorfor kan jeg ikke høre noen på uenighet, men de kan høre meg?

Noen ganger er problemet midlertidig og Å utføre en oppdatering på Discord -appen kan fikse den. For å gjøre dette, bare trykk CTRL+R -tasten for automatisk å oppdatere og starte appen på nytt. Dette vil utløse en oppdatering. Når du er ferdig, kan du sjekke om du kan høre folk nå.

Hvordan velger jeg mikrofon på Android?

For å starte, trykk på Innstillinger COG nederst til høyre, og velg deretter «Audio.»Her finner du mikrofonalternativene dine som den første menyen i vinduet. Trykk på pilene for å bevege deg gjennom mikrofonalternativene.

Hvordan oppdaterer jeg uenighet på Android?

Åpne Play Store-appen på en Android og trykk på profilbildet ditt øverst til høyre hjørne. Velg Administrer apper og enheter, og trykk deretter på alternativet Oppdateringer. Hvis uenighet er i listen over venteoppdateringer, trykk på oppdateringen ved siden av.

Hvordan får jeg Discord Nitro gratis?

Besøk Discord Nitro Store -siden på Epic Games Store. Forsikre deg om at du er logget inn og deretter trykk på «Få» -knappen. Følg instruksjonene for å fullføre gratisordren. Du vil motta en e-post innen 24 timer.

Hvordan aktiverer jeg mikrofon på uenighet?

Åpne uenighetsinnstillinger (du kan finne den i venstre bunn av vinduet, merket som et gir). I venstre sidefelt, velg igjen stemme og video. I stedet for standard, velg din foretrukne mikrofon under inngangsenhet. Etter det, sørg for at volumglidebryteren er helt til høyre.

Hvordan slår jeg mikrofonen på uenighet?

Her er en rask guide for å sikre at Discord bruker riktig mikrofon:

 1. Klikk på brukerinnstillingsikonet nederst til venstre i Discord Windows. …
 2. Klikk deretter på Voice & Video (under appinnstillinger). …
 3. Bruk rullegardinmenyen under inngangsenhet for å velge mikrofon fra headsettet.

Hvordan kan jeg teste min mobile mikrofon?

Spill/pause for stemmekommandoer og mikrofon

 1. Lås opp Android -enheten og gå til startskjermen.
 2. Trykk lenge på Play/Pause -knappen.
 3. Bekreft: Du hører et pip hvoretter du skal kunne lage et stemmesøk, for eksempel “Hva er det?”Du hører et svar, for eksempel“ Tiden er …”

1. september 2020

Hvor er mikrofoninnstillinger på Android?

For å endre mikrofoninnstillingene på Android, gå til Innstillinger> Apper> Tillatelser> Mikrofon. Du vil se appene som har tillatelser til å endre mikrofoninnstillingene.

Hvordan endrer jeg inngangsenheter på Discord Mobile?

0: 152: 04Du kan endre det selv. Og du må bare gå til bunns her på brukerinnstillinger. Og mer kan du endre det selv. Og du må bare gå til bunns her på brukerinnstillinger. Og bare klikk her. Og gå deretter helt ned til tale og video under appinnstillinger. Og klikk her.

Er uenighet nede på mobil?

Ingen hendelser rapportert i dag. Ingen hendelser rapportert. Løst – Alle systemer fungerer som forventet på dette tidspunktet.

Hvordan starter jeg uenighet på nytt?

På Android, Dra nedover toppstangen, og trykk deretter på tannhjulet for å gå inn i innstillinger. Bla nedover og finn apper. I dette avsnittet, Open Discord, Press Force Stop, og bekreft.

Hvor mye er uenighet verdt?

Uenighetsvurdering

År Verdivurdering
2017 $ 1.6 milliarder
2018 2 milliarder dollar
2020 $ 3.5 milliarder
2021 7 milliarder dollar

4. mai 2022

Hvem er grunnleggeren av Discord?

Jason Citron
Discord ble begynt å løse et stort problem: Hvordan kommunisere med venner over hele verden mens du spilte spill på nettet. Siden barndommen, grunnleggere Jason Citron og Stan Vishnevskiy Begge delte en kjærlighet til videospill, og verdsatte vennskapene og forbindelsene som dannet seg mens de spilte dem.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *