Hvorfor fungerer ikke min Razer Mic?

Hvordan får jeg min Razer Kraken Mic til å jobbe med uenighet?

Høyreklikk på «lyd» -ikonet som er til stede på oppgavelinjen og velg «Egenskaper». Velg nå kategorien «Innspilling». Her blir alle innspillingsenhetene på datamaskinen din oppført. Velg Razer Kraken fra listen over alternativer, høyreklikk på den og angi den som standardenhet.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min med uenighet?

Fix 2: Tilbakestill stemmeinnstillingene på uenighet 1) Klikk på Innstillinger -ikonet på hjemmesiden til Discord. 2) Klikk på Voice & Video, og tilbakestill deretter stemmeinnstillinger. 3) Klikk ok. 4) Koble til mikrofonen på nytt og prøv å sende en lydmelding på Discord for å se om mikrofonen din fungerer.

Hvorfor fungerer ikke Razer Headset Mic?

Forvrengt, dempet, summende støy eller statiske problemer på en Razer -headset -mikrofon er muligens forårsaket av følgende: Skitt eller rusk i lydporter og på lydkontakt. Feil vedlagt mikrofon og lydkontakt. Hub -tilkoblinger.

Hvordan aktiverer jeg Razer Kraken Mic?

Trinn 1: Åpne lydinnstillingene dine fra systeminnstillinger> Lyd. Trinn 2: I kategorien Output, velg Razer Kraken 7.1 krom fra listen. Trinn 3: I kategorien Input, velg Razer Kraken 7.1 krom fra listen. Trykk på knappen for å dempe/slå av mikrofonen.

Hvordan får jeg min razer headset mic til å jobbe på pc?

Razer Kraken Mic fungerer ikke – 12 måter å fikse det på

 1. Sjekk stumme vippe.
 2. Kontroller tilkoblinger og rent headset.
 3. Testkabler.
 4. Forsikre deg om at enheten er aktiv.
 5. Angi standardenhet.
 6. Aktiver mikrofonilgang i Windows.
 7. Oppdater driverne dine.
 8. Sjekk mikrofonnivåene dine.

Hvorfor kan ingen høre meg på uenighet?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen.

Hvordan lar jeg uenighet bruke mikrofonen min?

Hvordan gi uenighet tilgang til mikrofon?

 1. Gå til ‘brukerinnstillinger’ nær bunnen av appen.
 2. Nå, klikk på ‘Voice & Video’ -knappen som finner du under «App Settings ‘-overskriften.
 3. Så øverst vil du se en boks med ‘Input Device’ der du finner en rullegardinmeny for å velge enheten.

Hvordan får jeg mikrofonen til å jobbe med uenighet?

Her er en rask guide for å sikre at Discord bruker riktig mikrofon:

 1. Klikk på brukerinnstillingsikonet nederst til venstre i Discord Windows. …
 2. Klikk deretter på Voice & Video (under appinnstillinger). …
 3. Bruk rullegardinmenyen under inngangsenhet for å velge mikrofon fra headsettet.

Hvordan bruker jeg Razer Mic på PC?

Hvordan koble til en 3.5 mm Razer -headset til et skrivebord, bærbar eller mobil enhet

 1. Forsikre deg om at mobilenheten din har en 3.5 mm lydport. Ellers trenger du en lydkontaktadapter.
 2. Fjern lydsplitterkabelen hvis den er festet til headsettet.
 3. Koble til 3.5 mm lydkontakt direkte inn i mobilenhetens lydport.

9. jan 2022

Hvordan aktiverer jeg Razer -mikrofonen min?

Aktiver MIC i Enhetsbehandler Gå til “Device Manager”. Utvid “Lydinnganger og utganger”. Høyreklikk på lyddriveren din og klikk på «Aktiver enheten».

Kan høre, men kan ikke snakke uenighet?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen. De fleste av disse grunnene kan elimineres i løpet av få minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Hvordan aktiverer jeg mikrofon på uenighet?

Åpne uenighetsinnstillinger (du kan finne den i venstre bunn av vinduet, merket som et gir). I venstre sidefelt, velg igjen stemme og video. I stedet for standard, velg din foretrukne mikrofon under inngangsenhet. Etter det, sørg for at volumglidebryteren er helt til høyre.

Er uenighet ok for 12 -åringer?

Som en åpen plattform kommer uenighet med noen risikoer, spesielt for yngre brukere. Foreldre er godt råd til å ta 13+ aldersbegrensningen på alvor, og sørg for at barna er forberedt på å håndtere innhold av voksne og potensiell kontakt med fremmede før de melder seg på.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min med Discord Windows 10?

Problemet om at mikrofonen ikke fungerer med uenighet kan utløses på grunn av utdaterte lyddrivere. Så du kan oppdatere lyddriverne for å løse problemet. Du kan prøve å oppdatere lyddriveren manuelt. En annen metode for å oppdatere lyd og andre drivere bruker gratis driveroppdateringsprogramvare.

Hvorfor henter ikke mikrofonen min stemmen min?

En manglende eller utdatert lyddriver Kan hindre MIC fra å hente stemme. Forsikre deg om at lyddriveren på din PC er oppdatert. Det er to måter å oppdatere lyddriveren din på: manuelt og automatisk.

Hvordan fikser jeg Discord Audio?

Hvordan fikse lydproblemer i uenighet på Android

 1. Gå til telefonens appinnstillinger og avinstaller uenighet.
 2. Gå deretter til Google Play Store og installere Discord på nytt.

25. september 2021

Hvorfor kan ingen høre meg på uenighet?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen.

Hvorfor er uenighet 17+?

ofte stilte spørsmål. Spørsmål: Hvorfor oppdaterte Discord sin aldersvurdering fra 12+ til 17+? A: Discord oppdaterte aldersvurderingen til 17+ på Apples forespørsel. Vi jobber hardt for å skape robuste kontroller og retningslinjer for å sikre at mindreårige ikke blir utsatt for innhold upassende for dem.

Er uenighet en dating -app?

Selv om Det er ikke eksplisitt en dating -app, Discord har i økende grad blitt en plattform for folk å få romantiske forbindelser.

Hvordan bruker jeg headset mic på uenighet?

I innstillingsmenyen, under «Appinnstillinger», velg «Voice & Video» til venstre. Dette vil få opp menyen der du kan endre innstillingene for mikrofon eller headset. For å velge hvilken mikrofon eller headset uenighet skal bruke, åpne rullegardinmenyen under «Input Device».

Hvordan får jeg headset -mikrofonen til å fungere på PC?

Hvordan sette opp og teste mikrofoner i vinduer

 1. Forsikre deg om at mikrofonen din er koblet til PCen din.
 2. Velg Start> Innstillinger> System> Lyd.
 3. I lydinnstillinger, gå til input for å se de tilkoblede mikrofonene dine. Hvis det er en Bluetooth -mikrofon, velg Legg til enhet.

Hvordan aktiverer jeg mikrofonen min?

Hvordan slå på mikrofon på en Android -telefon

 1. Trykk på Innstillinger.
 2. Trykk på personvern.
 3. Trykk på App -tillatelser.
 4. Trykk på mikrofon.
 5. Bytt alle appene som er oppført på den grønne bryteren. Hvis du bare vil aktivere mikrofonen på noen apper, velger du å veksle dem deretter.

25. juli 2021

Hvorfor vil ikke hodetelefonene mine fungere på Discord?

Hvis lyden spiller normalt utenom uenighet, kan du prøve Koble fra hodetelefonene og koble dem inn igjen. Start deretter både PCen din og uenigheten. Hvis dette ikke fungerer, må du installere og installere selve Discord -appen. Hvis ingen av disse potensielle rettelsene fungerer, kan du gå videre til mer tekniske løsninger.

Kan en 12 år gammel bruke uenighet?

Minimumsalderen for å få tilgang til uenighet er 13, med mindre lokal lovgivning gir mandat til eldre alder. For å sikre at brukere tilfredsstiller det minimumsalderkravet, er vi i ferd med å rulle ut en port som ber dem om å bekrefte fødselsdatoen deres når de oppretter en konto.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *