Hvorfor fungerer ikke nyhetsfeeden min på iPhone?

Hvorfor oppdaterer ikke nyhetsfeeden min på iPhone?

Hvis det er en oppdatering, laster skjermen den, og du kan velge alternativet for å installere oppdateringen. Hvis telefonen din ikke har blitt oppdatert på en stund, Det kan hende du må kjøre denne prosessen til oppdateringene er installert. Start telefonen på nytt når alle oppdateringer er installert. Trykk på nyhetsappen igjen og se om den er forfriskende.

Hvordan tilbakestiller jeg Apple News -feeden min?

Når du rydder historien din, blir identifikatoren som brukes av Apple News for å rapportere statistikk til nyhetsutgivere tilbakestilles. Du kan tilbakestille identifikatoren når som helst ved å velge Nyheter> klar historie> Tilbakestill identifikator. For å lære mer om identifikatoren, velg hjelp> Om Apple News & Privacy mens du bruker nyhetsappen.

Hvordan får jeg nyhetene tilbake på iPhone?

Slå på nyheter i iCloud -innstillinger på iPhone, iPad eller iPod Touch

 1. Gå til innstillinger> [Ditt navn]> iCloud på Apple -enheten din. Forsikre deg om at du er logget på med samme Apple -ID på alle enhetene dine.
 2. På listen over apper, slå på nyheter (hvis det ikke allerede er på).

Hva skjedde med nyhetsappen min på iPhone?

Hvis du ikke ser nyhetsappen, kan du Start iPhone på nytt og sjekk igjen. Nyhetsapp vises på iPhone. Merk: Vær oppmerksom på at hvis du endrer språket og regionen tilbake til hjemlandet, vil nyhetsappen forsvinne fra iPhone/iPad.

Hvorfor oppdaterer ikke nyhetsfeeden min?

En av de vanligste grunnene til at Facebook -nyhetsfeeden og kommentarene dine ikke lastes inn, skyldes en ustabil internettforbindelse. Sjekk andre apper og nettsteder hvis du kan bla gjennom vellykket. Du kan prøve å koble fra internettforbindelsen din fra enheten din og koble den til den igjen.

Hvorfor lastes ikke nyhetene mine?

App oppdaterer ikke for å få nye historier, åpne appen din og sveipe ned på skjermen. Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis appen lukkes eller spesifikt innhold er tomt, kan du lære hvordan du teller appens cache og data.

Hvorfor fungerer ikke nyhetene mine?

App oppdaterer ikke for å få nye historier, åpne appen din og sveipe ned på skjermen. Sjekk at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis appen lukkes eller spesifikt innhold er tomt, kan du lære hvordan du teller appens cache og data.

Hvordan oppdaterer jeg telefonens nyheter?

Øverst til høyre, trykk på profilbildet eller innledende. Trykk på nyhetsinnstillinger . Under “Varsler”, trykk varsler. For å få varsler, slå på få varsler.

Hvordan fjerner du blokkering av nyheter på iPhone?

Du kan fjerne blokkering av en kanal eller et emne, eller se de du har blokkert….Fjern blokkeringsnyheter på iPhone

 1. Trykk på følgende faner.
 2. Bla nedover og trykk på blokkerte kanaler og emner.
 3. Trykk på Fjern -knappen. , Trykk deretter på fjerning.

30. jan 2022

Hvordan oppdaterer jeg nyhetswidgeten min på iPhone?

For å legge til Google News Briefing -widgeten på iPhone eller iPad:

 1. Berør og hold startskjermen.
 2. Øverst til venstre, trykk på Legg til .
 3. Søk etter Google News -appen og trykk på den.
 4. For å velge widgetstørrelse, sveip høyre eller venstre.
 5. Trykk på Legg til widget.
 6. Plasser widgeten på startskjermen.
 7. Øverst til høyre, trykk ferdig.

Hvorfor har jeg ikke Apple News?

Apple News og dens premium news+ -tjeneste er bare tilgjengelig på Apple -enheter, som iPhone, iPad, Mac, iPod Touch og Apple Watch. Per nå, Det er ikke mulig å lese Apple News på Android, Windows PC eller en nettleser. Det er heller ikke tilgjengelig på Apple TV og HomePod.

Hvorfor fortsetter Apple News -feeden min?

Vi ser at du har noen problemer med at nyhetsappen krasjer. Vi vil anbefale Forsikre deg om at du er fullt oppdatert ettersom noen nye oppdateringer har kommet ut nylig. Du kan lese om hvordan du gjør det i. Hvis du er fullt oppdatert, vil du bruke støtte for å kontakte Apple og jobbe med dem om saken.

Hvorfor vises ikke Facebook -innlegget mitt på nyhetsfeeden?

Hvis Facebook -feeden din ikke ser ut til å vise de nyeste innleggene, eller hvis noen innlegg som blir delt til Facebook -siden din mangler, er den mest sannsynlige forklaringen at Disse innleggene i feeden din kan deles fra en brukers personlige Facebook -profil eller en Facebook -side som har en alder eller beliggenhet

Hvordan fikser jeg facebook -nyhetsfeeden min på iPhone?

Noen ganger selv om du har en sterk internettforbindelse, men problemet ligger i Facebook -appen din. På iPhone -enheten din eller hvilken som helst mobil enhet, kan du bare Gjør en manuell oppdatering av Facebook -nyhetsfeeden ved å sveipe ned. Dette kan løse problemet på Facebook News Feed ikke lasting.

Hvordan får jeg nyhetsfeeden min tilbake på telefonen min?

På Android -telefonen din:

 1. Trykk på menyen …> Innstillinger> Ny faneside.
 2. Velg region og språk, eller veksle Vis nyhetsfeeden min, eller endre nyhetskilden din.

3. april 2020

Hvordan får jeg Google News -feed på iPhone?

Hvis du ikke har abonnement, gir Google News -appen for iPhone ikke en måte å abonnere i appen. I stedet må du Besøk en kildes offisielle nettsted eller abonner fra en relatert offisiell iPhone -app og bruk påloggingsinformasjon for å logge på Google News -appen.

Hvordan aktiverer jeg Google News Feed?

Android: Aktiver eller deaktiver Google Feed

 1. Fra startskjermen, trykk på “Apps”.
 2. Velg “Google”.
 3. Trykk på «Menu» -knappen i øvre venstre hjørne.
 4. Velg “Innstillinger”.
 5. Velg “Feedet ditt”.
 6. Angi innstillingene på skjermen som deisred: «Varsler» -innstillingen kontrollerer om oppdateringer vises i varslingsområdet eller ikke eller ikke i varslingsområdet eller ikke.

Hvordan slår jeg av begrensninger på Apple News?

Spørsmål: Q: Begrensninger aktivert Du mottar en melding om at den er begrenset, men du har slått av funksjonen. Jeg hjelper gjerne. Bruk skjermtid på iPhone, iPad eller iPod touch – først, Gå til Innstillinger> Skjermtid> Innhold og personvernbegrensninger for å sikre at det er av.

Hvordan setter jeg opp Apple News?

Du kan angi preferanser i Apple News for å endre alternativer for historiene som vises. I nyhetsappen på Mac -en din, velg nyheter> preferanser. Merk: Apple News og Apple News+ er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Se Apple Support -artikkelen tilgjengeligheten av Apple Media Services.

Hvordan får jeg Google News -feed på iPhone?

Hvis du ikke har abonnement, gir Google News -appen for iPhone ikke en måte å abonnere i appen. I stedet må du Besøk en kildes offisielle nettsted eller abonner fra en relatert offisiell iPhone -app og bruk påloggingsinformasjon for å logge på Google News -appen.

Hvordan får jeg Apple News i dag?

I nyhetsappen , Du kan høre på Apple News i dag, en lydbriefing av dagens topphistorier som er vert av Apple News -redaktører. Med et Apple News+ -abonnement kan du også høre på lydversjoner av utvalgte Apple -nyheter+ historier.

Er Apple News gratis på iPhone?

Apple News+ leverer mer. Abonner på Apple News+ for å få tilgang til hundrevis av magasiner og premiumaviser for bare $ 9.99 per måned. Les magasinutgaver, dekk til dekke, online eller av. Opptil 6 familiemedlemmer kan få tilgang til et Apple News+ -abonnement uten ekstra kostnad.

Hvordan fikser jeg Apple News Crash?

Åpne App Store og trykk på profilikonet ditt øverst til høyre. Bla deretter ned og sjekk for tilgjengelige appoppdateringer. Du kan også oppdatere din iPhone eller iPad -programvare ved å åpne innstillingsappen og tappe generalen, deretter programvareoppdatering, men du bør sikkerhetskopiere enheten din først.

Er Apple nyhetsserver nede?

Alle tjenester fungerer normalt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *