Hvorfor fungerer ikke skrivebordet mitt?

Hvorfor fungerer ikke skrivebordslyden min på OBS?

Noen ganger, når du åpner OBS, Desktop -lyddelen blir dempet som standard. Hvis denne delen er dempet, vil OBS ikke registrere noe lyd fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å sjekke om stasjonære lydinnstillinger. Åpne OBS og sjekk for lydmikserdelen på den nederste delen av OBS -dialogboksen.

Hvordan legger jeg til stasjonær lyd til strømning?

Hvordan du legger til en lydkilde til strømning

 1. Gi lydkilden din et navn (i dette eksemplet vil jeg bruke hodetelefoner).
 2. Du vil da se fanen Advanced Audio Settings. Her må vi velge enheten vår. I dette eksemplet velger jeg øretelefon for headset fordi det er lydkilden jeg hører på spillet mitt gjennom.

28. jan 2022

Hvordan får jeg stasjonær lyden til å fungere på OBS?

0: 435: 57Hvise å fikse ingen lyd i OBS Studio – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått utklippsendring enheten til standard. Lydinngangsenhet Dette vil tillate OBS å hente lyd fra din morechange enheten til standard. Lydinngangsenhet Dette vil tillate OBS å hente lyd fra standard lydinngangsenhet som vil bli angitt av driften din. System Neste klikk på dette girikonet

Hvorfor er ikke strømplater som henter stasjonær lyd?

0: 002: 45StreamLabs OBS HVORDAN FIX NO DESKTOP AUDIO! – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått clipvideo hvis du fremdeles ikke hører noe, og det liker fortsatt ikke fangst. Noe hva du kan domorevideo hvis du fremdeles ikke hører noe, og det fortsatt ikke liker å fange. Alt du kan gjøre er at du kan gå til her innstillinger Alle innstillinger går over til lyden din og nå på stasjonær lyd.

Hvorfor PC -lyden min ikke fungerer?

Start datamaskinen på nytt og kjør BIOS/UEFI Setup -menyen. Når du gjør det, kan du se på lydinnstillingene spesielt. I BIOS, TAB over til den avanserte menyen og sørg for at lydkortet er aktivert. Hvis det tidligere trinnet ikke fungerer, oppdater BIOS og se om dette løser lydproblemene dine.

Hvorfor har strømmen min ingen lyd?

En av de vanligste årsakene til lydproblemer på Windows -enheter er en utdatert eller en feil lyddriver. Så du bør oppdatere lyddriveren din for å se om den løser problemet ditt. Det er to måter du kan få riktig driver for lydkortet ditt: manuelt eller automatisk.

Hvordan aktiverer jeg stasjonær lyd i OBS Mac?

2: 395: 45Hvise å spille inn Mac Desktop Audio i OBS (gratis) (Intel / M1) – YouTubeyOutube

Registrerer Streamlabs internt lyd?

Android: Hvis du bruker hodetelefoner og forventer å høre varslingslydene på strømmen: det vil ikke fungere, Android støtter ikke å fange den interne lyden. Bare det som blir fanget via mikrofonen kan havne på strømmen.

Hvordan spiller jeg inn stasjonær lyd?

Slik spiller du opp lyd på en datamaskin med den innebygde Windows-appen.

 1. Sjekk mikrofonen din. Først av alt, sjekk at mikrofonen din er slått på. …
 2. Åpne Windows stemmeopptaker. Start Start -menyen og søk etter Windows Voice Recorder ved hjelp av søkefeltet. …
 3. Gjør lydopptaket ditt.

11. april 2022

Hvorfor kommer ingen lyd ut av høyttalerne mine?

Sjekk høyttalerforbindelsene. Undersøk ledningene på baksiden av høyttaleren og sørg for at høyttalerne er koblet til riktig sted. Hvis noen av disse tilkoblingene er løse, kobler du dem inn igjen for å sikre tilkoblingen. En løs forbindelse kan være grunnen til at du har en høyttaler uten lyd.

Hvordan fikser jeg Realtek Audio?

Hvordan fikse Realtek -lydproblemer i Windows 11, 10

 1. Oppdater Realtek HD-lyd. …
 2. Deaktiver lydforbedring. …
 3. Aktiver/ Start Windows Audio Service på nytt. …
 4. Deaktiver Microsoft UAA Bus Driver. …
 5. Bruk en generisk HD-driver for HD-enhet. …
 6. Endre standard lydformat. …
 7. Installer lyddriveren på nytt. …
 8. Velg riktig utgangsenhet.

29. april 2021

Hvorfor er det ingen stasjonær lyd på OBS Mac?

Desktop Audio på Mac krever for øyeblikket et annet program for å hjelpe OBS å fange det, siden MacOS gir ikke en måte å fange lyd innebygd på. Du kan oppnå dette med et program som heter ISHowu.

Hvorfor kan ikke strømmen min høre min uenighetsstrømning?

Hvis chatten din ikke kan høre noe lyd Du har sannsynligvis satt forskjellige høyttalere som standard i Windows -innstillinger. Her inne må du sørge for at lydutgangen din er satt til den samme enheten som vi valgte i uenighet, så vel som strømning.

Hvordan får jeg stasjonær lyd på OBS Mac?

2: 395: 45Hvise å spille inn Mac Desktop Audio i OBS (gratis) (Intel / M1) – YouTubeyOutube

Kan jeg registrere streaming lyd på datamaskinen min?

En flott måte å spille inn streaming av lyd på nettet er å Bruk et gratis online innspillingsverktøy som skjermbilde. Denne nettopptakeren lar deg registrere lyd på enheten din, alt fra korte utdrag og klipp helt opp til lange musikksekvenser.

Gjør Obs Record Game Audio?

OBS Studio står for åpen kringkasterprogramvare, og det er et gratis og åpen kildekodeverktøy for å hjelpe deg med å fange opp skjermen, registrere lyd og stream media. Det er tilgjengelig for flere plattformer, som betyr Obs fanger spillelyd på Windows, Mac og til og med Linux -datamaskiner for lydfangst.

Hvorfor fungerer ikke PC -lyden min?

Start datamaskinen på nytt og kjør BIOS/UEFI Setup -menyen. Når du gjør det, kan du se på lydinnstillingene spesielt. I BIOS, TAB over til den avanserte menyen og sørg for at lydkortet er aktivert. Hvis det tidligere trinnet ikke fungerer, oppdater BIOS og se om dette løser lydproblemene dine.

Hvorfor kan jeg ikke høre lyd på PCen min?

Sjekk at høyttalerne er slått på og koblet riktig Hvis datamaskinen din har eksterne høyttalere, må du sørge for at de er slått på og at volumet er dukket opp. Forsikre deg om at høyttalerkabelen er sikkert koblet til lydkontakten «Output» på datamaskinen. Denne kontakten er vanligvis lys grønn i fargen.

Hvorfor er det ingen lyd på skrivebordet mitt?

Start datamaskinen på nytt. Bekreft via høyttalerikonet i oppgavelinjen at lyden ikke er dempet og er dukket opp. Forsikre deg om at datamaskinen ikke er dempet via maskinvare, for eksempel en dedikert stumt -knapp på din bærbare datamaskin eller tastatur. Test ved å spille en sang.

Trenger jeg Realtek?

Må jeg installere Realtek High Definition Audio Manager? Mange brukere spurte seg selv om installasjon av Realtek HD Audio Manager er påkrevd når du ikke har noen lydproblemer. Svaret er Nei, sjåføren er ikke avgjørende for å kjøre PC -lyden riktig.

Hvordan legger jeg til stasjonær lyd til OBS Mac?

2: 145: 45Hvise å spille inn Mac Desktop Audio i OBS (gratis) (Intel / M1) – YouTubeyOutube

Er obs eller streamlabs bedre for streaming?

Hvis du er en profesjonell som ikke trenger noen bjeller og fløyter og hovedsakelig fokuserer på forestillingen, er OBS den for deg. men, For de som er i spill og andre morsomme strømmer, er Streamlabs -versjonen den som skal gå for.

Hvordan får jeg strømplater til å hente Discord Audio?

Hvordan du legger til uenighets stemmechat til strømlabber

 1. Trinn 1 – Sett opp dine ønskede lydkilder i uenighet. Åpne uenighet og gå til Innstillinger -> Voice & Video. …
 2. Trinn 2 – Velg lydkildene dine i Streamlabs. Åpne opp strømning og gå til Innstillinger -> Lyd. …
 3. Trinn 3 – Justere innstillinger i mikseren din.

2. august 2021

Hvordan spiller jeg lyd fra skrivebordet mitt?

 1. Åpne lydopptakerapplikasjonen på følgende sted: Start> Alle programmer> Tilbehør> Lydopptaker.
 2. Klikk på Start opptak for å begynne å spille inn.
 3. Klikk Stop Recording for å stoppe opptaket.
 4. Velg et filnavn og destinasjon i vinduet som dukker opp.
 5. Klikk Lagre.

16. mai 2018

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *