Hvorfor fungerer ikke video med airplay?

Hvorfor spiller ikke airplay videoen?

Forsikre deg om at dine airplay-kompatible enheter er slått på og i nærheten av hverandre. Sjekk at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med airplay eller skjermspeiling.

Hvorfor spiller airplayet mitt bare lyd og ikke video?

Sjekk at begge enhetene er i samme nettverk (Innstillinger> Wifi, på mobilenheten og innstillinger> Generelt> Nettverk, på Apple TV). Start Apple TV på nytt (Innstillinger> Generelt> Restart). Start Apple TV på nytt ved å fjerne alle kablene i 30 sekunder. Start din mobile enhet eller datamaskin på nytt.

Hvordan får jeg video til å jobbe med airplay?

Å gjøre det:

 1. Åpne iTunes og begynn å spille en video.
 2. Klikk på AirPlay-knappen i nederste venstre hjørne av skjermen.
 3. Velg enheten du vil se på.
 4. Du kan bli bedt om å oppgi en kode. …
 5. Du skal nå se på videoen din på TV -en din.

12. mai 2020

Hvorfor blir videoen min svart når jeg airplay?

Det skjer oftere når airplay kjøres fra iPads på både iOS 14 og 15. Du må slå av speiling og på flere ganger for å få det til å fungere. Det oppdager ikke noe problem, men vil gå til svart umiddelbart når du først speiler. Apple trenger å fikse dette raskt.

Hvorfor fungerer ikke skjermen min speiling?

Årsaken til at TV -en ikke speiler telefonen din, kan være fordi Telefonen din kan trenge tillatelse fra TV -en til speil. Alt du kan gjøre er å starte telefonen og TV -en på nytt og prøve å koble til igjen. Dette er en enkel løsning å screene speiling som ikke fungerer.

Hvorfor fungerer ikke skjermdelingen min på iPhone Facetime?

Det første du trenger å gjøre er å bekrefte at enheten kjører iOS 15.1 eller ipados 15.1. Hvis den planlagte FaceTime-skjermdelingsøkten ikke fungerer, eller du ikke ser et skjermdelingsikon, kan det være fordi Du har ikke oppdatert telefonen eller nettbrettet.

Hvorfor speiler Apple TV bare lyden min?

Det er ikke bare å ha valgt airplayet. Du må slå på speiling via kontrollsenter, du vil da se din fulle iPad -skjerm på TV -en din. Hvis du bare blir lyd da Du bruker grunnleggende airplay, spill støtter bare speiling.

Hvordan legger jeg et bilde på airplay?

Vis bilder på Apple TV eller en AirPlay 2-aktivert smart TV

 1. På bilder på iPhone, trykker du på et bilde, og trykk deretter på .
 2. Sveip opp, trykk. , Velg deretter Apple TV eller en AirPlay 2-aktivert smart-TV som avspillingsdestinasjon. Hvis en AirPlay -passord vises på TV -skjermen, skriver du inn passordet på iPhone.

Hvordan streamer jeg iPhone til TV -en min ved hjelp av Apple TV?

Speil din iPhone, iPad eller iPod Touch til en TV eller Mac

 1. Koble iPhone, iPad eller iPod Touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV, AirPlay 2-kompatibel smart-TV eller Mac. …
 2. Åpent kontrollsenter: …
 3. Trykk på SPEIL -speiling .
 4. Velg Apple TV, AirPlay 2-kompatibel smart-TV, eller Mac fra listen.

Hvorfor vises ikke videoen min på Apple TV?

Prøv å se på en annen enhet ved hjelp av samme Wi-Fi eller cellulær tilkobling. Hvis det ikke fungerer, kan du kontakte internettleverandøren din for å se om det er et problem med nettverket ditt. Hvis andre bruker Apple TV+ eller Apple TV -kanaler, må du sørge for at den ikke overskrider grensene for streaming på flere enheter.

Hvorfor viser Apple TV -en min en svart skjerm?

Prøv en annen HDMI -port på TV -en, starter med HDMI 1 eller input 1. Hvis du ser Apple -logoen og deretter en svart skjerm, hold meny og volum ned i 6 sekunder, så slippes du. Apple TV -en din vil bytte til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Velg OK for å velge en oppløsning eller avbryt for å avslutte.

Hvorfor vil ikke telefonskjermen min speilre til TV -en min?

Tips for speiling med smart visning hvis telefonen eller nettbrettet ikke vises, Det kan trenge tillatelse fra TV -en. Start enheten og TV -en på nytt, og prøv deretter koble til igjen. Sørg for å velge Tillat når den vises på TV -en. Du bør også prøve å lete etter programvareoppdateringer på enhetene dine.

Hvorfor speiler ikke telefonen min på TV -en min på TV -en min?

Først, Sjekk for å se om TV og Android er Miracast -sertifisert. Hvis ikke, gå videre til det andre alternativet. Forutsatt at begge enhetene dine er Miracast-sertifiserte, må du sørge for at enhetene dine er på samme Wi-Fi-nettverk. Aktiver deretter skjermspeiling på TV -en og Android -enheten din.

Hvorfor fungerer ikke skjermdelingen min?

Skjermandelfunksjonen fungerer ikke etter å ha vært i en samtale Dette problemet oppstår vanligvis når du ikke vil koble deg til appversjonen som støtter skjermdeling. For å unngå denne mangelen, sørg for at dere begge bruker den nyeste versjonen av appen.

Hvorfor gjør AirPlay bare lyd?

Avhengig av hvilket innhold du prøver å airPlay, Videoen av strømmen kan blokkeres for airplay av innholdsleverandøren. Avhengig av hvilket innhold og hvordan du prøver å airplay, kan videostrømmen være inkompatibel for AirPay. Problemet skyldes ikke HDMI -kabelen, hvis det er spesifikt for airplay.

Hvordan kastet jeg video fra iPhone til TV?

Speil din iPhone, iPad eller iPod Touch til en TV eller Mac

 1. Koble iPhone, iPad eller iPod Touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV, AirPlay 2-kompatibel smart-TV eller Mac. …
 2. Åpent kontrollsenter: …
 3. Trykk på SPEIL -speiling .
 4. Velg Apple TV, AirPlay 2-kompatibel smart-TV, eller Mac fra listen.

Hvordan kan jeg spille videoer fra telefonen min til TV -en min?

0: 092: 09Hvise å koble en Android -telefon til en TV – YouTubeyOutube

Hvordan kan jeg spille iPhone -videoer på TV -en min?

Mens du spiller video i Apple TV -appen eller en annen støttet videoapp på iPhone, Trykk på skjermen for å vise kontrollene. , Velg deretter Apple TV eller AirPlay 2-aktiverte smart-TV som avspillingsdestinasjon. Hvis en AirPlay -passord vises på TV -skjermen, skriver du inn passordet på iPhone.

Hvorfor har Apple TV -en min lyd, men ikke noe bilde?

Sjekk at begge enhetene er i samme nettverk (Systempreferanser> Nettverk, på Mac og Innstillinger> Generelt> Nettverk, på Apple TV). Start Apple TV på nytt (Innstillinger> Generelt> Restart). Start Apple TV på nytt ved å fjerne alle kablene i 30 sekunder. Start datamaskinen på nytt.

Hvorfor viser ikke Apple TV -en min video?

Prøv disse trinnene Koble fra begge ender av HDMI -kabelen, og kobler dem deretter inn igjen. Eller prøv å bruke en annen HDMI -kabel for å se om kabelen forårsaker problemet. Så i TV -menyen, må du sørge for at du velger HDMI -inngangen som samsvarer med HDMI -porten koblet til Apple TV.

Hvorfor fungerer ikke skjermspeilet mitt?

Det kan også hende du trenger det Tilbakestill nettverket ved å slå TV, ruter og smarttelefon av og på. Ettersom skjermspeiling er avhengig av Wi-Fi, kan noen ganger omstart det løse tilkoblingsproblemer.

Hvordan airplay fra iPhone til TV?

Sveip ned på iPhone -skjermen for å få tilgang til kontrollsenteret og trykk på skjermens speiling.

 1. Sveip ned fra høyre øverste halvdel av skjermen for å få tilgang til kontrollsenteret.
 2. Velg enheten du vil bruke til AirPlay.
 3. iPhone -skjermen skal speiles på TV -en du valgte.
 4. Media vil bare spille på fjernsynet.

16. mai 2022

Hvordan kan jeg speile iPhone til TV -en min?

Sveip ned fra øverste høyre hjørne for å åpne kontrollsenteret på din iPhone. Trykk på SPEIL -speiling. Velg TV -en fra listen som vises. Hvis en passord vises på TV-en din (kan skje for førstegangsbrukere), skriv inn koden på iPhone for å fullføre tilkoblingen.

Hvordan kaster jeg video til TV -en min?

Cast Video til Android TV

 1. Koble enheten din til det samme Wi-Fi-nettverket som Android TV.
 2. Åpne appen som har innholdet du vil kaste.
 3. I appen, finn og velg Cast .
 4. Velg navnet på TV -en på enheten din.
 5. Når rollebesetning. Endrer farge, du er vellykket koblet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *