Hvorfor fungerer ikke vindufangst?

Hvordan aktiverer jeg vindufangst på OBS?

For å sette opp en skjermbilde, gå til «kilder» -widgeten, klikk på «+» -tegnet og velg «Display Capture.”Gi det et navn og klikk“ Ok.”For Windows Capture Gå til «kilder» -widgeten, klikk på «+» -tegnet og velg “Window Capture.” Nevn kilden og klikk “OK.”

Hvorfor fanger vinduet mitt svart på OBS?

I tilfelle OBS- eller Target Capture -innholdet ikke har det samme grafikkortet, er det stor sannsynlighet for at OBs ikke vil gjenkjenne bildet. Derfor vil du være vitne til at «OBS Windows Capture Black Screen» -problemet.

Hvordan fikser jeg skjermbilde i OBS?

0: 593: 221. La oss gå til toppen. Sjekk for oppdateringer versjon 27 Dato lansering OBS ok, så nå displaymore1. La oss gå til toppen. Sjekk for oppdateringer versjon 27 Dato lansering OBS ok, så nå fungerer ikke display capture.

Hvordan registrerer jeg skjermen på Windows 10 med OBS?

0: 021: 48 men du må gjøre er at du må åpne dette nedgangen og deretter velge skjermen du vil at TomorEbut du må gjøre er at du må åpne dette nedgangen og deretter velge skjermen du vil ha For å registrere klikk OK og denne skjermen. Kilden kommer nå til å vises under visningskilder.

Skal jeg bruke vindufangst eller spillfangst?

Spillfangst er den foretrukne fangstmetoden, Siden du bare spiller inn spillet, ingen rot fra skrivebordet ditt. Hvis spillet ikke nekter å bli fanget, bruk spillfangst. Noen spill nekter å bli fanget, i dette tilfellet må du tilbakeslag til vindusfangst eller vise fangst.

Hvorfor er strømmen min bare en svart skjerm?

Hva forårsaker en rykningssvart skjerm? En rykningssvart skjerm er vanligvis et tegn på det Forbindelsen mellom enheten og Twitch -serverne er ødelagt.

Hvordan fikser jeg spillfangst ikke fungerer på OBS?

Her er noen vanlige ting å prøve eller se etter hvis du får problemer med å få en spillfangstkilde for å dukke opp.

 1. Kjør som administrator. …
 2. Motstridende programvare. …
 3. Problemer med fullskjermspill. …
 4. DirectX 12 kamper. …
 5. Bærbare datamaskiner og alt-i-ett-datamaskiner med flere GPUer. …
 6. Spillet fanget i feil størrelse i OBS -studio.

12. jan 2022

Hvorfor fungerer ikke skjermbildet mitt?

Mange ganger, Mindre lagringsplass er ansvarlig for at skjermbilder ikke fungerer på Android. Noen brukere får også «kan ikke ta skjermbilde på grunn av begrenset lagringsplass» også. For å sjekke lagringen din, gå til Innstillinger> Lagring eller innstillinger> Generell styring> Lagring.

Fungerer obs på Windows 10?

Som en standard Windows -applikasjon, OBS bør kjøre fint på Windows 10 uten problemer i kjerneprogrammet. OB gjør imidlertid tung bruk av avanserte maskinvarefunksjoner, spesielt på GPU -en din som teksturdeling og maskinvarekoding. Windows 10 kommer med nye drivere for maskinvaren din, inkludert din GPU.

Hvordan registrerer jeg skjermen på Windows?

Treff Windows -tasten + alt + r For å starte skjermopptak. En liten innspillingswidget som viser hvor lenge du har innspilling vises et sted på skjermen, mest sannsynlig i et hjørne.

Hva er den beste fangstmetoden for OBS?

Spillfangst er den mest effektive metoden når du fanger spill. Det er også den eneste metoden som er i stand til å fange spill som kjører i fullskjermmodus.

Er obs eller streamlabs bedre for streaming?

Hvis du er en profesjonell som ikke trenger noen bjeller og fløyter og hovedsakelig fokuserer på forestillingen, er OBS den for deg. men, For de som er i spill og andre morsomme strømmer, er Streamlabs -versjonen den som skal gå for.

Hvordan fikser jeg svart strøm?

Hvordan fikse en rykningsstrøm med en svart skjerm

 1. Oppdater nettleseren eller start enheten på nytt. …
 2. Sjekk nettverket og internettforbindelsen din. …
 3. Bruk en alternativ DNS -leverandør. …
 4. Deaktiver ad-blokkering. …
 5. Fjern nettleserbufferen din.

20. juli 2021

Hvordan strømmer jeg på rykning med pc?

Last ned Twitch -appen for iOS eller Android og logg inn på kontoen din. Trykk på profilikonet ditt i øverste venstre hjørne, og trykk deretter på Go Live! knapp for å starte din første strøm. Et annet mobilt alternativ er Dolby på for iOS eller Android.

Hvorfor fanger ikke OBS spillet mitt 2021?

OBS kan blokkeres av visse programmer eller filer på grunn av mangel på tilgang til administrator, resulterende problemer med svart skjerm i spillfangst. Så å gi dine OBS med administrativt privilegium kan bidra til å løse problemet. Bare høyreklikk på den kjørbare av OBS og velg Kjør som administrator.

Kan ikke fange CS gå med OBS?

OBS Black Screen siden OBS teknisk sett er en tredjepartsprogramvare, den ble ikke unntatt fra Trusted Mode-oppdateringen. Dette betyr at OBS ikke lenger kan trekke spillfangst fra CSGO. Dette tvang streamere til å bruke et lanseringsalternativ (som vi skal lære i dag) til Deaktiver pålitelig modus og gjøre dem i stand til å bruke OBS nok en gang.

Hvorfor fungerer ikke skjermopptaket mitt Windows 10?

Raskt tips: Hvis du ikke kan spille inn lyd, er det fordi Personverninnstillingene dine blokkerer appen. Du kan løse dette problemet ved hjelp av innstillinger> Personvern> Mikrofon, og deretter sørge for å slå på vippebryteren for Xbox -spilllinjen for å gi tilgang til mikrofonen din.

Hvorfor kan jeg ikke ta et skjermbilde på Windows?

Svar: Noen ganger deaktiverer tilstedeværelsen av F -modus -tasten eller F -låsetasten på tastaturet PRTSCN -tasten, Og brukeren kan ikke ta skjermbilder ved hjelp av PRTSCN i Windows 10. Disse nøklene må trykkes igjen for å gjøre det mulig for PRTSCN å ta skjermbilder i Windows.

Er Windows 11 bra for OBS?

Windows 11 har begynt å rulle ut! Hvis du tar steget, må du sørge for å oppdatere OBS til versjon 27.1. 3 for den beste kompatibiliteten. Vær klar over at Det har vært begrenset testing av OBS på Windows 11.

Hvordan fikser jeg OBS på Windows 10?

0: 152: 45 Make App Velg en app for å angi preferanse som desktop -app og igjen søket etter OBS. Andmoremake velg en app for å sette preferanse som desktop -app og igjen søket etter OBS. Og høyreklikk Åpne filplassering. Og høyreklikk igjen på OBS Studio -snarveien.

Kan jeg spille inn PC -skjermen min?

Naviger til skjermen du ønsker å spille inn og trykke på WIN + G for å åpne spilllinjen. Flere spillbar -widgeter vises på skjermen med kontroller for å fange skjermbilder, spille inn video og lyd og kringkaste skjermaktivitet.

Kan jeg skjermopptak på Windows 10?

Heldigvis, Både Windows 10 og Windows 11 har skjermopptak bygget rett i som en del av Xbox Game Bar -verktøyet, Og å bruke det er ekstremt enkelt, selv om du vil fange aktiviteten din i en ikke-spillapp.

Er vindufangst bedre enn spillfangst OBS?

Generelt, Det er nesten like bra som spillfangst, og langt mer stabil. Du kan imidlertid ikke fange spill som kjører i fullskjermmodus med denne fangstmetoden. Å kjøre spill i grenseløs eller vindusmodus med vindufangst er en av de mest stabile og effektive metodene for fangst.

Stjal strømning?

Streamingtjenester OBS og Streamlabs har oppnådd en avtale etter kontrovers i november 2021. Streamlabs ble beskyldt for å ha stjålet Obs ‘navn, I tillegg til å plagiere fra andre streamer -verktøyutviklere og bruke bilder av Twitch -stjerner som imane ‘Pokimane’ Anys uten deres samtykke.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *