Hvorfor fungerer ikke WD -skyen min?

Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvorfor fungerer ikke sky -sikkerhetskopien min?

Under normale omstendigheter er de viktigste årsakene til at sky -auto -sikkerhetskopien min ikke fungerer Feil nettverkstilkobling, filfeil og utilstrekkelig reservert lagringsplass, etc.

Er min sky avviklet?

Etter januar. 15, 2022, ekstern tilgang, sikkerhetsoppdateringer og teknisk support vil ikke lenger være tilgjengelig for skyen min 3 3. For kunder med bare mine sky OS 3-kompatible enheter, planlegger Western Digital å avslutte all støtte for tidligere generasjoner 15. april 2022.

Hvordan får jeg skyen tilbake på nettet?

Gå til www.Mycloud.com. Logg inn med mycloud.com konto legitimasjon. Velg din skyenhet fra skyenheten. Naviger og klikk på filen og mappen for å få tilgang til innholdet ditt.

Hvordan tilbakestiller du med skyen min?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Fungerer skyen min med Windows 10?

Den enkleste og mest effektive løsningen for dette problemet er å ganske enkelt Legg til en Windows -legitimasjon for din WD min sky -konto i legitimasjonslisten på Windows 10 -datamaskinen. For å gjøre det, må du: høyreklikk på Start-menyen for å åpne Winx-menyen. Klikk på kontrollpanelet i Winx -menyen for å åpne det.

Hvorfor oppdaterer ikke skyen min?

Hvis du allerede har slått på skytjenesten, men tilkoblingsstatusen ikke viser tilkoblet, slå av og på skytjenesten for å løse problemet. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å starte min skyenhet på nytt og sørge for at status for skytilgang viser seg etter omstarten.

Kan jeg bruke WD min sky for sikkerhetskopiering av tidsmaskiner?

Wd mine sky nas funksjoner: Legg til 8TB USB 3.0 Skylagring til Windows-, Mac-, iOS- eller Android -enheten Med My Cloud Home 8TB 1-Bay Personal Cloud Nas Server fra WD.

Hva erstatter WD -synkronisering?

Goodsync er alt du trenger for å enkelt sikkerhetskopiere, synkronisere eller få tilgang til dataene som er lagret på WD NAS -enheten. Last ned gratis prøveperiode. Kjøp nå.

Hvordan oppdaterer jeg med skyen min?

Åpne My Cloud Mirror Gen2 Dashboard UI. Gå til Innstillinger >> Firmwareoppdatering. I henhold til seksjons manuell oppdatering, klikker du på oppdateringen fra filknappen, og et vindu åpnes.

Hvordan tilbakestiller jeg med skyen min?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Hvorfor fortsetter skyen min?

Koble fra en gang om dagen kan være standard DHCP -timeout på 24 timer; Ruteren din kan fordele en ny IP -adresse hver gang. I stedet for å sette en statisk IP på dashbordet, bruker jeg ruteren min kontrollgrensesnitt for å angi en uendelig timeout for adressen som er tildelt MyCloud .

Hvordan tilbakestiller jeg min sky uten å miste data?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Hva betyr rødt lys på min sky?

Med min sky rødt lys dette er generelt en indikator som NAS har ikke klart å initialisere den interne programvaren. I noen tilfeller kan det skyldes mislykket elektronikk, men oftest skyldes det dårlige harddisker.

Hvordan kobler jeg min sky til datamaskinen min?

Først opp, vil du koble til din skylinstasjon til en stikkontakt, og deretter koble til den ene enden av den medfølgende Ethernet -kabelen inn i ruteren din og den andre enden til den dedikerte Ethernet -porten på baksiden av NAS -stasjonen. Vent til LED -lyset blir blått før du skyter opp programmer på Windows -enheten din.

Hvordan tilbakestiller jeg min sky?

0: 001: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Hvordan kobler jeg min sky til nettverket mitt?

Koble min sky hjem

  1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
  2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
  3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
  4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvorfor oppdaterer ikke skyen min?

Hvis du allerede har slått på skytjenesten, men tilkoblingsstatusen ikke viser tilkoblet, slå av og på skytjenesten for å løse problemet. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å starte min skyenhet på nytt og sørge for at status for skytilgang viser seg etter omstarten.

Hva erstattet WD -synkronisering for Windows?

Apropos WD Sync -alternativ for Windows, kan du tenke på Sync Center. Det er et fritt synkroniseringsverktøy innebygd Windows 11/10/8.1/8/7 og kan synkronisere offline filer mellom lokal datamaskin og nettverksserver. Dessuten gjør det at filer eller mapper på nettverksservere alltid er tilgjengelige offline.

Hvordan sjekker jeg min sky firmware?

Firmwareversjonen finner du på åpningsdashbordets brukergrensesnitt til min skyenhet.

Hvordan får jeg tilgang til min sky -dashbord?

Å åpne min sky -dashbord:

  1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
  2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Hvordan tilbakestiller jeg min sky uten å miste data?

0: 081: 42Hvise til myk tilbakestilling med skyen min – YouTubeyOutube

Hvordan gjenoppretter jeg data fra wd min sky harddisk?

Hvordan du kan gjenopprette data fra wd mitt sky hjem

  1. Fjern stasjonene fra din sky hjem. …
  2. Koble den fjerne stasjonen (e) til datamaskinen. …
  3. Installer UFS Explorer profesjonell gjenoppretting på datamaskinen og start programmet. …
  4. Finn WD min skypartisjon som holder dataene dine.

Må min sky være koblet til ruteren?

Koble min sky hjem fordi mitt skyhjem fungerer over nettverket, du kobler ikke stasjonen til datamaskinen din med en USB -kabel, men med en nettverkskabel til ruteren eller modemet. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *