Hvorfor går ikke betalingen min på PlayStation?

Hvorfor går ikke kortet mitt gjennom PS4?

Faktureringsadressen du oppgir må samsvare med adressen som kredittkortselskapet ditt har på fil tilknyttet kortet ditt. Kort som ikke støtter AV -er, kan ikke aksepteres i PlayStation Store, så du må ringe kortutstederen din for å sjekke om din gjør det.

Hvorfor sier PlayStation at debetkortet mitt er ugyldig?

Informasjon om kredittkort er ugyldig. Forsikre deg om at kortholdernavn, kortnummer, CVV -kode (de siste tre sifrene på signaturstripen), utløpsdato og adresse er riktig og samsvarer med detaljene som er knyttet til kreditt-/debetkortkontoen din.

Hvorfor fortsetter det å si feil når jeg prøver å kjøpe PS Plus?

PlayStation Feilkode E-8210604A oppstår når det er problemer med en betalingsmetode. Dette problemet oppstår oftest når brukere nettopp har oppdatert et utgått debetkort og kan forhindre dem i å fullføre abonnementet på PS Plus eller PS nå.

Hvordan fikser jeg kredittkortfeilen min på PS4?

Gå innstillinger> PlayStation Network/Account Management> Kontoinformasjon> Wallet> Betalingsmetoder. Velg kortet du prøver å bruke, og velg Rediger kortinformasjon for å sikre at detaljene er lagt inn riktig.

Hvilke debetkort aksepteres av PS4?

 • ICICI (Visa, Visa Infinite)
 • Union Bank (Visa)
 • State Bank of India/SBI (Maestro, Visa)
 • Utviklingskredittbank (Visa)
 • Axis Bank (Visa)
 • HDFC (Visa)
 • South Indian Bank (Visa)
 • Axis Bank (Visa)

Hvorfor sier det at kortnummeret mitt er ugyldig?

Noen av grunnene til at du kan se en «ugyldig kort» -feil: Kredittkortet er utløpt, nådd grensen, eller er ikke autorisert som et gyldig kredittkort. Kredittkortet er ikke autorisert for internetttransaksjoner eller har en annen blokk på plass. Kredittkortet er ikke aktivert ennå.

Hvorfor kan jeg ikke legge til midler til PS4 -lommeboken min 2020?

Fra 27. oktober vil brukere ikke lenger kunne bruke kreditt-/debetkort eller PayPal for å kjøpe digitalt innhold eller legge til midler til lommebøkene sine direkte fra PlayStation Store på en plattform.

Hvordan legger jeg penger til lommeboken min på PS4?

Velg kontoen din, beløpet som skal legges til og betalingsmetoden din.

 1. Gå til Innstillinger> Kontostyring> Kontoinformasjon> Wallet> Legg til midler.
 2. Velg en betalingsmetode og beløp for å fylle lommeboken.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe PlayStation Plus på PS5?

I de fleste tilfeller oppstår dette problemet når PSNs servere er nede, eller det er et problem med betalingsmetoden din. Imidlertid er det også mulig at konsollen din har et programvare-relatert problem, eller at brukerkontoen din trenger spesiell oppmerksomhet fra PlayStations støtte.

Hvorfor sier min PS4 at debetkortet mitt er utløpt?

WS-43709-3 feilkoden kan ha oppstått da konsollen din prøvde å fornye abonnementet ditt med PS Plus, eller du prøver å kjøpe et nytt spill. Hvis kortet ditt er utløpt, Ta kontakt med banken din og be om en ny. Registrer det nye kortet ditt etterpå og sjekk om WS-43709-3 feilkoden fortsatt vil oppstå.

Hvordan fikser du et avvist debetkort?

Hvis du har spørsmål om hvorfor debetkortet ditt ble avvist, er det beste å gjøre Ring institusjonen din direkte. I de fleste situasjoner kan en kundeservicerepresentant hjelpe deg med å tilbakestille PIN -koden din, frigjør kontoen din, bekrefte et kjøp, øke tilbaketrekningsgrensene og mer.

Fungerer debetkort i PSN?

PSN (PlayStation Network) Store Ikke godta debetkort som en betalingsmetode. De godtar kredittkortnettverk co-branded debetkort som Visa Debet. Ellers må du enten kjøpe et forhåndsbetalt kredittkort eller få kredittkort.

Fungerer debetkort på PS5?

Du kan bruke følgende betalingsmetoder for å kjøpe PlayStation Store -kjøp og fylle opp lommeboken din: Visum. Mastercard. American Express.

Hvordan fikser jeg debetkortfeilen min på PS4?

0: 293: 09Hvise å fikse PS4 Feilkode WC-34737-4 (Fix Ugyldig kredittkort) YouTube

Hvorfor blir debetkortet mitt avvist når jeg har penger på kontoen min?

Utilstrekkelige midler er hovedårsaken til at debetkort blir avvist. Å ha utilstrekkelige midler betyr at det ikke er nok penger på kontoen din til å dekke kjøpet ditt. Selv om du kanskje har nok penger på sjekkekontoen din, er det forskjell mellom bankkontosaldoen og tilgjengelige midler.

Hvordan legger jeg penger til barna mine ps4 lommebok?

Trinn for å legge midler til en barnekonto på PlayStation

 1. Velg alternativikonet.
 2. Gå til Transaction Management.
 3. Velg Legg til midler.
 4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til midlene.
 5. Gå nå til foreldrekontroll og sett en grense for barnet ditt å bruke hver måned.

28. juni 2021

Hvordan fikser jeg feilkode E 82106o4a?

Du kan sjekke eller redigere kreditt-/debetkortinformasjonen din fra Innstillinger> Kontostyring> Kontoinformasjon> Wallet:

 1. Sjekk kreditt-/debetinformasjonen som er registrert på kontoen din.
 2. Registrer kreditt-/debetkortet ditt på nytt.
 3. Prøv med et annet kreditt-/debetkort.
 4. Dette kan være et midlertidig spørsmål.

Hvorfor kan jeg ikke legge til midler til PS4 -lommeboken min 2020?

Fra 27. oktober vil brukere ikke lenger kunne bruke kreditt-/debetkort eller PayPal for å kjøpe digitalt innhold eller legge til midler til lommebøkene sine direkte fra PlayStation Store på en plattform.

Hvordan får jeg gratis $ 10 fra PSN?

PlayStation Plus -abonnenter mottar gratis $ 10 studiepoeng fra Sony som en del av PlayStation Plus ’10 -årsjubileum. Sony tilbyr gratis PlayStation Store -studiepoeng til abonnentene til PlayStation Plus -tjenesten.

Hvordan betaler jeg for PlayStation Plus med lommebok?

Gå til Innstillinger> Brukere og kontoer. Velg konto> Betaling og abonnement> Legg til midler. Velg kontoen din, beløpet som skal legges til og betalingsmetoden din.

Hvordan legger jeg penger til PS5 -lommeboken min?

0: 342: 07Hvise å legge til midler til PS5 lommebok – YouTubeyOutube

Hvorfor er kortet mitt utløpt?

Kortet er utløpt. Det er en sjanse for at kreditt- eller debetkortet ditt er utløpt – utløpsdatoen er foran på de fleste kort. Hvis kortet er utløpt, Du må aktivere og bruke erstatningskortet din utsteder eller bank sender deg.

Hvorfor blir kortet mitt avvist hvis jeg har penger?

Utilstrekkelige midler er hovedårsaken til at debetkort blir avvist. Å ha utilstrekkelige midler betyr at det ikke er nok penger på kontoen din til å dekke kjøpet ditt. Selv om du kanskje har nok penger på sjekkekontoen din, er det forskjell mellom bankkontosaldoen og tilgjengelige midler.

Hvorfor blir debetkortet mitt avvist når jeg har penger på nettet?

Selv om du har penger på kontoen din, kan debetkortet ditt avvises av flere årsaker. Banken kunne ha blokkert kortet for forebygging.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *