Hvorfor har værappen min sluttet å fungere?

Hvordan tilbakestiller jeg værappen min?

På en Android 2. x Telefon, Naviger til Innstillinger> Applikasjoner> Administrer applikasjoner> Alle faner> Værleverandør> Fjern data. På en Android 4. x eller høyere telefon, naviger til innstillinger> apper> alle> vær> klare data.

Hvordan fikser jeg værappen på iPhone?

La oss fikse det.

 1. Sjekk plasseringstjenester. Med iOS 14 har Apple lagt til et alternativ for å la apper få tilgang til plassering når appen brukes. …
 2. Aktiver presis plassering. Vi anbefaler vanligvis ikke å bruke dette alternativet for en vær -app. …
 3. Deaktiver VPN. …
 4. Endre temperaturenhet. …
 5. Oppdater iOS. …
 6. Bruk tredjeparts værapper.

9. august 2021

Hvorfor er telefonen min som viser at været har stoppet?

Løsningen for å avslutte stoppingen var å gå Innstillinger> Applikasjoner> Vis systemapper> vær> Force stop> lagring> klare data og klar cache. Det er viktig at du rydder appen «vær» og ikke «værmelding».

Hva skjedde med Apples vær -app?

App-appen for aksjer får en ny design, værkart på full skjerm, neste time nedbørsvarsler og til og med ny animert bakgrunn. Dark Sky stengte Android og Wear OS -versjoner av appene sine 1. august 2020.

Hvorfor oppdaterer ikke værwidgeten min?

Start enheten på nytt Hvis Internett fungerer bra og du fremdeles står overfor problemer med widgetsene dine, kan du prøve å starte Android på nytt for å se om det hjelper. Ofte løses problemer som widgets som ikke oppdateres lett ved å bare starte Android -enheten på nytt.

Hvorfor oppdaterer jeg ikke iPhone -været?

Sjekk om mobildata er aktivert for værappen. Hvis det ikke er det, oppdaterer ikke appen når du er på farten. Åpne innstillingsappen på iPhone. Bla ned til værappen og velg den.

Hvordan fikser jeg en app har stoppet?

8 raske måter å fikse “Dessverre har appen stoppet” på Android

 1. Start telefonen på nytt.
 2. Sjekk for lav lagring og RAM.
 3. Oppdater Android System WebView -appen.
 4. Forsikre deg om at den berørte appen er oppdatert.
 5. Fjern appens cache og data.
 6. Rygg appens oppdatering.
 7. Oppdater telefonprogramvaren din.
 8. Ta telefonen til ekspertene.

23. september 2021

Hvorfor fungerer ikke appene mine på iPhone?

Se etter oppdateringer For å se om oppdateringer er tilgjengelige for appen, åpne App Store, trykk på profilikonet ditt, og bla ned for å se om oppdateringer er tilgjengelige. Hvis oppdateringer ikke er tilgjengelige for appen, kan du oppdatere programvaren på iPhone eller iPad.

Hvordan oppdaterer jeg værappen min?

Trykk på «Auto Refresh» for å oppdatere hvor ofte Android -enheten din oppdaterer prognosene. Du kan også tilpasse om widgeten automatisk oppdateres ved åpningen, om den i det hele tatt skal oppdatere hvis du streiferer, widget -gjennomsiktighet og om du vil motta varsler om kommende dårlig vær.

Hva er den beste værappen for iPhone?

Her er de beste værappene for iPhone og iPad.

 • Mørk himmel. Dark Sky er en av de mest populære værappene av en grunn. …
 • Eplevær. Appens værapp på iOS har lenge føltes som en ettertanke. …
 • Vær under jorden. …
 • Gulrotvær. …
 • Værkanalen. …
 • Radarscope.

20. desember 2021

Hvordan oppdaterer jeg værwidgeten min?

Android OS versjon 10.0 (q)

 1. 1 lang trykk vær widget og velg widgetinnstillinger.
 2. 2 Trykk på Endre og velg et nytt sted du skal vises.
 3. 3 Når du har brukt endringer, vil du kunne se det nye stedets vær.

23. nov 2021

Hvorfor oppdaterer ikke AccuWeather?

Det kan være mange grunner til at AccuWeather ikke oppdaterer. Kanskje Internett -tilkoblingen din er treg, eller ruteren din må tilbakestille. Kanskje du må oppdatere widgeten ved å komme inn på stedet ditt manuelt. Eller kanskje du trenger å tilbakestille enheten din eller tømme hurtigbufferen.

Hvordan får jeg værwidgeten min til å oppdatere automatisk?

Trykk på «Auto Refresh» for å oppdatere hvor ofte Android -enheten din oppdaterer prognosene. Du kan også tilpasse om widgeten automatisk oppdateres ved åpningen, om den i det hele tatt skal oppdatere hvis du streiferer, widget -gjennomsiktighet og om du vil motta varsler om kommende dårlig vær.

Hvordan fikser du en app som ikke åpnes?

Lær hvordan du kan sjekke Android -versjonen din.

 1. Trinn 1: Start og oppdatering på nytt. Start telefonen på nytt. Viktig: Innstillinger kan variere på telefon. For mer info, kontakt enheten din produsent. …
 2. Trinn 2: Sjekk for et større appproblem. Force stopp appen. Du kan vanligvis tvinge til å stoppe en app gjennom telefonens innstillingsapp.

Hva får App til å krasje?

En Android -app krasjer Hver gang det er en uventet avkjørsel forårsaket av et uhåndtert unntak eller signal. En app som er skrevet ved hjelp av Java eller Kotlin krasjer hvis den kaster et uhåndtert unntak, representert av den kastbare klassen.

Hvorfor krasjer appene mine på min iPhone?

Tilfeldige og hyppige app krasjer i mobile enheter betegner vanligvis et minneproblem som når enheten går lite på lagring. Andre ytelsesproblemer, inkludert symptomer på treghet, ikke -svar og tilfeldig omstart, vil også sannsynligvis skje i dette tilfellet.

TROPP RESTART Sletter alt iPhone?

Husk Dette er ikke den typen tilbakestilling som vil slette alt på smarttelefonen din. Det gir i utgangspunktet fullt ut av telefonen din og starter den på nytt, så alle appene, kontaktene og annen viktig informasjon forblir intakte. Her er trinnene du tar for å tvinge en omstart på enheten din.

Hvorfor oppdaterer ikke værwidgeten min?

Start enheten på nytt Hvis Internett fungerer bra og du fremdeles står overfor problemer med widgetsene dine, kan du prøve å starte Android på nytt for å se om det hjelper. Ofte løses problemer som widgets som ikke oppdateres lett ved å bare starte Android -enheten på nytt.

Hvordan slår jeg på været på Android?

For å gjøre dette, åpne Google-appen, trykk på værikonet på topp-venstre hjørne (eller søk etter “vær”). Bla til værwidgeten, og trykk på den trepunkt-meny-knappen. Velg Legg til i startskjermen, og bekreft ved å tappe på Legg til i startskjermen.

Hva er standard vær -appen for iPhone?

Apples standard vær -app kalles ganske enkelt vær. Blått ikon med en sky og en sol bak seg.

Hvilken værapp er gratis for iPhone?

Værkanalen Det er rikelig med konkurranse om tittelen Best Free Weather -appen for iPhone, men værkanalens vær gjør en sterk sak. Det tilbyr 15-dagers prognoser, levende Doppler-radarkart, værvarsler, stormsporere og mye mer, alt uten lading.

Hvorfor fungerer ikke værappen min Android?

Hvis Weather Channel -appen ikke fungerer, er her de sannsynlige årsakene: Appen er sannsynligvis ikke oppdatert. Gadgeten kan nekte tillatelser som appen etterspør. Normal app glitches.

Hva er den beste gratis vær -appen?

6 beste gratis værapper for Android

 • Accuweather. Last ned AccuWeather for Android her.
 • Weather Channel App. Last ned Weather Channel -appen for Android her.
 • Yahoo -vær. Last ned Yahoo Weather -appen for Android her.
 • Acrus -vær. Last ned Acrus Weather -appen her.
 • 1Weather. Last ned 1Weather -appen her.
 • Værfeil.

6. desember 2021

Hvordan oppdaterer jeg været?

På din Android -telefon eller nettbrett, berør og hold hjemmeknappen eller si «Hei Google.»» Si eller skriv opp oppdateringen du vil ha, For eksempel: Send meg vær hver dag. Send meg et dikt hver dag.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *