Hvorfor kan jeg bare høre uenighet?

Hvorfor kan jeg bare høre uenighet, men ikke spillet mitt?

Dette problemet skjer når stereomiks (i stedet for headset -mikrofonen) er satt til standardenheten. For å fikse det, bør du deaktivere stereomiks, og angi mikrofon som standardenhet: 1) Høyreklikk på volumikonet og velg Sounds. 2) Gå til innspillingsfanen.

Hvordan gjør jeg uenighet ikke dempe andre lyder?

Uenighet demper lyden min når jeg blir med på en kanal….Raske trinn for teknologien blant oss.

 1. Gå for å starte og søke etter kontrollpanel.
 2. I kontrollpanelsøk etter lyd.
 3. Gå til kategorien Kommunikasjon.
 4. I når Windows oppdager kommunikasjonsaktivitet velger du ingenting.

12. desember 2020

Hvordan fikser jeg uenighet eller ethvert anropssted som deaktiverer all datahyd, bortsett fra samtalen?

1: 042: 14Hvise å fikse uenighet (eller et hvilket
…YouTubestart av foreslått utklipp av foreslåtte klippekontrollpanel åpent som opp så avspillingsenheter du kan legge igjen håndfri lyd her.

Hvordan lytter jeg til spilllyd og uenighet?

I dette trinnet vil vi deaktivere alternativet i både Windows Sound -innstillinger og Discords innstillinger.

 1. Høyreklikk på «volum» -knappen nederst til høyre av oppgavelinjens volumknapp nederst til høyre på oppgavelinjen.
 2. Velg «Sounds» -knappen Velg lydknappen.

Kan du høre uenighetslyder, men ikke stemmer?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen. De fleste av disse grunnene kan elimineres i løpet av få minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Hvorfor kan jeg ikke høre noe på PCen min?

Sjekk at høyttalerne er slått på og koblet riktig Hvis datamaskinen din har eksterne høyttalere, må du sørge for at de er slått på og at volumet er dukket opp. Forsikre deg om at høyttalerkabelen er sikkert koblet til lydkontakten «Output» på datamaskinen. Denne kontakten er vanligvis lys grønn i fargen.

Hvorfor spiller spillelyden min gjennom uenighet?

Hvorfor henter Discord Game Sound? Hvis opptaksenheten eller avspillingsenheten er feil konfigurert, Uenighet kan hente spill lyd. Du kan løse problemet ved å deaktivere Stereo Mix -enheten fra lydkontrollpanelet.

Hvorfor kan jeg ikke høre noe på den bærbare datamaskinen min?

Start på nytt eller endre lydenheten Årsaken til at det ikke er noen lyd på datamaskinen din, kan være at den trenger en enkel omstart. Fortsett å prøve forskjellige lydenheter og se hvilken som gir datamaskinen din. Det kan være at Windows 10 leder lyd til feil utgangsenhet.

Hvorfor kommer ingen lyd ut av høyttalerne mine?

Sjekk høyttalerforbindelsene. Undersøk ledningene på baksiden av høyttaleren og sørg for at høyttalerne er koblet til riktig sted. Hvis noen av disse tilkoblingene er løse, kobler du dem inn igjen for å sikre tilkoblingen. En løs forbindelse kan være grunnen til at du har en høyttaler uten lyd.

Hvordan gjenoppretter jeg lyden på den bærbare datamaskinen min?

Fix lyd- eller lydproblemer i vinduer

 1. Sjekk høyttalerutgangen. …
 2. Kjør lydfeilsøkeren. …
 3. Kontroller at alle Windows -oppdateringer er installert. …
 4. Sjekk kablene, plugger, knekt, volum, høyttaler og hodetelefonforbindelser. …
 5. Kontroller lydinnstillinger. …
 6. Løs lyddriverne dine. …
 7. Angi lydenheten som standardenhet.

Hvordan bytter jeg fra uenighet til spillchat?

For å aktivere overlegget, åpent uenighet og klikk på girikonet i hjørnet nederste venstre (ved siden av brukernavnet ditt). I listen over innstillinger, bla ned og klikk på spilloverlegg. Veksler på alternativet Aktiver i spillet. Etter at du har gjort det, klikker du på aktivitetsstatus i venstre sidefelt.

Hvorfor kan jeg ikke høre spillelyden min gjennom headset Xbox One?

Kontroller lydinnstillingene på guiden for å forsikre deg om at de ikke er lave. Trykk på Xbox -knappen på kontrolleren, flytt helt til COG -ikonet og velg Audio -alternativet, derfra skal du kunne se volum- og mikseralternativene for headsettet. Hvis svaret mitt har hjulpet, så vennligst oppkjørt eller merke som svar.

Hvorfor fungerer ikke lyden min?

Du har kanskje lyden dempet eller slått ned lavt i appen. Sjekk medievolumet. Hvis du fremdeles ikke hører noe, må du bekrefte at medievolumet ikke er slått ned eller av: Naviger til innstillinger.

Hvorfor har PCen min ingen lyd?

2: 116: 18Hvise å fikse ingen lydlydproblemer i Windows 10 – YouTubeyOutube

Hvorfor kan jeg ikke få lyd fra datamaskinen min?

Start datamaskinen på nytt. Bekreft via høyttalerikonet i oppgavelinjen at lyden ikke er dempet og er dukket opp. Forsikre deg om at datamaskinen ikke er dempet via maskinvare, for eksempel en dedikert stumt -knapp på din bærbare datamaskin eller tastatur. Test ved å spille en sang.

Hvorfor har PCen min plutselig ingen lyd?

Årsaken til at det ikke er noen lyd på datamaskinen din, kan være det Den trenger en enkel omstart. Fortsett å prøve forskjellige lydenheter og se hvilken som gir datamaskinen din. Det kan være at Windows 10 leder lyd til feil utgangsenhet.

Hvordan deaktiverer jeg uenighetsoverlegg for spill?

1. Deaktiver for alle spillene

 1. Treff Windows -tasten, skriv inn uenighet, og klikk deretter på det første resultatet.
 2. Klikk på brukerinnstillingsikonet (girikonet som er satt i venstre bunn av vinduet).
 3. Velg spilloverlegg.
 4. Bytt over bryteren for å deaktivere alternativet Aktiver i spillet.

Hvordan fikser jeg uenighetsoverlegg?

Fix: Discordoverlegg fungerer ikke

 1. Fix 1: Forsikre deg om at uenighetsoverlegg er aktivert.
 2. Fix 2: Veksleoverleggslås.
 3. Fix 3: Legg til spillstøtte.
 4. Fix 4: Deaktiver motstridende appoverlegg.
 5. Fix 5: Deaktiver maskinvareakselerasjon.
 6. Fix 6: RINSTALL DISCORD.

4. januar 2022

Hvordan får jeg lyd gjennom Xbox -headsetet mitt?

Trykk på Xbox -knappen på kontrolleren, flytt helt til COG -ikonet og velg Audio -alternativet, Derfra skal du kunne se volum- og mikseralternativene for headsettet.

Hvordan får du Xbox -hodetelefoner til å fungere?

Følg disse trinnene for å klargjøre Xbox One Stereo Headset for bruk med konsollen: Oppdater Xbox Wireless Controller for å forsikre deg om at den er klar til å jobbe med headsetadapteren. Sett adapteren i bunnen av kontrolleren. Sett deretter headsetets lydplugg inn i bunnen av headsetadapteren.

Hvorfor kan jeg ikke høre når noen ringer meg?

Under en taleanrop, trykk på volumknappen som ligger på venstre side av enheten din, og trykk deretter på rullegardinmen for å åpne voluminnstillingene. Trykk og dra samtalevolumlinjen til slutten for å maksimere innstillingene for samtalevolum. Hvis du fremdeles ikke kan høre noe under taleanrop, kan du gå videre til neste trinn.

Hvorfor har jeg ikke lyd på datamaskinen min?

Start datamaskinen på nytt. Bekreft via høyttalerikonet i oppgavelinjen at lyden ikke er dempet og er dukket opp. Forsikre deg om at datamaskinen ikke er dempet via maskinvare, for eksempel en dedikert stumt -knapp på din bærbare datamaskin eller tastatur. Test ved å spille en sang.

Hvordan gjenoppretter jeg lyd på datamaskinen min?

Åpne skjermbildet «Lyd og lydenheter» fra kontrollpanelet. Klikk på fanen «Maskinvare» og velg lydkortet ditt. Klikk på «Feilsøking …» -knappen og følg instruksjonene på skjermen for å diagnostisere og reparere problemet ditt.

Hva er overlay Discord?

Discords spilloverlegg lar deg raskt få opp uenighet mens du spiller et spill, selv om du spiller i fullskjermmodus. Sammen med å vise deg nye meldinger eller samtaler du mottar, lar overlegget deg også «pin» en prat på skjermen, så det vil alltid være synlig mens du spiller.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *