Hvorfor kan jeg høre uenighet, men ingenting annet?

Hvorfor kan jeg høre uenighet, men ikke spillet mitt?

Dette problemet skjer når stereomiks (i stedet for headset -mikrofonen) er satt til standardenheten. For å fikse det, bør du deaktivere stereomiks, og angi mikrofon som standardenhet: 1) Høyreklikk på volumikonet og velg Sounds.

Kan høre datamaskinlyd, men ikke uenighet?

Hvis lyden spiller normalt utenom uenighet, kan du prøve Koble fra hodetelefonene og koble dem inn igjen. Start deretter både PCen din og uenigheten. Hvis dette ikke fungerer, må du installere og installere selve Discord -appen.

Hvorfor plukker uenigheten opp mikrofonen min, men ingen lyd?

Fix 2: Tilbakestill stemmeinnstillingene på uenighet 1) Klikk på Innstillinger -ikonet på hjemmesiden til Discord. 2) Klikk på Voice & Video, og tilbakestill deretter stemmeinnstillinger. 3) Klikk ok. 4) Koble til mikrofonen på nytt og prøv å sende en lydmelding på Discord for å se om mikrofonen din fungerer.

Hvordan fikser jeg lydfeilen på uenighet?

🔲 Sørg for å sjekke og bytte inngangs-/utgangsenhet i taleinnstillingsdelen til den spesifikke enheten du bruker! 🔲 Kontroller voluminnstillingene for inngangs- og utgangsmodus! 🔲 Prøv å tilbakestille stemmen og lydinnstillingene dine ved å trykke på «Tilbakestill stemmeinnstillinger» når du blar nedover.

Hvorfor kan jeg ikke høre noe på PCen min?

Sjekk at høyttalerne er slått på og koblet riktig Hvis datamaskinen din har eksterne høyttalere, må du sørge for at de er slått på og at volumet er dukket opp. Forsikre deg om at høyttalerkabelen er sikkert koblet til lydkontakten «Output» på datamaskinen. Denne kontakten er vanligvis lys grønn i fargen.

Hvordan fikser jeg spilllyd gjennom mikrofonen min?

Løsning 2: Plugging til en annen lydkontakt

 1. Koble fra både hodetelefonene og mikrofonen fra tastaturtastaturet.
 2. Plugin mikrofonen og hodetelefonene i lydkontaktene på hovedkortet.
 3. Sjekk for å se om løser problemet.

Hvorfor fungerer ikke lyden min?

Du har kanskje lyden dempet eller slått ned lavt i appen. Sjekk medievolumet. Hvis du fremdeles ikke hører noe, må du bekrefte at medievolumet ikke er slått ned eller av: Naviger til innstillinger.

Hvorfor kan Discord høre spillet mitt?

Hvorfor henter Discord Game Sound? Hvis opptaksenheten eller avspillingsenheten er feil konfigurert, Uenighet kan hente spill lyd. Du kan løse problemet ved å deaktivere Stereo Mix -enheten fra lydkontrollpanelet.

Hvorfor er ikke PC -en min plukker opp mikrofonen min?

Hvis mikrofonen din ikke blir oppdaget etter å ha oppdatert Windows 10, Det kan hende du må gi appene dine tillatelse til å bruke den. For å la apper få tilgang til mikrofonen, velg Start, og velg deretter Innstillinger> Personvern> Mikrofon . Velg Endre, slå på Apps for å få tilgang til mikrofonen din.

Hvordan fikser jeg uenighet som plukker opp spill lyd?

Hvordan stoppe uenighet fra å hente spilllyd

 1. Angi lydinngangs- og utgangsenhetene på Discord. …
 2. Sjekk lydkontakten din. …
 3. Deaktiver «stereo mix» i datamaskinens lydinnstillinger. …
 4. Endre mikrofoninnstillinger. …
 5. Oppdater lyddriverne dine. …
 6. Deaktiver lydutgangsdrivere. …
 7. Avinstaller og installer uenighet på nytt.

Hvorfor kommer ingen lyd ut av høyttalerne mine?

Sjekk høyttalerforbindelsene. Undersøk ledningene på baksiden av høyttaleren og sørg for at høyttalerne er koblet til riktig sted. Hvis noen av disse tilkoblingene er løse, kobler du dem inn igjen for å sikre tilkoblingen. En løs forbindelse kan være grunnen til at du har en høyttaler uten lyd.

Hvorfor spiller ikke den bærbare datamaskinen min lyd?

Det er flere grunner til at den bærbare datamaskinen din kanskje ikke fungerer: Volumet kan dempes. De interne foredragsholderne kan fungere. Windows kan sende lyd til feil lydenhet.

Hvorfor henter ikke mikrofonen min lyd?

Prøv følgende løsninger: Forsikre deg om at mikrofonen eller headsettet er riktig koblet til datamaskinen din. Forsikre deg om at mikrofonen er riktig plassert. Øk volumet på mikrofonen din.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min?

Gå til lydinnstillingene på enheten din og Sjekk om samtalevolumet eller medievolumet er veldig lavt eller stum. Hvis dette er tilfelle, kan du bare øke samtalevolumet og medievolumet på enheten din. Som nevnt tidligere, kan skittpartikler akkumulere og enkelt tette mikrofonen på enheten din.

Hvorfor kan jeg ikke høre når noen ringer meg?

Under en taleanrop, trykk på volumknappen som ligger på venstre side av enheten din, og trykk deretter på rullegardinmen for å åpne voluminnstillingene. Trykk og dra samtalevolumlinjen til slutten for å maksimere innstillingene for samtalevolum. Hvis du fremdeles ikke kan høre noe under taleanrop, kan du gå videre til neste trinn.

Hvordan fikser du en lydlekkasje?

6 tips for å forhindre at hodetelefoner lekker lyd

 1. Bruk skum øretips og øreputer. Tips om skum er bedre for å forhindre lydlekkasje enn silikonspisser. …
 2. Dekk øreproppene dine med hendene. …
 3. Bruk hodetelefoner. …
 4. Bruk støyisolasjonshodetelefoner. …
 5. Bruk et par ørebeskyttelse øremuffs. …
 6. Slå ned volumet.

15. oktober 2020

Hvorfor er mikrofonen min koblet sammen, men ikke fungerer?

Prøv følgende løsninger: Forsikre deg om at mikrofonen eller headsettet er riktig koblet til datamaskinen din. Forsikre deg om at mikrofonen er riktig plassert. Øk volumet på mikrofonen din.

Hvorfor fungerer mikrofonen min, men ingen lyd?

Det er en mulighet for at mikrofonen din fungerer helt fint, men Volumet på mikrofonen din kan settes for lavt, Og andre klarer ikke å høre deg. Kontroller volumet på mikrofonen din (noen ganger referert til på datamaskinen din som opptak eller inngangsenhet) for å være sikker på at den er på et tilstrekkelig nivå.

Hvorfor kommer spilllyden min gjennom mikrofonen min?

Lydinnstillinger: Hvis i lydinnstillingene er inngangsenheten eller utgangsenheten valgt som «stereomiks», den ber om utdataene (høyttalerne) og inngangen (mikrofonen) lyder til å blande. Dette kan forårsake et problem der lyden i spillet blir hørt fra mikrofonen.

Hvorfor henter Discord opp PC -lyden min?

Hvis opptaksenheten eller avspillingsenheten er feil konfigurert, Uenighet kan hente spill lyd. Du kan løse problemet ved å deaktivere Stereo Mix -enheten fra lydkontrollpanelet.

Hvorfor kan jeg ikke høre høyttalerne mine på datamaskinen min?

Hvis du bruker eksterne høyttalere, Forsikre deg om at de er drevet på. Start datamaskinen på nytt. Bekreft via høyttalerikonet i oppgavelinjen at lyden ikke er dempet og er dukket opp. Forsikre deg om at datamaskinen ikke er dempet via maskinvare, for eksempel en dedikert stumt -knapp på din bærbare datamaskin eller tastatur.

Hvorfor slutter høyttalere å jobbe?

I følge Techwalla, ledninger er ofte den eneste årsaken til ingen lyd. Foredragsholderne dine kan slippe eller bli sprø hvis det er løse tilkoblinger, men frakoblede ledninger vil ikke kunne produsere noe støy. Sjekk dem alle for å sikre at de er koblet inn tett.

Hvordan kan jeg fikse mikrofonen min?

Måter å fikse dine Android -mikrofonproblemer på

 1. Start på nytt og sjekk for oppdateringer. Noen ganger er den enkleste løsningen den beste løsningen. …
 2. Rengjør telefonens mikrofon. …
 3. Konfigurer lydinnstillinger. …
 4. Sjekk for interferens til tredjeparts app. …
 5. Ta det med til en tekniker.

7. mai 2021

Hvordan fikser jeg realtek -mikrofonen min?

Vennligst prøv følgende trinn og sjekk om det hjelper.

 1. Angi mikrofon som standardenhet. Høyreklikk på høyttalerikonet nederst til høyre hjørne. En hurtigmeny dukker opp. Klikk på Innspillingsenheter på popup-menyen. …
 2. Kjør en feilsøking. Søk etter og åpent kontrollpanel. Klikk på feilsøking. …
 3. Oppdater alle drivere.

11. april 2020

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *