Hvorfor kan jeg ikke aktivere stasjonær lyd i OBS?

Hvorfor fungerer ikke skrivebordslyden min på OBS?

Noen ganger, når du åpner OBS, Desktop -lyddelen blir dempet som standard. Hvis denne delen er dempet, vil OBS ikke registrere noe lyd fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å sjekke om stasjonære lydinnstillinger. Åpne OBS og sjekk for lydmikserdelen på den nederste delen av OBS -dialogboksen.

Hvordan får jeg stasjonær lyd til å spille på OBS?

Bruk skrivebordet lydinnstilling i OBS. I likhet med ovennevnte, Naviger til Audio Mixer> Desktop Audio> Klikk på Innstillinger -knappen (Small Gear COG -symbol)> Egenskaper. Velg lydgrensesnittet ditt som enheten. Enhver lyd du spiller på datamaskinen, bør da bli hørt på strømmen.

Hvorfor fungerer ikke stasjonær lyd på OBS Mac?

Avhengig av hvilken versjon av macOS du kjører, kan det hende du trenger Gå inn i systeminnstillinger> Sikkerhet og personvern> Personvern og sørg for at OBS er valgt for tilgang til mikrofon (samt kamera- og skjermopptak).

Hvorfor PC -lyden min ikke fungerer?

Start datamaskinen på nytt og kjør BIOS/UEFI Setup -menyen. Når du gjør det, kan du se på lydinnstillingene spesielt. I BIOS, TAB over til den avanserte menyen og sørg for at lydkortet er aktivert. Hvis det tidligere trinnet ikke fungerer, oppdater BIOS og se om dette løser lydproblemene dine.

Hvordan spiller jeg inn stasjonær lyd?

Slik spiller du opp lyd på en datamaskin med den innebygde Windows-appen.

 1. Sjekk mikrofonen din. Først av alt, sjekk at mikrofonen din er slått på. …
 2. Åpne Windows stemmeopptaker. Start Start -menyen og søk etter Windows Voice Recorder ved hjelp av søkefeltet. …
 3. Gjør lydopptaket ditt.

11. april 2022

Hvordan bruker jeg stasjonær lyd med OBS på Mac?

2: 395: 45, eller du trenger for å justere lydvolumet i applikasjonene du bruker med det alt du trenger for å justere lydvolumet i applikasjonene du bruker med det hele veien nå som vi har OBS Åpne alt vi trenger å gjøre er å gå til innstillingene våre, gå til lydfanen.

Hvordan fikser jeg Realtek Audio?

Hvordan fikse Realtek -lydproblemer i Windows 11, 10

 1. Oppdater Realtek HD-lyd. …
 2. Deaktiver lydforbedring. …
 3. Aktiver/ Start Windows Audio Service på nytt. …
 4. Deaktiver Microsoft UAA Bus Driver. …
 5. Bruk en generisk HD-driver for HD-enhet. …
 6. Endre standard lydformat. …
 7. Installer lyddriveren på nytt. …
 8. Velg riktig utgangsenhet.

29. april 2021

Hvordan aktiverer jeg Windows Audio Service?

Hvordan aktivere Windows -lyd

 1. Åpne «Start» -menyen fra skrivebordet ditt og klikk «Kontrollpanel.»Velg» Administrative verktøy «og velg» Tjenester «fra menyen.
 2. Bla gjennom listen og dobbeltklikk på «Windows Audio.»»
 3. Klikk på «Start» -knappen for å aktivere Windows -lyd.

Obs Record Computer Audio?

Åpen kringkastingsprogramvare (OBS) brukes ofte til å spille inn streamingvideoer og brukere som den lette, men kraftige ytelsen. Den bruker ikke mye prosesseringskraft for å registrere og streame samtidig, spesielt med en spill -PC. Men OBS kan også registrere stasjonær lyd direkte, som er nyttig for andre formål.

Hvordan får jeg stasjonær lyd på OBS Mac?

2: 395: 45, eller du trenger for å justere lydvolumet i applikasjonene du bruker med det alt du trenger for å justere lydvolumet i applikasjonene du bruker med det hele veien nå som vi har OBS Åpne alt vi trenger å gjøre er å gå til innstillingene våre, gå til lydfanen.

Hva er Desktop Audio OBS?

Åpne kringkastingsprogramvare (OBS) brukes ofte til å spille inn streaming av videoer og brukere som den lette, men kraftige ytelsen. Den bruker ikke mye prosesseringskraft for å registrere og streame samtidig, spesielt med en spill -PC. Men OBS kan også direkte registrere stasjonær lyd, som er nyttig for andre formål.

Hvordan aktiverer jeg Realtek HD Audio Driver?

1. Aktiver Realtek HD Audio Manager på Startup -fanen

 1. Høyreklikk på oppgavelinjen og velg Task Manager.
 2. Deretter velger du kategorien Startup.
 3. Høyreklikk deretter Realtek HD Audio Manager og velg Aktiver hvis den er deaktivert.
 4. Lukk oppgavelederen, og start Windows på nytt.

3. mars 2022

Er realtek high definition lyddriver nødvendig?

Må jeg installere Realtek High Definition Audio Manager? Mange brukere spurte seg selv om installasjon av Realtek HD Audio Manager er påkrevd når du ikke har noen lydproblemer. Svaret er Nei, sjåføren er ikke avgjørende for å kjøre PC -lyden riktig.

Hvorfor fungerer ikke Windows Audio?

Maskinvareproblemer kan være forårsaket av utdaterte eller funksjonsførende sjåfører. Forsikre deg om at lyddriveren din er oppdatert og oppdater den om nødvendig. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å avinstallere lyddriveren (den installeres automatisk på nytt). Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å bruke den generiske lyddriveren som følger med Windows.

Hvordan får jeg lyd på skrivebordet mitt?

Hvordan fikser jeg «ingen lyd» på datamaskinen min?

 1. Sjekk voluminnstillingene dine. …
 2. Start på nytt eller endre lydenheten. …
 3. Installer eller oppdater lyd- eller høyttalerdrivere. …
 4. Deaktiver lydforbedringer. …
 5. Oppdater BIOS.

23. april 2020

Hva er stasjonær lyd i OBS?

Desktop -lyd må være aktivert for at lyden blir tatt til fange. Overvåke og utgang – Denne modusen vil sende lyden fra kilden til strømmen og stasjonær lyd separat. Dette gir mulighet for individuell lydkontroll, for eksempel å lytte til spilllyd mens lyden er dempet for strømmen.

Hvordan fikser jeg lyd på OBS?

0: 435: 57Source Legg til en synkroniseringsforskyvning. Og viktigst av alt å endre lydovervåking. Alternativ for å tillate å tillate å legge til en synkroniseringsforskyvning. Og viktigst av alt å endre lydovervåking. Alternativ for å tillate OBS å hente lyden i tillegg til å høre den mens du spiller inn eller streaming.

Hvorfor fungerer ikke Realtek Audio?

Oppdater eller installere realtek -lyddriveren din på nytt Du bruker kanskje en feil eller utdatert lyddriver Hvis det ikke er noen lyd fra Realtek Digital Output. Du bør oppdatere eller installere realtek -lyddriveren for å se om dette løser problemet. En enkel og troverdig måte å gjøre det på er å bruke sjåføren enkelt.

Er Realtek lyddriver nødvendig?

Du trenger denne driveren for at lydenheten din til og med fungerer på PC -en – så avinstallering at det ville skape alvorlige lydfeil. For ytterligere å tilpasse lydopplevelsen din, kan du laste ned Realtek HD.

Hvorfor fungerer ikke medievolumet mitt?

Du har kanskje lyden dempet eller slått ned lavt i appen. Sjekk medievolumet. Hvis du fremdeles ikke hører noe, må du bekrefte at medievolumet ikke er slått ned eller av: Naviger til innstillinger.

Er det ok å deaktivere Realtek HD Audio Manager?

HD -lydansvarlig er ikke nødvendig og er en ekstra lydansvarlig. Du kan slå den av og fremdeles ha Realtek -arbeid helt fint.

Hvordan slår jeg med medielyd?

0: 321: 41let gjør det. Og nå skal vi trykke. På lyd og visning. Og nå ser du her om Motorelets gjør det. Og nå skal vi trykke. På lyd og visning. Og nå ser du her om mot sentrum er medievolum. Så vi skal trykke på det.

Hvorfor er det ingen lyd når jeg spiller videoer?

Du har kanskje avvist lyden og satt enheten til stille modus av en eller annen grunn. Telefonen har derfor ingen lyd når du spiller videoen. Dette kan føre til et problem, og du kan tro at enheten er i orden når den ikke er det. Slå på lyden fra sideknappen, og du er ferdig.

Trenger jeg Realtek High Definition Audio?

Realtek High Definition Audio Driver er den mest populære lyddriveren for Windows -systemer, og den hjelper til. Du trenger denne driveren for at lydenheten din til og med fungerer på PC -en – så avinstallering at det ville skape alvorlige lydfeil.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *