Hvorfor kan jeg ikke høre spillelyden min mens jeg er i en uenig samtale?

Hvorfor kan jeg ikke høre spillelyden min mens jeg er på Discord?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen.

Hvordan får jeg spill lyd mens jeg er i uenighetsanrop?

0: 593: 25Top 5 måter å fikse uenighet som henter lyd i spillet | 2021 Siste trickSyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått Clipopen Discord og klikk på brukerinnstillingikonet Velg Voice and Video Settings. Alternativ. Nå meropen uenighet og klikk på brukerinnstillingsikonet Velg stemme- og videoinnstillingene. Alternativ. Forsikre deg nå om at du velger hodetelefoner som utgangsenhet og mikrofon.

Hvorfor kan jeg ikke høre spillet mitt mens jeg er på Discord Mobile?

🔲 Sørg for å sjekke og bytte inngangs-/utgangsenhet i taleinnstillingsdelen til den spesifikke enheten du bruker! 🔲 Kontroller voluminnstillingene for inngangs- og utgangsmodus! 🔲 Prøv å tilbakestille stemmen og lydinnstillingene dine ved å trykke på «Tilbakestill stemmeinnstillinger» når du blar nedover.

Hvordan gjør jeg uenighet ikke dempe andre lyder?

Uenighet demper lyden min når jeg blir med på en kanal….Raske trinn for teknologien blant oss.

 1. Gå for å starte og søke etter kontrollpanel.
 2. I kontrollpanelsøk etter lyd.
 3. Gå til kategorien Kommunikasjon.
 4. I når Windows oppdager kommunikasjonsaktivitet velger du ingenting.

12. desember 2020

Gjør uenighet lavere spillvolum?

For å åpne Discords brukerinnstillinger, klikker du på Cogwheel-ikonet i hjørnet nederst til venstre. Når du er i brukerinnstillingene, bytter du til «Voice & Video» -fanen, blar deretter til den fjerde delen fra bunnen, merket «Demping». «Når jeg snakker» vil redusere volumet av spill og andre applikasjoner når du snakker.

Hvordan lytter du til Discord og Xbox -spill?

Velg Innstillinger, fra under hjemme- og systemmenyene, og deretter konto. Derfra vil du velge koblede sosiale kontoer, som vil be deg om å oppgi Xbox -kontens passkey. Derfra velger du Discord -flisen og koblingsprosessen kommer i gang.

Hvorfor kan jeg ikke høre Spotify på uenighet?

Hvis du spiller et spill som Discord oppdager, vil spillet ha forrang og Spotify vil ikke vises som statusen din! Hvis du har rare forsinkelsesproblemer, skyldes det sannsynligvis Systemtid er ikke synkronisert med sanntid! Dette kan enten være på lytterens slutt eller brukeren som blir lyttet til!

Hvorfor kan jeg ikke høre strøm av uenighet?

Det er fordi uenighet bare registrerer og strømmer lyden din når den oppdager stemmeaktivitet for å unngå unødvendig støy i stemmekanaler. men, Dette deteksjonssystemet kommer noen ganger i konflikt med streaming av lyd. Hvis det er tilfelle, bør du bytte til push-to-talk-modus i stedet.

Hvorfor kan jeg ikke høre på Spotify mens jeg er på uenighet?

Hvis du klikker på å spille/lytte sammen, fungerer ikke, Prøv å velge en enhet i din Spotify -klient eller spille en sang på din Spotify -klient, så uenighet vet hvilken Spotify -enhet du lytter til! Hvis du spiller et spill som Discord oppdager, vil spillet ha forrang og Spotify vil ikke vises som statusen din!

Hvordan hindrer jeg uenighet fra å redusere spillvolumet?

Dette er hvordan:

 1. Klikk på Innstillinger COG.
 2. Velg kategorien Voice & Video.
 3. Bla ned til «Demping».
 4. Senk demping glidebryteren til 0%.

31. mai 2022

Hvordan slår jeg av dempningen?

I innstillinger, klikk på alternativet «Voice and Video» og bla nedover. Under dempningsoverskriften skal det være en glidebryter for dempningsalternativet. Slå ned denne glidebryteren og lagre innstillingene dine. Slår glidebryteren av.

Kan du bruke Discord på Xbox mens du spiller spill?

Du kan legge til Xbox Live -kontoen din til Discord’s Connection List. Når du er koblet, vil Discord vise vennene dine hvilket spill du spiller for øyeblikket på Xboxen din. Å koble kontoene dine gjør det enkelt for dine uenige venner å bli med i Xbox -spillet ditt.

Vil Xbox noen gang få uenighet?

Gå til Xbox / Microsoft Store og søk etter krangel. Last ned og installer applikasjonen på Xbox. Når du har det i gang, logg deg på din eksisterende Discord-konto eller opprette en ny ved å bruke metoden som er nevnt ovenfor. Du vil nå kunne bruke klienten på xboxen din.

Kan jeg spille Spotify og Discord samtidig?

Partnerskapet mellom Discord og Spotify lar spillvennene dine på Discord se hva du lytter til og avspilling Spotify Tracks. Så du kan invitere vennene dine på serveren til å glede deg over musikken i tillegg til en «Listen Along» -funksjon, mens du lytter til musikken på Spotify.

Hvordan får du Spotify til å spille under en samtale?

Men det du bør prøve er mens du er på samtale, hvis du Gå til Spotify -appen og trykk på Play, Du kan høre både fantastisk musikk og personen i den andre enden. Håper dette hjelper!

Hvorfor kan ikke strømmen min høre spillprat -pc -en min?

Hvorfor når de spiller et spill, sier seerne at de ikke kan høre spillelyden? Forsikre deg om at lydkilden ikke er dempet eller for lav der den ikke kan høres. Hvis det fremdeles er et problem, må du sørge for at du har lagt til kilden som spillet spiller gjennom.

Bryter Discord RN?

Ingen hendelser rapportert i dag.

Hvordan spiller jeg Spotify og Discord samtidig?

Hvordan streame Spotify mens du bruker uenighet

 1. På skrivebordet, last ned Discord -appen og åpne den.
 2. Klikk «Tilkoblinger» i menyen til venstre.
 3. Klikk på Spotify.
 4. En webside åpnes for å koble til. …
 5. Når du har koblet Spotify til Discord -kontoen din, kan du velge å vise det du lytter til i sanntid på profilen din.

18. april 2020

Hvordan spiller jeg spotify over uenighetssamtaler?

Lytt, spill, chat og fest på en gang med uenighet. Du kan også se og spille det vennene dine lytter til, og til og med lytte sammen….Koble Spotify til uenighet

 1. Last ned og åpne Discord -appen.
 2. Klikk på tilkoblinger i menyen til venstre.
 3. Klikk på Spotify.
 4. En webside åpnes for å logge inn eller registrere deg for Spotify.

8. april 2022

Hvordan gjør jeg Discord Mobile ikke stille andre apper?

Prøv dette:

 1. Gå til avspillingsenheter.
 2. Høyreklikk på avspillingsenheten du bruker.
 3. Klikk på egenskaper.
 4. Gå til fanen Advanced.
 5. Fjern merket for at applikasjoner kan ta eksklusiv kontroll over denne enheten ‘

12. september 2020

Hvorfor senker Discord Lower Game Volum?

Stemmedemping er en funksjon som automatisk og midlertidig reduserer volumet av andre applikasjoner, slik at du tydeligere kan høre hva som blir sagt. Stemmedemping kan aktiveres i Discords brukerinnstillinger.

Hvordan slår du på demping på uenighet?

0: 141: 50Hvise for å aktivere funksjonsdempingsfunksjon – YouTubeyOutube

Hvordan streamer jeg konsollspill på uenighet?

Når du er i spillet, vil Discord vise spilltittelen i Go Live-panelet. Derfra, bare Klikk på strømikonet for å starte strømmen og velge Voice Channel du vil koble til. Noen ganger vil ikke uenighet kunne oppdage spillet du spiller, og knappen vil ikke være til stede.

Kommer uenighet til PS5?

I skrivende stund, Det er ikke mulig å bruke uenighet på PS4 og PS5 siden det ikke er en innfødt app. Inntil en innfødt app blir utgitt, kan spillere imidlertid lese uenighetsmeldinger på PS4 -ene og PS5 -ene.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *