Hvorfor kan jeg ikke kjøpe på Google Play?

Hvorfor lar Google ikke meg kjøpe noe?

Sjekk at kortadressen din samsvarer med adressen i Google -betalinger. Hvis kredittkortet ditt er registrert til en annen adresse som kan føre til at betalingen blir avvist. Sjekk postnummeret samsvarer med din nåværende adresse. Logg på https: // betale.Google.com med Google -kontoen din.

Hvordan aktiverer jeg kjøp på Google Play?

Hvordan du aktiverer eller deaktiverer kjøp i appen på Android

 1. Åpne Google Play Store -appen.
 2. Trykk på profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger i popup-menyen. …
 3. På innstillingssiden, trykk på autentisering, og trykk deretter på autentisering for kjøp.

Hvorfor synker Google Play på kortet mitt?

Kortet ditt kan bli avvist av mange grunner: Feil med kortnummeret: Skriv inn kortnummeret ditt igjen. Utløpt kredittkort: Hvis kortet ditt ikke er utløpt, må du huske å oppgi riktig dato. Feil med sikkerhetskoden: dobbeltsjekk koden og skriv den inn igjen.

Hvorfor kan jeg ikke foreta i appkjøp?

Hvis du opplever problemer med å kjøpe et kjøp, følg trinnene nedenfor: Forsikre deg om at kjøpsalternativer i appen er riktig angitt på enheten din. Play Store> Betalingsmetoder. Lukk spillet fra bakgrunnen og start det på nytt.

Hvordan fikser jeg Google -betalingen min?

Sjekk om faktureringsadressen for betalingsmetoden din (for eksempel et kredittkort) samsvarer med adressen som er registrert i innstillinger for Google Payments Center. Hvis de ikke samsvarer, kan du oppdatere adressen din i Google Payments Center, og prøv transaksjonen igjen. Prøv å bruke et gaverekort for Google Play for å fullføre transaksjonen.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe in-apps på Android?

De fleste kjøp i appen gjøres ved hjelp av betalingsmetoden som er oppført av Play Store. Men Play Store er bare en annen app som også kan være ansvarlig for problemet. Hvis betalingsalternativet ikke dukker opp, Prøv å kjøpe i appen på en annen app. Hvis det fungerer, er problemet med appen selv.

Hvorfor er ikke kjøp i appen tillatt?

Hvis du blir truffet med en melding på Apple iPhone eller iPad som sier «kjøp-kjøp i appen er ikke tillatt» når du prøver å kjøpe kjøp innen apper, Det kan være relatert til en begrensningsinnstilling på enheten. Fra startskjermen, sveip over til skjermen med «Innstillinger» -ikonet, og velg det deretter.

Hvorfor får kortet mitt avvist selv om jeg har penger?

Kortet ditt kan bli avvist av flere årsaker: kortet er utløpt; Du er over kredittgrensen din; Kortutstederen ser mistenkelig aktivitet som kan være et tegn på svindel; eller et hotell, leiebilselskap eller annen virksomhet plasserte en blokk (eller hold) på kortet ditt for den estimerte summen av regningen din.

Hvorfor blir kortet mitt avvist når jeg har penger?

Utilstrekkelige midler er hovedårsaken til at debetkort blir avvist. Å ha utilstrekkelige midler betyr at det ikke er nok penger på kontoen din til å dekke kjøpet ditt. Selv om du kanskje har nok penger på sjekkekontoen din, er det forskjell mellom bankkontosaldoen og tilgjengelige midler.

Hvordan fikser jeg betaling av appbutikker ikke fullført?

Hvordan du fikser ‘kjøpet ditt ikke kunne fullføres «feil: 5 måter

 1. Forsikre deg om at betalingsinformasjonen din er riktig. …
 2. Prøv deretter å starte iPhone (eller iPad) på nytt (eller iPad). …
 3. Logg ut av Apple -ID -en din og deretter logge inn. …
 4. Ubegrenset tilgang. …
 5. Nå ut til Apple.

Hvilke apper blokkerer Google Pay?

0: 052: 10Hvise å fikse «ser ut som en annen app blokkerer tilgang til Google Play …YouTube

Hvorfor blir betalingen min avvist på Google Pay?

Forsikre deg om at ditt navn, adresse og all betalingsinformasjon er oppdatert. Fix denne betalingen avvist, prøv en annen bankkonto eller ring bankens google -lønnskonto. Sjekk og autoriser at betalingsinformasjonen din er oppdatert. Bekreft at kontoen som er koblet til Google Pay, har tilstrekkelig saldo.

Hvorfor vil ikke telefonen min la meg kjøpe i appen?

Hvis du opplever problemer med å kjøpe et kjøp, følg trinnene nedenfor: Forsikre deg om at kjøpsalternativer i appen er riktig angitt på enheten din. Play Store> Betalingsmetoder. Lukk spillet fra bakgrunnen og start det på nytt.

Hvordan slår jeg av appbegrensninger?

Android -app

 1. Logg på kontoen din.
 2. Øverst til høyre, trykk på profilbildet ditt .
 3. Trykk på Innstillinger. Generell.
 4. Slå av eller på begrenset modus.

Hvordan får jeg tillatelse til kjøp i appen?

Endre innstillinger for godkjenning av kjøp

 1. Åpne Google Play -appen .
 2. Øverst til høyre, trykk på profilikonet.
 3. Trykk på Innstillinger for familie. Se familiemedlemmer.
 4. Trykk på familiemedlemmets navn. Kjøpsgodkjenninger.
 5. Velg ett av disse alternativene: Alt innhold. Bare betalt innhold. Bare kjøp i appen. Ingen godkjenning kreves.

Hvorfor blir debetkortet mitt avvist når jeg har penger på nettet?

Hvis du har gjort noen store billettkjøp i løpet av det siste døgnet, kan debetkortet ditt nektes fordi Du har nådd din daglige kjøpsgrense. Debetkort har daglige kjøpsgrenser satt av finansinstitusjoner for å sikre at pengene dine er trygge. Den daglige kjøpsgrensen for debetkortet ditt avhenger av hvor du banker.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe online med debetkortet mitt?

Sjekk om kortet ditt er utløpt. Hvis du ikke har nok midler på kontoen din (for debetkort) eller en kredittgrense på kredittkortet ditt, vil bankene avvise transaksjonen. De kan også belaste deg et gebyr i denne saken.

Hvorfor vil ikke debetkortet mitt la meg foreta online kjøp?

Sjekk om kortet ditt er utløpt. Hvis du ikke har nok midler på kontoen din (for debetkort) eller en kredittgrense på kredittkortet ditt, vil bankene avvise transaksjonen. De kan også belaste deg et gebyr i denne saken.

Hvorfor står det at kjøpet mitt ikke kunne fullføres?

Kredittkortet ditt kan blokkeres. Du prøver å kjøpe noe som ikke er tillatt av Apple i landet ditt. Du vet hvordan noen apper eller innhold kanskje ikke er tilgjengelige eller kan bli utestengt fra visse land? Kontoinformasjonen din kan heller ikke samsvare med kredittkortinformasjonen.

Hvorfor kan ikke betalingsmetoden min bli autorisert?

Hvis en kostnad ikke er autorisert, betyr det vanligvis det Det er et problem med kontoen eller at du er på, nær eller over kredittgrensen din. Vanligvis, når du bruker kredittkortet ditt i en butikk, oppnår selgeren autorisasjon fra kortutstederen.

Hvordan fjerner jeg blokkering av Google Play?

Klikk på hurtiginnstillingspanelet nederst til høyre på skjermen. Klikk på Innstillingsikonet. Bla ned til du kommer til Google Play Store og klikk på “Slå på.”Les vilkårene for tjenesten og klikk“ Godta.”

Hvordan deaktiverer jeg Google App Block Pay?

Hvis du har en Android -telefon, kan du se Google Pay -appen i enhetens liste over apper….Avinstaller eller deaktiver Google Pay

 1. Gå til enheten til enhetens innstillingsapp. Apper og varsler. …
 2. Trykk på Google Pay. …
 3. Trykk på avinstaller eller deaktiver.

Hvorfor blir debetkortet mitt avvist når jeg har penger?

Utilstrekkelige midler er hovedårsaken til at debetkort blir avvist. Å ha utilstrekkelige midler betyr at det ikke er nok penger på kontoen din til å dekke kjøpet ditt. Selv om du kanskje har nok penger på sjekkekontoen din, er det forskjell mellom bankkontosaldoen og tilgjengelige midler.

Hvorfor blir betalingene mine avvist?

Det er et stort antall årsaker til at et kredittkort kan avstå fra Det er ikke nok midler tilgjengelig på kortet, til kortet som er utløpt, og faktureringsadressen er feil, etc.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *