Hvorfor kan jeg ikke se alle kommentarer på Facebook?

Hvordan ser du alle kommentarer på et Facebook -innlegg?

0: 341: 27 Hvordan se alle kommentarer på Facebook Post 2020 – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslåtte klipper du må klikke på kategorialternativet, og så må du ganske enkelt klikke på kommentarene som.Moreas må du klikke på kategorialternativet, og så må du ganske enkelt klikke på kommentarene som. Du kan se nå gutta, du har alle kommentarene. Her. Du har du kan se alle kommentarene dine.

Hvorfor er noen kommentarer skjult på Facebook?

Facebook har kommentarfilter som som standard vil skjule visse kommentarer (Med mindre innleggseieren går inn og manuelt løsner dem). Kommentarene gjenstår i kommentartellingen, men ikke vis opp til publikum (hvis det er innlegget ditt, kan du se tre prikker og klikke for å administrere spaminnleggene).

Hvorfor vises alle kommentarene på Facebook?

Når kommentarrangering er slått på, kan du sortere skjulte kommentarer på siden din. Hvis du har slått av kommentarrangering, vil siden din vise kommentarer i den siste ordren som standard. Facebook Live Video har kommentarrangering slått på uavhengig av sideinnstillingene dine.

Hvordan endrer jeg kommentarinnstillinger på Facebook?

Hvis du er administrator:

 1. Klikk på sider i venstre meny fra din feed fra venstre meny.
 2. Gå til siden din.
 3. Klikk på sideinnstillinger nederst til venstre på siden din.
 4. Fra generell, klikk på kommentarrangering.
 5. For å slå kommentarer på kommentarer, klikk for å merke av i boksen ved siden av for å se mest relevante kommentarer som standard. …
 6. Klikk på Lagre endringer.

Hvordan administrerer jeg kommentarer på Facebook?

Hvordan administrere kommentarer via Facebook Manager

 1. Velg Facebook og klikk på kommentaren som du vil skjule/slette for å åpne innlegget med den kommentaren.
 2. Hold musen over kommentaren og klikk på.
 3. Nå kan du velge å enten slette eller skjule kommentaren.

11. mars 2020

Hvordan ser du noen skjulte kommentarer på Facebook?

Skriv inn «Innlegg fra [vennens navn].»» Facebooks søkeboks er i stand til å finne forskjellige meldinger og kommentarer lagt ut av vennene dine, selv om de har vært skjult for tidslinjen. Klikk på et søkeresultat.

Kan du se en skjult kommentar på Facebook?

Å skjule Facebook -kommentaren vil holde den skjult for alle bortsett fra den personen og vennene deres. De vil ikke vite at kommentaren er skjult, Så du kan unngå potensielt fallout. Å slette Facebook -kommentaren vil slette den; Ingen vil kunne se det.

Hvorfor begrenser Facebook kommentarene mine?

Vi har grenser på plass For å forhindre misbruk av funksjonene våre og for å beskytte mennesker mot spam og trakassering. For eksempel, hvis noen sender ut en haug med meldinger til folk de ikke er venn med, kan de bli advart eller midlertidig blokkert fra å sende meldinger.

Hvordan administrerer du kommentarer?

7 måter å administrere kommentarer på nettstedet ditt (uten å miste tankene)

 1. Moderere kommentarene dine. …
 2. Bruk et sterkt spamfilter. …
 3. Ha en kommentarpolicy. …
 4. Gjør ditt beste for å svare på spørsmål fra publikum. …
 5. Har grenser for hvilke råd du er villig til å gi bort gratis.

Kan noen skjule Facebook -kommentarene dine?

Når du skjuler en kommentar for et innlegg på siden din: Kommentaren vil fortsatt være synlig for personen som skrev den og vennene deres. Dette kan bidra til å forhindre mer uønskede kommentarer. Kommentaren vil være skjult for alle andre.

Hvordan kan du fortelle om noen har begrenset deg på Facebook?

Se etter tomt plass øverst i profilen deres. Dette er vanligvis en indikasjon på et gap mellom private innlegg og offentlige innlegg. Hvis du har blitt begrenset, vil du ikke kunne se de private innleggene, derav plassen her.

Hvordan ser en skjult kommentar på Facebook ut?

Kommentarens tekst skal falme eller vises utgrå. Du vil legge merke til alternativet Unhide under det som kan være nyttig hvis du ombestemmer deg senere. De samme trinnene vil også fungere på smarttelefonapper. Trykk og hold kommentaren for å avsløre en pop-up med skjulekommentaralternativet.

Hvordan ser du noen skjulte kommentarer på Facebook 2021?

Skriv inn «Innlegg fra [vennens navn].»» Facebooks søkeboks er i stand til å finne forskjellige meldinger og kommentarer lagt ut av vennene dine, selv om de har vært skjult for tidslinjen. Klikk på et søkeresultat.

Hvordan fjerner jeg blokkeringskommentarer?

Å fjerne blokkering av noen fra å kommentere bildene og videoene dine, Trykk på fjerning av blokkeringen ved siden av navnet deres, og trykk deretter på Unblock igjen for å bekrefte. Husk at når du blokkerer noen fra å kommentere, fjerner det ikke deres tidligere kommentarer. Lær mer om å blokkere mennesker.

Hvordan vet jeg om jeg er i Facebook fengsel?

Slik vet du at du har landet i Facebook fengsel:

 1. Du mistet kontoens evne til å legge ut på tidslinjen eller på sider eller grupper.
 2. Du kan ikke like andres innlegg eller bilder.
 3. Du kan ikke kommentere noe sted på den sosiale plattformen.
 4. Du er blokkert fra å få tilgang til siden eller kontoen din.

Hvordan administrerer jeg kommentarer til FB?

Hvordan administrere kommentarer via Facebook Manager

 1. Velg Facebook og klikk på kommentaren som du vil skjule/slette for å åpne innlegget med den kommentaren.
 2. Hold musen over kommentaren og klikk på.
 3. Nå kan du velge å enten slette eller skjule kommentaren.

11. mars 2020

Hvordan administrerer jeg kommentarfeltet på Facebook?

Gå til det offentlige innlegget på profilen din som du vil endre som kan kommentere det. Klikk på trepunkt-menyikonet øverst til høyre i innlegget. Klikk hvem som kan kommentere innlegget ditt? Velg hvem som har lov til å kommentere det offentlige innlegget ditt fra et av de tre målgruppene som er oppført ovenfor.

Hvordan vet du om kommentaren din har blitt skjult på Facebook?

Med mindre du husker nøyaktig når du la ut innholdet, kan det være vanskelig å se om det er skjult. Ved å sammenligne innleggene du har skrevet med det som faktisk viser på personens side, Du kan se om innholdet var skjult og om personen gjemmer alle innleggene dine.

Hvordan kan jeg se om noen gjemmer innleggene sine for meg på Facebook?

Bla gjennom veggstolpene midt på skjermen. Hvis alle innleggene er fra den andre personen og din mangler, har han eller hun gjemt innleggene dine.

Kan en venn på Facebook skjule innleggene sine for deg?

Skjul alle Facebook -vegginnlegg fra visse personer som standard ved å klikke på «Konto» -koblingen øverst til høyre i profilbildet ditt og deretter «Personverninnstillinger.»Klikk på knappen under» Tilpasset «i delen» Kontroller standard personvern «.

Kan noen fortelle om du skjuler kommentaren deres på Facebook?

I motsetning til å slette en kommentar, der brukeren vil vite at du fjernet den, De vet ikke når kommentaren er skjult, Og du kan unngå potensielt fallout. Du kan fremdeles fjerne eller slette kommentaren senere eller rapportere den, spesielt hvis den bryter Facebook Community Standards.

Hvordan fikser du blokkerte kommentarer på Facebook?

Vi vil også fremheve den tilgjengelige løsningen på den….

 1. Logg ut av Facebook -kontoen din.
 2. Fjern informasjonskapsler og hurtigbuffer på enheten din.
 3. Oppdater appen din.
 4. Avinstaller og installer appen på nytt.
 5. Appell til Facebook.

24. mars 2022

Hvordan kan du fortelle om noen har forbudt deg på Facebook?

Prøv å søke på personens navn på Facebook ved å skrive navnet sitt i søkefeltet øverst på siden. Hvis du vet at profilen deres ikke er slettet, og vennen ikke lenger vises, eller du mottar meldingen om at innholdet ikke er tilgjengelig, De har sannsynligvis blokkert eller uvennlig deg.

Hvordan vet du om du er utestengt fra Facebook?

Hvis kontoen din er utestengt fra Facebook, Du vil se et varsel når du prøver å logge inn. Hvis du ikke kan se et forbud eller «konto deaktivert» varsel, kan det hende du opplever tekniske påloggingsproblemer.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *