Hvorfor kan jeg ikke se nyhetsfeeden min på Facebook?

Hvorfor vises ikke nyhetsfeedene mine på Facebook?

En av de vanligste grunnene til at Facebook -nyhetsfeeden og kommentarene dine ikke lastes inn, skyldes en ustabil internettforbindelse. Sjekk andre apper og nettsteder hvis du kan bla gjennom vellykket. Du kan prøve å koble fra internettforbindelsen din fra enheten din og koble den til den igjen.

Hvordan får jeg Facebook -nyhetsfeeden min tilbake til det normale?

Hvordan endre innstillinger for Facebook News Feed: Klikk på de tre prikkene (…) Ved siden av nyhetsfeed og velg Rediger preferanser. Oppdater hvilke venner du ser først og hvilke du skal følge med.

Hvordan fikser jeg at Facebook ikke laster ut nyhetsfeed?

Til Fjern cache og data, Åpne innstillinger og finn Facebook på listen over installerte apper. Trykk på alternativet «Fjern data» nederst på skjermen. Deretter velger du «Clear Cache» og «Fjern alle data» fortløpende. Etter at du har lansert appen, skal strømmen lastes sømløst igjen.

Hvorfor fungerer ikke nyhetsfeeden min?

Oppdater Facebook -appen. Hvis du har problemer med nyhetsfeeden i Facebook -appen for enheten din, kan det være lurt å sjekke om en oppdatering for appen din er tilgjengelig. De fleste nyere oppdateringer løser problemene i appen på enheten din og lar deg få en feilfri opplevelse på plattformen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *