Hvorfor krasjer PUBG ved oppstart?

Hvorfor krasjer PUBG Mobile ved oppstart?

Spillet krever en konstant og stabil internettforbindelse, Hvis det mangler, vil du møte PUBG som krasjer på oppstartsproblemer. Hvis du har overklokket systemet ditt, eller kjørt en utdatert versjon av spillet, eller bruker noen form for spillmodus, krasjer også spillet.

Hvordan fikser jeg PUBG -krasj ved oppstart?

6: 008: 52Fix PUBG Battlegrounds Crashing Frysing & Feil på PC – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått ClipThe Neste ting du trenger å gjøre er høyreklikk på startmeny -ikonet. Og du trenger da Select PowerMorethe Neste ting du trenger å gjøre er å høyreklikke på Start -menyikonet. Og du trenger da utvalgte strømalternativer. Og du må nå bla ned og velge flere strøminnstillinger.

Hvorfor fortsetter PUBG -spillet mitt?

PUBG fortsetter å krasje på PC hvis spillet ditt krasjer, Det kan være et gjengivelsesproblem på grunn av grafikkortdriveren eller grafikkbehandlingsprogramvaren. Finn alternativet som sier «validerer spillfiler» eller lignende, og kjør det i Steam eller den andre spillkasteren. Se om noen filer mangler.

Hvordan fikser jeg spill som krasjet ved oppstart?

0: 005: 09Hvise å fikse dampspill som krasjer ved oppstart – [opplæring] – YouTubeyOutubestart av den foreslåtte utklippet av foreslått utklipp Spill som krasjer ved oppstart, gå til kategorien lokale filer, klikk på Bekreft integritet av spillfiler. Vent til spillet blir løst. Lukk vinduene.

Hvorfor PUBG ikke åpner?

Ethvert ikke-støttet program eller antivirusprogrammering som kjører sammen med PUBG kan være årsaken til dette problemet. Sørg for å fjerne eller deaktivere programmer som ikke er relatert til spillet, og prøv å starte spillet igjen. Hvis det er noen programmer som forårsaker disse problemene, kan du videresende dem til PUBG -støtte.

Hvordan fikser jeg PUBG ikke svarer?

Prøv følgende for å fikse det:

 1. Endre tilkoblingsmetoden til 4G VS. Wi-Fi (Wi-Fi helst), eller unngå regioner med tung nettverkstrafikk.
 2. Avslutt alle de andre applikasjonene i bakgrunnen og start spillet på nytt.
 3. Start telefonen og tilkoblingen på nytt for å prøve igjen.

Hvorfor fryser PUBG min PC?

Hvis det frysende problemet vedvarer, er det på høy tid at du sjekker om du har det ødelagt, funksjonsfeil og manglende Windows -programvarefiler, som vil forårsake ytelsesproblemer. For å gjøre dette, prøv å bruke ReiMage, som automatisk vil finne, reparere ødelagte filer og fikse systemprogramvareproblemer.

Hvordan kan jeg få PUBG til å løpe bedre på PCen min?

Hvordan får du pubg -løp bedre?

 1. Tweak PUBG -innstillinger til best.
 2. Oppgraderingssystem for å oppfylle kravene til PUBG PC -system.
 3. Oppdater nettverk og grafikkdriver.
 4. Endre innstillinger for strømstyring.
 5. Gjenta diskplass.
 6. Legg til mer RAM.
 7. Bytt til SSD.

30. mars 2021

Hvordan hindrer jeg PUBG fra å fryse?

Trinn 1: Trykk på Windows Logo -tasten for å åpne Kjørboksen og R samtidig på tastaturet. Trinn 2: Trykk Enter etter å ha skrevet %temp %. Trinn 3: Velg alle filene i mappen og slett dem. Trinn 4: Etter det, relansering av PUBG og forhåpentligvis, bør fryseproblemet løses.

Hvorfor krasjer spill ved oppstart?

Spill krasjer stadig i Windows 10 av mange grunner, for eksempel en utdatert sjåfør eller annen programvareforstyrrelse. For å fikse denne feilen, bør du sjekke antivirusinnstillingene eller Windows-innebygde sikkerhetsløsningen. Når alle spillene krasjer på PCen din, må du huske å teste datamaskinvaren din.

Kan antivirus føre til at spill krasjer?

At PC -spillet fortsetter å krasje på grunn av antivirusprogramvaren din. Et annet problem som kan få spillene dine til å fortsette å krasje er antivirus og anti-malware-programvare. Som nevnt ovenfor, kan alt som kjører i bakgrunnen påvirke ytelsen til spill.

Er pubg ødelagt?

Midt i den massive «Fix PUBG» -kampanjen, Utvikler Pubg Corp brøt spillet. Noen rutinemessige servervedlikehold gikk sidelengs og skapte alle slags nye problemer. Spillerne opplevde tilkoblingsproblemer og nettverksforsinkelse, og gjorde spillet for det meste uspillbart for mange mennesker.

Hvordan fikser jeg PUBG -lasteskjerm?

Fix: PUBG sitter fast på lasteskjermen

 1. Løsning 1: Forsikre deg om at spillet er oppdatert.
 2. Løsning 2: Slette GameUserSettings. Inn jeg.
 3. Løsning 7: Deaktivering av overklokke.
 4. Løsning 8: Oppdater og installer drivere.
 5. Løsning 9: Legg til et brannmur unntak.
 6. Løsning 10: Stopp beservices.
 7. Løsning 11: Flush IP -konfigurasjon.
 8. Løsning 12: Endre nettverk.

Hvorfor fryser PUBG min PC?

Overklokkerte grafikkort støttes ikke av spillmotoren. Overklokking kan også forårsake spillinstabilitet, noe som resulterer i at spillet krasjer. Som et resultat bør du deaktivere det for å løse problemet. Det er også viktig å fjerne alle overlegg, inkludert damp, uenighet og hva annet du bruker.

Hvordan kjører jeg PUBG som administrator?

Kjør spillet som administrator

 1. Høyreklikk spillet i Steam -biblioteket ditt.
 2. Gå til egenskaper, så kategorien lokale filer.
 3. Klikk Bla gjennom lokale filer.
 4. Finn spillet som kjøres (applikasjonen).
 5. Høyreklikk på den og gå til eiendommer.
 6. Klikk på kategorien kompatibilitet.
 7. Merk av for dette programmet som en administratorboks.
 8. Klikk på Bruk.

Hvordan fikser jeg pubg?

Prøv å Start systemet på nytt eller bruk optimaliseringsverktøy for å løse problemet. Ethvert ikke-støttet program eller antivirusprogrammering som kjører sammen med PUBG kan være årsaken til dette problemet. Sørg for å fjerne eller deaktivere programmer som ikke er relatert til spillet, og prøv å starte spillet igjen.

Er 2 GB grafisk kort nok til PUBG?

Utviklerne har endret spesifikasjonene litt for minstekravene for å spille PUBG PC -spillet. Nå må du i det minste ha en Intel Core i5-4430 eller AMD FX-6300-prosessor sammen med minimum 8 GB RAM. Dessuten, Grafikkortet skal være et minimum Nvidia GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB.

Er 60 fps nok for pubg?

Jepp. 60 er det du bør sikte mot for å holde det konsistent og glatt. Hvis du har en Razer -telefon eller en telefon med høyere oppdateringsfrekvens, kan du prøve å matche eller overgå hva som viser oppdateringsfrekvensen er.

Hvor er PUBG -krasjlogger?

Velg [Vis skjulte filer] og flytt til AppData -filer. ※ Vær oppmerksom på at for å se appdata, bør du velge alternativet for å «vise skjulte filer». 5. Blant «lagre filer» vil du finne «krasj» -filen, som du trenger å komprimere og deretter sende over til PUBG -støtte.

Hvordan hindrer jeg spillet mitt fra å krasje?

 1. Forsikre deg om at PCen din oppfyller minimumspesifikasjonene. Den komplette guiden til PC -spill. …
 2. Start PCen på nytt og prøv igjen. …
 3. Oppdater videodriverne dine. …
 4. Deaktiver antivirus og annen ekstern programvare. …
 5. Begynn å koble fra ting. …
 6. Prøv å kjøre spillklienten i admin -modus. …
 7. Forsikre deg om at spillet er riktig installert. …
 8. Google det.

Hvorfor krasjer spill på Windows 10?

De vanligste årsakene til en datamaskin som krasjer når du spiller spill er Mangel på nye spilloppdateringer fra det offisielle nettstedet og utdaterte grafikkortdrivere. For å løse dette problemet med en gang, sjekk ut denne guiden om hvordan du oppdaterer drivere.

Hvorfor fortsetter spillet mitt å krasje?

Noen ganger kan apper krasje når lagringsplassen ikke er tilstrekkelig. Du må rydde opp lagringsplassen din ved å slette uønskede apper og filer. Gå til innstillinger -> apper for å avinstallere uønskede apper og spill.

Hvor mye penger har PUBG tjent?

Battle Royale Powerhouse har tjent et gjennomsnitt på $ 8.1 million om dagen i 2021. PUBG Mobile, mobilversjonen av Battle Royale Juggernaut PlayerUnknowns slagmark fra Krafton og Tencent, har overgått 7 milliarder dollar i levetidsinntekter, I følge en ny rapport fra analyseleverandørens sensortårn.

Er PUBG offline?

Spillere kan laste ned spillet gratis fra Google Play Store. dessverre, PUBG Mobile Lite kan ikke spilles offline. Hvis spillerne vil glede seg over lignende spill som kan spilles uten en aktiv internettforbindelse, kan de se på listen nedenfor.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *