Hvorfor sier Apple at denne e -postadressen ikke er tilgjengelig, velg en annen adresse?

Hvorfor godtar ikke Apple e -postadressen min?

Vanligvis betyr det Det er i bruk for en annen Apple -ID av deg. En rednings-e-post eller en tilgjengelig e-post. IS: Du kan endre Apple -ID -en din til alle andre e -postadresser du kontrollerer, så lenge den ikke allerede er i bruk som Apple ID.

Hvorfor sier det at e -posten min ikke er tilgjengelig?

«Postboks utilgjengelig» kan indikere at e -postmeldingen din ikke klarte å levere av noen forskjellige grunner, alt fra Dårlige e -postadresser til lukkede eller suspenderte kontoer til kvoter som har blitt nådd til e -postserverproblemer og mer.

Hvorfor vil ikke Apple la meg endre e -postadressen min?

Hvis Apple -ID -en din bruker en @icloud.com, @me.com, eller @mac.com -domene, du vil ikke kunne endre det. Hvis du prøver å bytte til en annen Apple ID -konto – ikke endre e -postadressen du bruker som Apple -ID -ID -.

Hva betyr Apple -konto utilgjengelig?

Hvis du ikke klarer å løse problemet med Apple ID-konto utilgjengelig, ved å bruke den ovennevnte metoden, må du sjekke begrensningene for apper. Det kan være mulig at Apple -ID -en din er deaktivert i App Store og iTunes -delen. Du kan ha utilsiktet funksjonshemmede kjøp i appen.

Hvorfor kan jeg ikke bruke en Gmail -konto for Apple ID?

Du må få en annen e-postadresse for å bruke som Apple ID. Du kan bruke hvilken som helst e -postadresse for en ny Apple ID. Du kan også endre en eksisterende Apple-ID fra en tredjepartsadresse til en annen, som fra @hotmail.com til @gmail.com.

Hvilken e -post er akseptabel for Apple ID?

Svar: A: Enhver gyldig e-postadresse Kan brukes til å sette opp en ny Apple-ID så lenge e-postadressen ikke allerede brukes med en Apple-ID som primær- eller rednings-e-post. Det anbefales faktisk å bruke en e -postadresse som ikke er Apple for å sette opp en Apple ID.

Hvilken e -post kan jeg bruke til Apple ID?

Du kan bruke en iCloud e -postadresse fra Apple (@icloud.com, @me.com, @mac.com) eller en annen tjeneste som Gmail, for eksempel. For kunder som nylig hadde endret Apple ID -e -postadresser fra noe som Gmail til iCloud, lot Apple tidligere ikke bruke brukere å endre adressene sine tilbake igjen.

Kan jeg bruke Gmail -kontoen min som Apple ID?

Du må få en annen e-postadresse for å bruke som Apple ID. Du kan bruke hvilken som helst e -postadresse for en ny Apple ID. Du kan også endre en eksisterende Apple-ID fra en tredjepartsadresse til en annen, som fra @hotmail.com til @gmail.com.

Er Apple ID og Gmail den samme tingen?

Gmail -kontoen din gir deg tilgang til Gmail -e -post osv., Mens Apple -ID -en din gir deg tilgang til Apple -tjenester, som iMessage, Facetime, iTunes & App Store, etc.: Administrer og bruk Apple ID – Apple -støtte.

Hvorfor er Apple -kontoen min deaktivert midlertidig?

Enheten din kan glemme deg hvis du ikke har logget deg på lenge. For sikkerhet kan kontoen din låses ut av App Store og iTunes. ▶ Faktureringsutgave eller omstridte kostnader. Hvis det er noe galt med kjøpet ditt eller du har en ubetalt appbutikk eller iTunes -bestilling, kan du være innelåst midlertidig.

Hvorfor er kontoen min midlertidig utilgjengelig i App Store?

Har du prøvd signerer ut av appbutikken og deretter inn igjen? Hvis ikke, gjør det og prøv igjen. Du kan også prøve å klikke på navnet ditt i iTunes, og deretter på kontoinfo. Nederst på siden vil du se «tilbakestille alle advarsler for kjøp og nedlasting».

Er Apple ID samme som Gmail?

Apple ID -kontoen din er atskilt fra Gmail -kontoen din, Selv om du bruker Gmail -e -postadressen din som Apple ID -e -post.

Hvorfor kan jeg ikke bruke Gmail til Apple ID?

Hvis e-postadressen din var tilknyttet IDen på noen måte, for eksempel som en tilgjengelig eller rednings-e-postadresse, kan den ikke gjenbrukes med en annen Apple ID i omtrent ett år. Du må få en annen e-postadresse for å bruke som Apple ID.

Kan jeg bruke en Gmail -konto for en Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid. Se lenkene Eric lagt ut. Se instruksjonene nedenfor for å endre en Apple ID.

Kan du bruke en Gmail for Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid.

Skulle Apple -IDen min være den samme som e -postadressen min?

Når du oppretter en Apple -ID, skriver du inn en e -postadresse. Denne e -postadressen er Apple ID og brukernavnet du bruker for å logge på Apple -tjenester som Apple Music og iCloud. Det er også kontakten e -postadressen for kontoen din.

Hvilken e -post skal jeg bruke til Apple ID?

Du må opprette en primær iCloud -e -postadresse på iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac før du kan bruke iCloud Mail. For en oversikt over hva du kan gjøre med Mail og iCloud, se Send og motta iCloud Mail på alle enhetene dine og holde postinnstillinger oppdatert.

Hvorfor er kontoen min utilgjengelig?

Feilmeldingen “Konto midlertidig utilgjengelig” betyr Det er et tilkoblingsproblem, eller nettstedet er tatt ned for vedlikehold. Normalt hvis du lukker nettstedet og åpner det på nytt, vil meldingen forsvinne, og du kan fortsette med transaksjonen.

Hvordan låser du opp en deaktivert Apple -ID?

Hvordan låse opp en deaktivert Apple ID

  1. Gå til Iforgot.eple.com.
  2. Skriv inn Apple ID -e -posten din.
  3. Følg med på instruksjonene for å låse opp kontoen din.
  4. Hvis du ikke lykkes, kan du ringe Apple-support på 800-apl-pleie (800-275-2273) eller chatte med en Apple-spesialist.

5. april 2019

Hvorfor sier Mac -en min at denne varen er midlertidig utilgjengelig?

Årsaken til at du får denne “Denne varen er midlertidig utilgjengelig. Vennligst prøv igjen senere. «Feil på datamaskinen din er På grunn av Apple ID du bruker for å logge inn. Hvis Apple-IDen din ikke er tilknyttet et Apple OS, vil du kontinuerlig få denne irriterende popup-.

Hvordan fikser jeg dette elementet er midlertidig utilgjengelig på MacBook Pro?

Slik start på nytt med Mac -en, og trykk og hold nede kommandoen (⌘) – alternativet (⌥) – R etter oppstartslyden. Slipp nøklene når du ser Globe -ikonet som sier “» Start Internett -gjenoppretting. Dette kan ta en stund.”Som det står, kan det ta noen minutter.

Skulle Apple -IDen din være den samme som e -postadressen din?

Når du oppretter en Apple -ID, skriver du inn en e -postadresse. Denne e -postadressen er din Apple ID Og brukernavnet som du bruker for å logge på Apple -tjenester som Apple Music og iCloud. Det er også kontakten e -postadressen for kontoen din.

Hvordan setter jeg opp en Apple -e -postkonto?

Hvordan sette opp e -postkontoen din manuelt

  1. Gå til Innstillinger> Mail, og trykk deretter på kontoer.
  2. Trykk på Legg til konto, trykk på andre, trykk deretter på Legg til postkonto.
  3. Skriv inn ditt navn, e -postadresse, passord og en beskrivelse for kontoen din.
  4. Trykk på neste. Mail vil prøve å finne e -postinnstillingene og fullføre kontosettet.

29. nov 2021

Hvilken e -post er best for Apple ID?

Vi anbefaler iCloud, Google (Gmail eller Google Apps) eller Microsoft (Hotmail eller Office 365) for Apple -brukere. De støttes direkte på alt Apple -utstyr og de fleste andre plattformer. Og de støtter de moderne e -poststandardene, som synkroniserer innboksen din, sendt og andre mapper på alle datamaskiner og enheter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *