Hvorfor sier datamaskinen min at jeg er i en annen tilstand?

Hvorfor tror datamaskinen min at jeg lever i en annen tilstand?

Dette kan bare være en nettleserfeil, Og for å sjekke det, anbefaler vi å prøve ut en annen nettleser. I noen tilfeller kan problemet være relatert til hurtigbuffer, og du trenger bare å rense det for å løse problemet. Hvis et bestemt nettsted tror du er i et annet land, bør justering av plasseringsinnstillingene dine løse problemet.

Hvorfor sier datamaskinen min plasseringen min er i bruk?

Hva betyr “Din beliggenhet for øyeblikket i bruk”? Kort sagt, denne meldingen betyr det Et Windows -applikasjon (lastet ned fra Microsoft Store) sporer stedet ditt, Vanligvis gjennom en GPS-sensor på enheten, selv om Wi-Fi-nettverk og Ethernet-tilkoblinger også kan brukes til denne typen tjenester.

Hvordan fikser jeg stedet på datamaskinen min?

For å endre standardplassering for PC -en din, hvilke vinduer, apper og tjenester kan bruke når et mer nøyaktig sted ikke kan oppdages:

 1. Gå til Start> Innstillinger> Personvern> Plassering.
 2. Velg Standard Standard Stand.
 3. Windows Maps -appen åpnes. Følg instruksjonene for å endre standardplassering.

Hvordan endrer jeg statens plassering på den bærbare datamaskinen min?

0: 070: 34i akkurat som å gå og søke på det bringe det opp neste gang til klokke og region når du er theremorei, akkurat som å gå og søke på det, ta det opp neste gang til klokke og region når du er der, gå til region og endre plassering.

Hvorfor sier internett at jeg er på et annet sted?

Hvis et nettsted eller en tjeneste ikke bruker offisiell informasjon om IP -adressen din for å finne ut hvor du er, Da er det mulig du vil vises på et annet sted på det nettstedet enn VPN -en din sier at du surfer fra.

Hvorfor tror Google at jeg bor et annet sted?

Det er fordi Google vil prøve å oppdage stedet ditt basert på IP -adressen. Noen ganger har lokasjonsdatabaser feil informasjon og ender opp med å bestemme at du er i et annet land. Prøv å gjøre følgende for å tvinge nettleseren din til å bruke Google -søk over et bestemt domene.

Hvorfor er min beliggenhet på den bærbare datamaskinen min feil?

Hvis du mottar Internett -tjenesten din fra en ISP (Internett -leverandør), vil du sannsynligvis bli plassert på feil sted. For eksempel, hvis du bruker oppringt eller satellittinternett, vil det være litt plagsomt, fordi ISP-en din ikke gir plasseringstjenesten riktig.

Hvilken app bruker stedet mitt akkurat nå?

Berør og hold appikonet. Trykk på App Info . Alle tillatelser. Under «beliggenhet» kan du finne den type plassering appen ba om.

Hvorfor er stedet mitt feil?

For Samsung -smarttelefoner som kjører Android 10 OS, kan stedsinformasjonen virke unøyaktig Hvis GPS -signalet er hindret, er stedsinnstillinger deaktivert, eller hvis du ikke bruker den beste plasseringsmetoden.

Hvorfor er stedet mitt galt på datamaskinen min Google?

Flere måter å forbedre stedets nøyaktighet på Last inn nettleseren på nytt (som Chrome, Firefox eller Safari). Sjekk at du har en sterk internettforbindelse. Dobbeltsjekk nettleserens tillatelsesinnstillinger ved å bruke instruksjonene ovenfor. Start datamaskinen på nytt.

Hvordan endrer jeg plasseringsinnstillingene mine?

Du kan kontrollere hvilken stedsinformasjon telefonen din kan bruke. Åpne telefonens innstillingsapp. Under «Personlig» Trykk på Location Access. Øverst på skjermen, vri tilgang til plasseringen min av eller på.

Hvorfor har nettsteder min beliggenhet feil?

Det er fordi Google vil prøve å oppdage stedet ditt basert på IP -adressen. Noen ganger har lokasjonsdatabaser feil informasjon og ender opp med å bestemme at du er i et annet land.

Hvorfor er Wi-Fi-stedet feil?

Tips: Hvis du har Android -telefoner, foreslås det Gå til innstillinger på telefonen, og finn deretter og slå på Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning, som også kan bidra til å forbedre stedets nøyaktighet.

Hvorfor sier Google meg at jeg er på et annet sted?

Dette betyr at Ethvert nettsted du bruker, inkludert Google.com, kan få litt informasjon om ditt generelle område. Hvis IP -adressen din ble brukt til å estimere ditt nåværende generelle område for søket ditt, vil plasseringsinformasjonen nederst på søkeresultatssiden si fra internettadressen din.

Hvorfor tror Google at stedet mitt er et annet sted?

Hvis du ikke er logget på Google -kontoen din, kan Google lagre litt stedsinformasjon for tidligere søk fra enheten du bruker for å gi mer relevante resultater og anbefalinger. Hvis du slår av søketilpasning, vil Google ikke bruke tidligere søk for å estimere plasseringen din.

Hvorfor tror Google Maps at stedet mitt er et annet sted?

Det er fordi Google vil prøve å oppdage stedet ditt basert på IP -adressen. Noen ganger har lokasjonsdatabaser feil informasjon og ender opp med å bestemme at du er i et annet land. Prøv å gjøre følgende for å tvinge nettleseren din til å bruke Google -søk over et bestemt domene.

Hvordan forteller du hvilke apper som sporer deg?

Sveip ned fra toppen av skjermen og trykk ned på stedet. Hvis den ikke er der, kan du søke i innstillingsmenyen og finne sted. Trykk på App tillatelse. Du vil se en liste over apper som har tilgang til din plassering når som helst, bare mens den er i bruk, eller når du gir tillatelse.

Hvilken app som bruker plasseringen min Windows 10?

Ta turen til Innstillinger> Personvern> Plasseringsskjermbilde i innstillingsappen. Bla ned til bunnen av skjermen, så ser du en liste over apper som kan få tilgang til stedet ditt.

Hvordan tilbakestiller jeg stedet mitt?

Du kan tilbakestille GPS -en på Android -telefonen din ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpen krom.
 2. Trykk på Innstillinger (de 3 vertikale prikkene øverst til høyre)
 3. Trykk på Innstillinger på nettstedet.
 4. Forsikre deg om at innstillingene for plassering er satt til å «spørre først»
 5. Trykk på stedet.
 6. Trykk på alle nettsteder.
 7. Bla ned til Servemanager.
 8. Trykk på klart og tilbakestill.

Hvorfor får Chrome meg til å gjøre meg feil?

Noen ganger når du endrer plasseringen din med en VPN, kan du ende opp til en server på feil sted. Dette kan skje på grunn av en teknisk feil i systemet ditt eller på VPN, eller gjennom enkel menneskelig feil. Det er imidlertid et enkelt problem å løse.

Hvorfor tror internett jeg er i en annen by?

En faktor å vurdere er din ISP – Noen ISP -er ruter all trafikken til et ganske sentralt sted før den når det offentlige internett. Som sådan, uavhengig av hvor du faktisk befinner deg, ser det ut til at internetttrafikken din kommer fra plasseringen av ISPs utgangspunkt.

Hvorfor viser Google -søket mitt et annet sted?

Hvis du ikke er logget på Google -kontoen din, kan Google lagre litt stedsinformasjon for tidligere søk fra enheten du bruker for å gi mer relevante resultater og anbefalinger. Hvis du slår av søketilpasning, vil Google ikke bruke tidligere søk for å estimere plasseringen din.

Hvordan endrer jeg plasseringen min på Google?

Hvordan endre plasseringsinnstillingene dine på Google Chrome på Android

 1. Åpne Chrome -appen på Android -enheten din.
 2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre og velg «Innstillinger» fra menyen. …
 3. Bla og trykk på «nettstedinnstillinger» og deretter «Plassering.»»

Hvordan kan jeg kjenne min nåværende beliggenhet?

Finn din nåværende plassering på kartet

 1. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
 2. Nederst til høyre klikker du på stedet mitt. . Den blå prikken viser din beliggenhet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *