Hvorfor sier nedlastingen min mislyktes forbudt?

Hvorfor sier nedlastingen min forbudt?

Forbudt feil er en måte å fortelle deg det Du har ikke nok tillatelser til å laste ned filen fra serveren. Dette er noe som er veldig vanlig på intranett, og hvis du ikke har tilgang til nedlastingen.

Hvordan fikser jeg mislykket forbudt?

Løsning 1: Slå incognito -modus på

 1. Åpne krom og starte en ny fane.
 2. Trykk på “Ctrl” + “Shift” + “N” for å åpne en inkognito -fanen. Snarvei for å åpne en inkognito -fane.
 3. Logg på Google Drive, prøv å laste ned filen og sjekk om problemet vedvarer.

12. august 2019

Hvordan hindrer jeg Chrome i å laste ned forbudt?

0: 081: 33Fix: ‘mislykket forbudt’ feil når du laster ned fra Google Driveyoutubestart av foreslått utklipp av foreslåtte Cliphey -gutter hva som skjer i denne videoen, vi vil gå gjennom hvordan vi kan fikse mislykket forbudt feil og mer gutta hva som skjer i denne videoen vi ‘ vil gå gjennom hvordan vi kan fikse mislykket forbudt feil og nedlasting. Fra Google Drive er den første løsningen å slå på Incognito -modus, så åpne en Google Chrome

Hvordan fortsetter jeg mislykket forbudt nedlasting?

Bruk Chromes nedlastingsleder for å gjenoppta nedlastinger Trykk på Ctrl + J eller klikk på rullegardinmenyen Alternativer og velg nedlastinger for å åpne nedlastingsbehandleren. I listen over nedlastinger, finn det mislykkede elementet og klikk CV. Hvis alt går etter planen, vil nedlastingen din gjenopptas der det ble avbrutt.

Hvordan laster jeg ned en PDF som er forbudt?

Prøv å åpne en fil ved hjelp av CTRL-O-snarvei eller fil-> Åpne i nedtrekksmenyen. I tekstboksen Filnavn i dialogboksen som vises, lim inn URL -en til den beskyttede online PDF -filen. Klikk på den åpne knappen og vent til filen skal lastes ned og åpnes på din PC-baserte Acrobat Reader.

Hvordan laster jeg ned 403 forbudte filer?

Siden HTTP 403 forbudte feil er nært knyttet til Filadgangstillatelser, Dette vil være hovedfokuset for følgende metoder for å løse det….Hvordan fikse den 403 forbudte feilen

 1. Undersøk . …
 2. Tilbakestill fil og katalogtillatelser. …
 3. Deaktiver WordPress -plugins. …
 4. Last opp en indeksside. …
 5. Rediger fileierskap. …
 6. Kontroller en plate.

Hvorfor svikter nedlastningene mine på Chrome?

Det som får nesten alle nedlastinger av krom til å mislykkes er vanligvis ditt antivirus som enten bør byttes ut, spesielt hvis du bruker en gratis versjon. Alternativet er å deaktivere HTTP- eller portkontroll på antivirus for å la nedlastinger gå gjennom.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned PDF -filer fra Google Chrome?

Klikk på Site Settings Menu Tan. Bla ned til bunnen og åpne seksjonen for ekstra innholdsinnstillinger. Velg PDF -dokumenter -menyen. Aktiver vippeknappen for nedlasting av PDF -filer i stedet for automatisk å åpne dem i Chrome.

Hvordan kan jeg laste ned hvilken som helst PDF fra et hvilket som helst nettsted?

Åpne websiden for å lagre som PDF. Trykk CTRL + P (Windows) eller CMD + P (Mac). Klikk på rullegardinpilen som ligger nederst til venstre. Velg ‘Lagre som PDF’ og stedet for filen.

Er 403 forbudt dårlig?

Det er dårlig tillatelse for filene eller mappene dine. Hvis du vil forhindre 403 feil i disse tilfellene, kan du aktivere kataloglesing i webserverprogramvaren din.

Hvordan laster jeg ned forbudte filer?

For å fikse feilen, Kontakt nettstedet eller servereieren, eller prøv å finne filen på et annet nettsted. Denne feilen betyr at du ikke har tillatelse til å laste ned denne filen fra serveren. For å fikse, gå til nettstedet der filen er vert. Sjekk om du trenger å logge på (eller gi annen autentisering).

Hvorfor lastes ikke PDF -en min?

Vanligvis skjer dette av en av følgende grunner: Datamaskinen din er ikke koblet til Internett, eller det er et problem med internettinnstillingene dine. Antivirusprogramvaren din må oppdateres. Du er kanskje ikke koblet til Adobe -serveren.

Hvordan laster jeg ned en pdf i krom?

Følg disse trinnene for å lagre en Chrome -webside til PDF.

 1. Velg websiden. Besøk websiden du vil konvertere. …
 2. Velg skriv ut fra den påfølgende rullegardinmenyen.
 3. Endre destinasjonsstedet fra skriveren din for å lagre som PDF, og du kan deretter velge hvor du skal lagre den nylig PDF-formaterte websiden.

Hvordan laster jeg ned en begrenset PDF?

Prøv å åpne en fil ved hjelp av CTRL-O-snarvei eller fil-> Åpne i nedtrekksmenyen. I tekstboksen Filnavn i dialogboksen som vises, lim inn URL -en til den beskyttede online PDF -filen. Klikk på den åpne knappen og vent til filen skal lastes ned og åpnes på din PC-baserte Acrobat Reader.

Hvorfor er nettsteder forbudt?

Den 403 forbudte feilen skjer Når websiden (eller en annen ressurs) som du prøver å åpne i nettleseren din, er en ressurs som du ikke har tilgang til. Det kalles en 403 -feil fordi det er HTTP -statuskode som webserveren bruker for å beskrive den slags feil.

Hvordan ser jeg 403 forbudte nettsteder?

Hvordan fikse den 403 forbudte feilen

 1. Sjekk for URL -feil og sørg for at du spesifiserer et faktisk nettnavn og utvidelse av websiden, ikke bare en katalog. …
 2. Fjern nettleserens hurtigbuffer. …
 3. Logg deg på nettstedet, forutsatt at det er mulig og passende å gjøre det.

Hvorfor laster ikke PDF -ene mine ned i Chrome?

Åpne krominnstillinger. Klikk på » nettstedinnstillinger ». Klikk på «Advanced» -knappen nederst. Klikk på vippebryteren til overskriften ”Last ned PDF -filer i stedet for automatisk å åpne dem”.

Hvorfor lastes ikke PDF på telefonen min?

Det er sannsynligvis fordi Du har ingen app på telefonen din som kan håndtere/lese PDF -fil. Så du trenger bare å installere en app som kan åpne PDF -filer. Hvis du bruker en Android -enhet, kan du laste ned Google PDF Viewer eller Adobe Reader.

Hvorfor åpner ikke PDF -er i Chrome?

For Google Chrome versjon 60 og over først, Sjekk om ‘last ned PDF -filer i stedet for automatisk å åpne dem i Chrome’ er slått på i Chrome. Når dette er aktivert, vil all PDF bli lastet ned i stedet for visning.

Hvordan laster jeg ned PDF -filer?

Hvordan laste ned en PDF på Android.

 1. Åpne filen du vil lagre som PDF.
 2. Trykk på filen på Android, og velg deretter Skriv ut.
 3. Velg fra rullegardinmenyen og klikk Lagre som PDF, og klikk deretter Lagre.
 4. Velg ditt foretrukne sted for din PDF og trykk Lagre.

Hvordan endrer du en sikret PDF til usikret?

Hvordan låse opp en PDF for å fjerne passordsikkerhet:

 1. Åpne PDF i Acrobat.
 2. Bruk verktøyet «Lås opp»: Velg «Verktøy»> «Beskytt»> «Krypter»> «Fjern sikkerhet.”
 3. Fjern sikkerhet: Alternativene varierer avhengig av hvilken type passordsikkerhet som er knyttet til dokumentet.

Hvordan fjerner jeg forbudt?

Hvordan fikse den 403 forbudte feilen

 1. Undersøk . Htaccess -fil. …
 2. Tilbakestill fil og katalogtillatelser. …
 3. Deaktiver WordPress -plugins. …
 4. Last opp en indeksside. …
 5. Rediger fileierskap. …
 6. Kontroller en plate. …
 7. Skann etter skadelig programvare. …
 8. Fjern webhistorikken/cachen din.

Hva betyr det når det står forbudt?

Forbudt: Du har ikke tillatelse til å få tilgang til [katalog] på denne serveren.

Hvorfor vil ikke PDF -filene mine laste ned?

Noen ganger kan du møte problemer når du laster ned Acrobat Reader. Vanligvis skjer dette av en av følgende grunner: Datamaskinen din er ikke koblet til Internett, eller det er et problem med internettinnstillingene dine. Antivirusprogramvaren din må oppdateres.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *